Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Asus R7 265 aldım.

11023971_10206446650393884_577846393534474064_n.jpg

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Beyler yazmaya sıkıldım yazıyorum cevap alamıyorum biri beni iplesin artık.
Arkadaş ortamında iyiyim sayılır da kızlarla konuşmaya çekiniyorum. Sınıfımda öyle sohbet edecek arkadaşım yok, canım sıkıluyo kızlarla sohbet etmek istiyorum ama o da yok bende. BİRİ BENİ İPLESİİİN!!

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Beyler yazmaya sıkıldım yazıyorum cevap alamıyorum biri beni iplesin artık.
Arkadaş ortamında iyiyim sayılır da kızlarla konuşmaya çekiniyorum. Sınıfımda öyle sohbet edecek arkadaşım yok, canım sıkıluyo kızlarla sohbet etmek istiyorum ama o da yok bende. BİRİ BENİ İPLESİİİN!!

Buyur hocam. Ben seni ipliyorum.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
AMD Driveri indirdim kurarken INF dosyası bulunamadı hatası veriyor, bu konu hakkında bilgisi olan varmı? nette araştırdım bir çözüm vardı denedim düzelmedi.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
AMD Driveri indirdim kurarken INF dosyası bulunamadı hatası veriyor, bu konu hakkında bilgisi olan varmı? nette araştırdım bir çözüm vardı denedim düzelmedi.

AMD şöyle full uninstaller uzantısı çıkarmadı ki güvenli modda çalıştırıp tüm AMD dosya kalıntılarını kaldıralım. İlginç olan MyDrivers senin sistemi tanıyamıyor ilk defa görüyorum. Format sorunu kesin çözer ama biz yinede gerekeni yapmaya çalışalım

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
AMD şöyle full uninstaller uzantısı çıkarmadı ki güvenli modda çalıştırıp tüm AMD dosya kalıntılarını kaldıralım. İlginç olan MyDrivers senin sistemi tanıyamıyor ilk defa görüyorum. Format sorunu kesin çözer ama biz yinede gerekeni yapmaya çalışalım

Şimdi işim var bir yere gitmem gerekiyor geldikten sonra halletmeye çalışırız aga.

AMDnin her şeyini kaldırdım sonra otomatik driver bulma programını indirip açtım buldu indir dedim indirdi kur dedim kurarken yine ınf hatası verdi.

Format kesin çözer biliyorum o zaman sen bana şimdide UEFİ mi ne var ya win 8.1 kurmak istiyorum bana linkini atarsın? :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kendi sitesinden sorunsuz indiğinde yüklenmesi gerek;

https://www.asus.com/tr/Graphics_Cards/R7265DC22GD5/HelpDesk_Download/

Bunuda deneyecem şimdi teşekkür ederim.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Şimdi işim var bir yere gitmem gerekiyor geldikten sonra halletmeye çalışırız aga.

AMDnin her şeyini kaldırdım sonra otomatik driver bulma programını indirip açtım buldu indir dedim indirdi kur dedim kurarken yine ınf hatası verdi.

Format kesin çözer biliyorum o zaman sen bana şimdide UEFİ mi ne var ya win 8.1 kurmak istiyorum bana linkini atarsın? :D

Tamamda biosun UEFI desteği var mı senin ben yok diye biliyorum hatırladığım kadarıyla turşuydu biosun

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Tamamda biosun UEFI desteği var mı senin ben yok diye biliyorum hatırladığım kadarıyla turşuydu biosun

Bilmem vardır, dönünce bakarız :D

Sen hem UEFI li hemde UEFIsiz olanın 8.1 pro falan artık en iyisini hangisiyse aga linkini atarsın dönünce bakarım UEFI varsa indiririm yoksa UEFI siz olanı indiririm :D

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bilmem vardır, dönünce bakarız :D

Sen hem UEFI li hemde UEFIsiz olanın 8.1 pro falan artık en iyisini hangisiyse aga linkini atarsın dönünce bakarım UEFI varsa indiririm yoksa UEFI siz olanı indiririm :D

UEFI li UEFI siz yok. Tek paket var sadece biostan UEFI olarak kurulum yapacaksın ama sanmıyorum MSI A55M E33 ise UEFI bios yok sende

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Sagopa Kajmer - Kits albümünün beatleri yakin zamanda forumda :) birazdan aciyorum konuyu

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Adam gibi bir lahmacun yapan bir yer yok! Çok uzun süredir yiyemedim. :unsure:

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
İstanbul daysan kadikoy de köşede minibüs durag ih var yerlileri bilir orada sokakta 10 numara bir yer var taş fırın da yapıyorlar Bende uzun zamandır gitmiyorum. Ama küçük bir yer büyük değil eski yerlerden birisidir. Tavsiye ederim.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
İstanbul daysan kadikoy de köşede minibüs durag ih var yerlileri bilir orada sokakta 10 numara bir yer var taş fırın da yapıyorlar Bende uzun zamandır gitmiyorum. Ama küçük bir yer büyük değil eski yerlerden birisidir. Tavsiye ederim.

