Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 761
ABD ile öğrenci değişim programı olan bir devlet üniversitesi var mı bildiğiniz?
Yaptım, Administrator`ı oluşturdu kullanıcı olarak. Ama yine yönetici izni diyor. :cursing: :cursing: :cursing:cmd yi yönetici olarak çalıştır
Yaptım, Administrator`ı oluşturdu kullanıcı olarak. Ama yine yönetici izni diyor. :cursing: :cursing: :cursing:
Yaptım, