Evet, sıkıntılı zaten Windowsun üzerine çökmüş gibi tertemiz makina arada bir ağırlık biniyor, HDD kaynaklı.
SSD candır.
Ben SSD aldım kurtuldum. Ama benim SSD çok yoruldu bobin gibi ses çıkartıyor artık.

Evet, sıkıntılı zaten Windowsun üzerine çökmüş gibi tertemiz makina arada bir ağırlık biniyor, HDD kaynaklı.
SSD candır.
Ben SSD aldım kurtuldum. Ama benim SSD çok yoruldu bobin gibi ses çıkartıyor artık.
![]()
Ne kadar bir süre oldu alalı 60GB yeterli mi? Sıcaklık durumu nedir diskin?Ben SSD aldım kurtuldum. Ama benim SSD çok yoruldu bobin gibi ses çıkartıyor artık.
![]()
Benim de bir Samsung diskim var aynı durumda üstelik sistem o disk üzerine kurulu. Can çekişiyor gibi Veriler fazla olduğundan biraz zaman istiyor ilgileneceğım bir ara yazılımlarla çözüm yoluna bakmaya.![]()
bu samsung'un gözü toprağa bakıyor sanki...
![]()
bu samsung'un gözü toprağa bakıyor sanki...
Geçen zamanlar bende almıştım internetim yavaşti internet hızlı olunca yüklemişti.hizliresim.com'a 3.40.mb boyutunda resim upload olmadı sunucu hatası aldım.
Geçen zamanlar bende almıştım internetim yavaşti internet hızlı olunca yüklemişti.
Yavaştan kastım 3 Mbps zaten benimde akk dolunca banada öyle sorunlar yaşatıyor.imgur da aynısını yaptı upload olmuyor bağlantı hızı çok kötü değil ya iyi şuan AKK ile 3 mbps.
Eyvallah teşekkür ettim[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] Senin avatarında bulunan dans eden amca çok iyi ya çok hoşuma gidiyor![]()
Kirdik ama telefon yasak :* :*Okulun wifi'sini kirdim simdi teneffüs daha eğlenceli![]()
Lise'ye geç sende oynarsinKirdik ama telefon yasak :* :*![]()
AynenLise'ye geç sende oynarsin![]()
Hahahah yarildim![]()
Ne desem ki acabaneyse terbiyeyi bozmayak
![]()
Malatyada gerçekleşen uçak kazasında 4 pilotumuz şehit olmuş şehitlerimizin mekanları cennet ruhları şad olsun..
Malatyada gerçekleşen uçak kazasında 4 pilotumuz şehit olmuş şehitlerimizin mekanları cennet ruhları şad olsun..
Asker ve askerlik kavramının anlam ve değerini yitirdiğini düşünüyorum açıkcasıAmin.
Bu ülkede kaza ile veya başka şekilde şehit olan asker sayısı dünya da hangi ülkede var merak ediyorum.
Okulun wifi'sini kirdim simdi teneffüs daha eğlenceli![]()
Amin...Malatyada gerçekleşen uçak kazasında 4 pilotumuz şehit olmuş şehitlerimizin mekanları cennet ruhları şad olsun..