Çok uzak kalıyor orası bana ama yolum düşüyor gittiğim de bakarım :w00t:

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432

Hocam lahmacun işi çok sakat. Bende çok severim fakat kullandıkları kıymanın içine kemik bile koyabiliyorlar. Makineden geçirdikleri için kemik belli olmuyor. Harcın içine başka şeyler koyanda var.

Hocam lahmacun işi çok sakat. Bende çok severim fakat kullandıkları kıymanın içine kemik bile koyabiliyorlar. Makineden geçirdikleri için kemik belli olmuyor. Harcın içine başka şeyler koyanda var.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3

Evet, Hocam kesinlikle haklısınız bende her yerden yemiyorum bulunmayacak bir şey değil. Çevrem de var yapılıyor ama güvenmiyorum iyi değil. Ve içinde etin siniri oluyor beyaz parça parça sert en çok nefret ettiğim olaydır.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126

şanlı urfa'da olmaz böyle hayvanlıklar askerdeyken sümer lahmacundan yerdik 1-4 şubesi vardı.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Tek yaşama sevincim kotanın 2 gün erken yenilenmesi. Ne kadar monoton, sıkıcı bi hayatım var :sleep:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hayırlı olsun da radeon son kararın?

Aman aman nvidia çöpü ile işim yok artık alırsam bi 980 alırım başkada hiç bir kartına bulaşmam.

260x aldığımda Medium ayarlarda 35-40-50 fps alıyordum '' Medium ayarlarda 1050p çözünürlükte ''

Sonra fps 5'e düşüyordu kart arızalıymış iade ettim tekrar 260x alıcaktım bu sefer sapphire'in alıcaktım çünkü çekirdek hızları bellek hızı falan daha yüksekti fakat orda ki adam bana diyo ki gtx 750 260x'e göre daha iyi bir kart biz test ediyoruz burda şöyle böyle anlattı aklıma girdi iyi dedim alıyım.

Sonra dedim ki MSI ve Asus var hangisini öneriyorsun? Asus olanı al çünkü asusta 900 serisinin mimarisi var dedi MSI göre çok daha performanslı dedi, çıktım ordan vatana gittim dedim servisiniz şöyle böyle anlattı dedi ki asus olandan yok msı var, tekrar servise gittim konuştum msı olanda 900 serisinin mimarisi yokmuş asus olanı daha performanslıymış mutlaka onu al alıcaksan dedi, çıktım tekrar vatana gittim dedim ne zaman getirebilirsiniz? en yakın topkapıda var isterseniz gidebilirsiniz isterseniz 2-3 gün içinde getirtelim...

Zaten 25 gün falan bekledim iade için sonra kart geldi oda sorunlu çıktı onu verip bide 2 3 gün beklemek işkence geldi dedim yok bana msı ver '' msı ver demeden öncede tekrar servise gittim dedim adama dedim ki bekleyemem msı alsam ne olur? bişi olmaz dedi pek fark yok pişman etmez.

Tamam dedim aldım, geldim driverleri sildim nvidia driverlarını indirdim kurdum yahu 1050p çözünürlükte Low ayarlarda 35 40 fps alıyorum, medium'a geçince 28 26 fps bile gördüm ya o kadar övüyor insanlar yok efendim nvidia şöyle böyle benimde aklıma girdiler bende gittim zamanında herkese önerdim falanda cidden useless bir markaymış.

HA 100 olsun 200 olsun hadi 300TL olsun tamam ama 400TL lik kart yahu 400 tl lik kart ile en düşük ayarlarda 35 45 fps nedir? minecraft oynarım daha iyi grafikleri var hiç yoktan.

Dedim başlarım böyle işe toplayacağım bilgisayar içinden 100 tlmi ne aldım gittim iade ettim güzelce kavgada ettim orda bana anlattı övdü sonra yok efendim tekrar iade edemezsiniz bir giriştim '' lafla '' tamam son olucak bu dedi verdi iade kuponunu.

R7 265 aldım işte buda böyle bir maceram torunlarıma anlatırım '' isyankar çocuğun vatan bilgisayar ile sınavı part 1 ''

Tek yaşama sevincim kotanın 2 gün erken yenilenmesi. Ne kadar monoton, sıkıcı bi hayatım var :sleep:

Benim yenilenmemiş ne iş? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...