Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Şöyle bir sıkıntı var sağmalcılar anadolu lisesini (bayrampasa/istanbul) bilenler konum olarakta Bayrampaşa ile Gaziosmanpaşa sınırında olduğunu bilir. Arada sadece tramvay yolu var. Yani liseden çıkan biri 30 adım sonra Gaziosmanpaşa da olmuş oluyor. Gop ta tatil bayrampasada açık biz okula gidicez ama bizden 30 adim ilerdeki okulun öğrencileri sabah uyucaklar. Where is adalet ? Not : Sebebi bayrampasalilarin snowboard yapmayi bilmesi olarak açıklandı :/

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Şöyle bir sıkıntı var sağmalcılar anadolu lisesini (bayrampasa/istanbul) bilenler konum olarakta Bayrampaşa ile Gaziosmanpaşa sınırında olduğunu bilir. Arada sadece tramvay yolu var. Yani liseden çıkan biri 30 adım sonra Gaziosmanpaşa da olmuş oluyor. Gop ta tatil bayrampasada açık biz okula gidicez ama bizden 30 adim ilerdeki okulun öğrencileri sabah uyucaklar. Where is adalet ? Not : Sebebi bayrampasalilarin snowboard yapmayi bilmesi olarak açıklandı :/
Gözün aydın bayrampaşa da tatil okullar :D

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Forumu diger sitelerle kiyaslayinca gercekten cok hantal kaliyor. Son zamanlarda yaklasik 5 farkli hata ile karsilastim.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
beyler gtx 670 kaç derecede yanar?
böyle OC yaptım biraz, oyun oynadım 63 derece gördüm, OC yapmadan önce de 63 dereceye çıkıyordu
sizce ne kadar arttırayım?

hL2P18Z.png

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
tablet'te dokununca şlak sesi çıksın mı? program açarken tuş kilidini açarken ve klavye daktilo sesi açık olsun mu? bu arada komşum bu seslerin hepsinden çok gıcık oluyor vatandaş rahatsız oluyormuş areosmith'ten rahatsız olmuyor ...

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ben küçükken Casperi en iyi bilgisayar markası sanıyordum. Hatta herkes öyle sanıyordu.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Ben küçükken Casperi en iyi bilgisayar markası sanıyordum. Hatta herkes öyle sanıyordu.

ben küçükken casper'ı hiç sevmezdim ne o öyle polyanna gibi dolaşan salak hayalet birileri bu salağın ilgi gördüğünü görüp çöp yapsak alırlar düşüncesi ile gaspet casper doğdu...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

istanbul donmuş bayrampaşa istanbulda değil gibi davranan birileri herhalde bayrampaşa'da sokakta yürümek istedi düştü sonuç...

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
ben küçükken casper'ı hiç sevmezdim ne o öyle polyanna gibi dolaşan salak hayalet birileri bu salağın ilgi gördüğünü görüp çöp yapsak alırlar düşüncesi ile gaspet casper doğdu...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

istanbul donmuş bayrampaşa istanbulda değil gibi davranan birileri herhalde bayrampaşa'da sokakta yürümek istedi düştü sonuç...

Sen 15 yaşındayken kurulmuş abi pek küçük sayılmazsın aslında :P

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Okul olmamasına rağmen erken kalkmak zorundayım. Ve bu gecede uyuyasim yok. Offf 😑

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Bir zamanlar "Koç" bedava olan ford, Anadolu gibi beş para etmeyen saman gibi araçlara dünya kadar parayla satıyorlardı sadece o zaman büyük ve tek oldukları için. Casper Bilgisayar da önceden öyleydi vestel de hepsi öyle şimdi bedava verseler almam diyenler oluyor.

androidx

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Sony lolipop vermeden önce uygulamalarını güncelliyo önce walkman material tasarıma geçti az önce filmler uygulaması söz konusu güncelleme icon değişikliğiyle fark edilmekte :D

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Hayırlı Cumalar Allah dualarınızı kabul etsin.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Beyler Askerlik yapan çok sevdiğim 3 arkadaşlarım var bunlara çam sakızı çoban armağanı ne göndersem fikriniz var mı? :turned:

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bugün format attım neyse. Şimdi bir .dll uzantılı dosyayı System`e atacaktım yönetici izni istedi neyse yazdım şu kodu:
net user administrator /active:yes diye ama bu hatayı verdi:
YvN6O6.jpg

:cursing: :cursing: :cursing:

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bugün format attım neyse. Şimdi bir .dll uzantılı dosyayı System`e atacaktım yönetici izni istedi neyse yazdım şu kodu:
net user administrator /active:yes diye ama bu hatayı verdi:
YvN6O6.jpg

:cursing: :cursing: :cursing:
cmd yi yönetici olarak çalıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...