Böyle saçmalık olamaz ya.....[emoji43] [emoji35]Girmiyor diye biliyorum benimde ilk aldım 2 hafta geçmeden patates oldu çok dandik.
Böyle saçmalık olamaz ya.....[emoji43] [emoji35]Girmiyor diye biliyorum benimde ilk aldım 2 hafta geçmeden patates oldu çok dandik.
Bizim T50 nin servisinde garantiye giriyor (genpa, kvk) ama samsungta ne olur bilemem.Arkafaslar note 4 kulaklığı mikrofonu çalışamamaya başladı garanti kapsamına giriyor mu bu kulaklık ?
Bizim T50 nin servisinde garantiye giriyor (genpa, kvk) ama samsungta ne olur bilemem.
Garantiye gidiyormuş kulaklık bilginize arkadaşlar samsung ü aradım herhangi bir kopma ve yıpranma gibi bir şey söz konusu değilse değişim yapılıyor dddi call Center yetkilisi yarın yada ertesi gün bir gidip denerim bakalım sonuç ney olacak .Girmiyor diye biliyorum benimde ilk aldım 2 hafta geçmeden patates oldu çok dandik.
Garantiye gidiyormuş kulaklık bilginize arkadaşlar samsung ü aradım herhangi bir kopma ve yıpranma gibi bir şey söz konusu değilse değişim yapılıyor dddi call Center yetkilisi yarın yada ertesi gün bir gidip denerim bakalım sonuç ney olacak .
Bilmiyorum bana dedikleri gibi kopma yıpranma yoksa değişim işlemi yaparlar dediler . Bakacağız.Çok iyi bana neden garanti dışı dediler?son 5 ay kaldı bitmesine garantinin götürsem olur mu?
Arkafaslar note 4 kulaklığı mikrofonu çalışamamaya başladı garanti kapsamına giriyor mu bu kulaklık ?
Siz sorun muhakkak cevap veren olurAndroid den anlayan 2 dakika ilgilenebilir mi? Önemli çok
Bunun için o kişinin telefonuna bakmaniz gerekiyor başka bir yöntem yok gibi. Ancak uzaktan erişim gibi bir programla telefonun bilgilerine bakabilirsiniz. Ancak boyle bir program varmı bilmiyorum. Varsa da yine o kişinin telefonunu almanız gerek.Android de benim tel numaramın hangi kişinin telefonunda kayıtlı olup olmadığını nereden öğrenebilirim? [MENTION=430653]mis[/MENTION]check
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Android de benim tel numaramın hangi kişinin telefonunda kayıtlı olup olmadığını nereden öğrenebilirim? [MENTION=292176]miccheck[/MENTION]
Android 5.1 Lg G3 vericekler LG G Pad 8.3 GPE vericekler G2 kullanıcısı almıyckamı Lg yaptığın harbi ayıp ayıp :cursing::cursing::cursing:
oo tuttum bunuBenim gibi YGS'ye girecek arkadaşlara ufak bir taktik
[video=youtube;XAPaLlfuX64]https://www.youtube.com/watch?v=XAPaLlfuX64[/video]
Yok yok tutmuyor.Benim gibi YGS'ye girecek arkadaşlara ufak bir taktik
[video=youtube;XAPaLlfuX64]https://www.youtube.com/watch?v=XAPaLlfuX64[/video]
Tek derdin o olsun hocamanakartımın sli desteklemediğini öğrendim, yapacağımdan değil ama insan üzülüyor![]()
Tek derdin o olsun hocam![]()