vatan değil de piyasayada bakTamam gerek kalmadı video izledim şimdi gördim 265 daha performanslıymış hem amd destekli bf4 o yüzden 265 alıcam.

vatan değil de piyasayada bakTamam gerek kalmadı video izledim şimdi gördim 265 daha performanslıymış hem amd destekli bf4 o yüzden 265 alıcam.
Hayırlı olsun![]()
@cansermo benim iPad'de de arada bazı karışıklıklar oluyo. pc de karşılaşmadım benzer sorunla. Sanırım opera'da sorun var
Beyler yazmaya sıkıldım yazıyorum cevap alamıyorum biri beni iplesin artık.
Arkadaş ortamında iyiyim sayılır da kızlarla konuşmaya çekiniyorum. Sınıfımda öyle sohbet edecek arkadaşım yok, canım sıkıluyo kızlarla sohbet etmek istiyorum ama o da yok bende. BİRİ BENİ İPLESİİİN!!
AMD Driveri indirdim kurarken INF dosyası bulunamadı hatası veriyor, bu konu hakkında bilgisi olan varmı? nette araştırdım bir çözüm vardı denedim düzelmedi.
AMD Driveri indirdim kurarken INF dosyası bulunamadı hatası veriyor, bu konu hakkında bilgisi olan varmı? nette araştırdım bir çözüm vardı denedim düzelmedi.
AMD şöyle full uninstaller uzantısı çıkarmadı ki güvenli modda çalıştırıp tüm AMD dosya kalıntılarını kaldıralım. İlginç olan MyDrivers senin sistemi tanıyamıyor ilk defa görüyorum. Format sorunu kesin çözer ama biz yinede gerekeni yapmaya çalışalım
Kendi sitesinden sorunsuz indiğinde yüklenmesi gerek;
https://www.asus.com/tr/Graphics_Cards/R7265DC22GD5/HelpDesk_Download/
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Şimdi işim var bir yere gitmem gerekiyor geldikten sonra halletmeye çalışırız aga.
AMDnin her şeyini kaldırdım sonra otomatik driver bulma programını indirip açtım buldu indir dedim indirdi kur dedim kurarken yine ınf hatası verdi.
Format kesin çözer biliyorum o zaman sen bana şimdide UEFİ mi ne var ya win 8.1 kurmak istiyorum bana linkini atarsın?![]()
Kendi sitesinden sorunsuz indiğinde yüklenmesi gerek;
https://www.asus.com/tr/Graphics_Cards/R7265DC22GD5/HelpDesk_Download/
Sayfa açılmıyor
Gelince bakarım ben olmadı format, ŞŞŞŞ format!![]()
Tamamda biosun UEFI desteği var mı senin ben yok diye biliyorum hatırladığım kadarıyla turşuydu biosun
Bilmem vardır, dönünce bakarız
Sen hem UEFI li hemde UEFIsiz olanın 8.1 pro falan artık en iyisini hangisiyse aga linkini atarsın dönünce bakarım UEFI varsa indiririm yoksa UEFI siz olanı indiririm![]()
İstanbul daysan kadikoy de köşede minibüs durag ih var yerlileri bilir orada sokakta 10 numara bir yer var taş fırın da yapıyorlar Bende uzun zamandır gitmiyorum. Ama küçük bir yer büyük değil eski yerlerden birisidir. Tavsiye ederim.Adam gibi bir lahmacun yapan bir yer yok! Çok uzun süredir yiyemedim. :unsure:
İstanbul daysan kadikoy de köşede minibüs durag ih var yerlileri bilir orada sokakta 10 numara bir yer var taş fırın da yapıyorlar Bende uzun zamandır gitmiyorum. Ama küçük bir yer büyük değil eski yerlerden birisidir. Tavsiye ederim.
Adam gibi bir lahmacun yapan bir yer yok! Çok uzun süredir yiyemedim. :unsure:
Adam gibi bir lahmacun yapan bir yer yok! Çok uzun süredir yiyemedim. :unsure:
Asus R7 265 aldım.
![]()
Hocam lahmacun işi çok sakat. Bende çok severim fakat kullandıkları kıymanın içine kemik bile koyabiliyorlar. Makineden geçirdikleri için kemik belli olmuyor. Harcın içine başka şeyler koyanda var.
Hocam lahmacun işi çok sakat. Bende çok severim fakat kullandıkları kıymanın içine kemik bile koyabiliyorlar. Makineden geçirdikleri için kemik belli olmuyor. Harcın içine başka şeyler koyanda var.
Hiç deme yaTek yaşama sevincim kotanın 2 gün erken yenilenmesi. Ne kadar monoton, sıkıcı bi hayatım var [emoji99]
Hayırlı olsun da radeon son kararın?
Tek yaşama sevincim kotanın 2 gün erken yenilenmesi. Ne kadar monoton, sıkıcı bi hayatım var :sleep: