Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Hocam oyun içi dil ve davranışları kast ediyordum açıkçası oyun oynanabilirliğini değil, örneğin metin2 yi gibi her şeyin langır lungur konuşulduğu bir oyun mu ? Az gençliğimi vermedim o oyuna.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam oyun içi dil ve davranışları kast ediyordum açıkçası oyun oynanabilirliğini değil, örneğin metin2 yi gibi her şeyin langır lungur konuşulduğu bir oyun mu ? Az gençliğimi vermedim o oyuna.
Üslup olarak mı ?

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Samsung'u baştan beri sevmiyordum zaten. Telefonları hiç bir zaman hoşuma gitmemiştir. :-)

Aynen bende sevmiyorum çevremede aldırmak istemiyorum o fiyatlara daha iyi telefonlar var ayrıca sosyal medya kullanmak hava atmak için s5 alanlar var işlemci pas tutmuş gereksiz masraf hepsi

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Samsungun servisi iyi diye biliyordum o bile kötüyse huawei ye bulaşmayın rom yüklerken coğu kişinin anakartında sorun çıktı servise gönderdiler orjinal rom dahi yükleyemiyorlar cwm kuramıyorlar şu an anakarta klit falanmı koydular ne yaptılar ilginç firma

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Samsungun servisi iyi diye biliyordum o bile kötüyse huawei ye bulaşmayın rom yüklerken coğu kişinin anakartında sorun çıktı servise gönderdiler orjinal rom dahi yükleyemiyorlar cwm kuramıyorlar şu an anakarta klit falanmı koydular ne yaptılar ilginç firma
Her firmanın ROOT politikası aynı olmuyor maalesef.Huawei'nin servis olayına gelirsek yeni yeni Türkiye'de yayılan bir telefon olduğu için servisleri sıkıntılı olabiliyor.Fakat G7 muazza bir telefon olmuş.Gerçekten takdir edilesi bir telefon.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
8f65e02c01dbce9adba4ff7f7c4b643b.jpg

Telefonum imana geldi :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
2000'den kalma cd-r matrix vcd hala dvd-player tarafından okunabiliyor ilginç...
2015-02-25%2B00.30.16.jpg

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Evet tamda dediğim gibi çıktı 5400 Rpm bir hdd olduğundan bu kadar yetiniyor anca, acayip bir yavaşlık söz konusuydu bilgisayar da bad sectorler can damarına işlemiş olmalı ne dersiniz?

XlPDgSN.jpg

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Evet tamda dediğim gibi çıktı 5400 Rpm bir hdd olduğundan bu kadar yetiniyor anca, acayip bir yavaşlık söz konusuydu bilgisayar da bad sectorler can damarına işlemiş olmalı ne dersiniz?

XlPDgSN.jpg

pamuk eller cebe yeni hdd alma zamanı gelmiş.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741

XlPDgSN.jpg

Health kısmının fotoğrafını atar mısın ? Bu harddiskin adam olma şansı var

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
pamuk eller cebe yeni hdd alma zamanı gelmiş.

Bir yakınımın makinası dell inspiron 15 3000 serisi i5 garantisi var herhalde yoksa SSD. Bu kadar kısa sürede uçabiliyor hdd bu kadar hassas bazende yıllar seneler geçer bozulmaz maxtor gibi şimdi ki Seagate oluyor sözde

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bir yakınımın makinası dell inspiron 15 3000 serisi i5 garantisi var herhalde yoksa SSD. Bu kadar kısa sürede uçabiliyor hdd bu kadar hassas bazende yıllar seneler geçer bozulmaz maxtor gibi şimdi ki Seagate oluyor sözde

Performans istiyorsan WD black ve blue serisi gerçekten sağlamlık istiyorsan Seagate. Aslında black serisini saymazsak Seagate WD kadar performanslı

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Performans istiyorsan WD black ve blue serisi gerçekten sağlamlık istiyorsan Seagate. Aslında black serisini saymazsak Seagate WD kadar performanslı

Seagate eski seagate değil. Kingston gibi şöyle özene gözene yapılan seriler vardır. Kingston ssd disklerde bir seride olduğu gibi onlara sözüm yok. İlk seçeneğim western digital benim. Ssd corsair

Garanti varmış ücret verilse ssd disk talep edilse garanti dışı olur mu? veya alınıp takılsa olur mu? olur.

[TABLE="class: table table-striped warranty-table, width: 100%"]
[TR]
[TH="align: left"]Hizmet[/TH]
[TH="align: left"]Sağlayan[/TH]
[TH="align: left"]Başlangıç ​​tarihi[/TH]
[TH="align: left"]Bitiş tarihi[/TH]
[TH="align: left"][/TH]
[/TR]
[TR="bgcolor: #FFFFFF"]
[TD="bgcolor: #EEEEEE, align: left"]Carry-in Svc / Base Dön[/TD]
[TD="bgcolor: #EEEEEE, align: left"]DELL[/TD]
[TD="bgcolor: #EEEEEE, align: left"]Eylül 16, 2014[/TD]
[TD="bgcolor: #EEEEEE, align: left"]Eylül 16, 2016[/TD]
[TD="bgcolor: #EEEEEE, align: left"][/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]Parçalar Sadece[/TD]
[TD="align: left"]DELL[/TD]
[TD="align: left"]Eylül 16, 2014[/TD]
[TD="align: left"]Eylül 16, 2015[/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[/TR]
[/TABLE]

Health kısmının fotoğrafını atar mısın ? Bu harddiskin adam olma şansı var

"current pending sector"
var olan sektör hakkında uyarı sanırım.

Aynen görüldüğü gibi resim ait değil makinaya kapatım şuan.

current-pending-sector.jpg

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Seagate eski seagate değil. Kingston gibi şöyle özene gözene yapılan seriler vardır. Kingston ssd disklerde bir seride olduğu gibi onlara sözüm yok. İlk seçeneğim western digital benim. Ssd corsair

Garanti varmış ücret verilse ssd disk talep edilse garanti dışı olur mu? veya alınıp takılsa olur mu? olur.

[TABLE="class: table table-striped warranty-table, width: 100%"]
[TR]
[TH="align: left"]Hizmet[/TH]
[TH="align: left"]Sağlayan[/TH]
[TH="align: left"]Başlangıç ​​tarihi[/TH]
[TH="align: left"]Bitiş tarihi[/TH]
[TH="align: left"][/TH]
[/TR]
[TD="bgcolor: #EEEEEE, align: left"]Carry-in Svc / Base Dön[/TD]
[TD="bgcolor: #EEEEEE, align: left"]DELL[/TD]
[TD="bgcolor: #EEEEEE, align: left"]Eylül 16, 2014[/TD]
[TD="bgcolor: #EEEEEE, align: left"]Eylül 16, 2016[/TD]
[TD="bgcolor: #EEEEEE, align: left"][/TD]
[/TR]
[TD="align: left"]Parçalar Sadece[/TD]
[TD="align: left"]DELL[/TD]
[TD="align: left"]Eylül 16, 2014[/TD]
[TD="align: left"]Eylül 16, 2015[/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[/TR]
[/TABLE]

"current pending sector"

Aynen görüldüğü gibi resim ait değil makinaya kapatım şuan.

current-pending-sector.jpg

Eğer health durumu böyleyse harddiskinde fazla sıkıntı yok. Bad sector onarılabilir gibi duruyor ama garantisi falan varsa kesinlikle götür. İlk bölümlerdeki bad sectörler her zaman tehlikelidir. HDD Regeneratör ve MaxBlast düzelir ama garanti öncelikli.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Eğer health durumu böyleyse harddiskinde fazla sıkıntı yok. Bad sector onarılabilir gibi duruyor ama garantisi falan varsa kesinlikle götür. İlk bölümlerdeki bad sectörler her zaman tehlikelidir.

Evet, sıkıntılı zaten Windows’un üzerine çökmüş gibi tertemiz makina arada bir ağırlık biniyor, HDD kaynaklı.
SSD candır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...