Sistemi kurdum simdi daha eglenceli

Steam üzerinden oynuyorsunuz değil mi benimde almam gerekiyor arada boş zamanım oluyor oynamak için çok iyi. :/![]()
Sistemi kurdum simdi daha eglenceli![]()
Steam üzerinden oynuyorsunuz değil mi benimde almam gerekiyor arada boş zamanım oluyor oynamak için çok iyi. :/
Yazın evde bilgisayar başında zaman geçmiyor ya o güzel havalarda dışarda zaman geçirmek daha iyi takım olsa iyi olur aslında tadı çıkar bence.Evet hocam steam üzerinden. Şuan hiç sarmıyor ne mp ne sp. Şu hız göstergesini denemek için kurdum 30 dk oynayıp çıktım. Yaz indiriminde kaçırmayın yazın daha çok sarıyor![]()
![]()
Sistemi kurdum simdi daha eglenceli![]()
Evet combo jack pc de bu dao samsung s5 kulaklığı? onu taktığın asus notebook ve combo girişli?bizde daha combo girişli bir notebook yok bim'de 650TL'ye notebook gördüm onda da yoktu sanki mikrofonu yazılımla kapatmadıkça ses almasını engellemen zor.
Hocam 690 imkaniniz mi var?bir yanım diyor gtx 670 sana yeter, napıcaksın yeni kartı
diğer yanım diyor, oğlum 690 çok iyi kart lan
İmkan olsa hemen değiştircem de[MENTION=385184]mic check[/MENTION] tupluyu degistir daha zevkli olur
Aynen. İyi oldu kar kar karİyi hafta sonları güneş var kar gitti![]()
Hocam 690 imkaniniz mi var?
ikinci el 1100 tl'ye gördüm, içim gitti
Zamanının en iyisi. Hatta şuan bile çoğu karttan iyi ama eski teknoloji işte![]()
@Seyhoo hocam kaldın heralde![]()
Dün bir soru sormuştum ya dönmedin deAnlamadım ?
Dün bir soru sormuştum ya dönmedin de![]()
Amd özelden attımGörmemişimdirHangi konu ?
Amd özelden attımbir bak istersen. Tek umudum sensin. Cevabını bekliyorum. Bu arada moderatorlugun hayırlı olsun
![]()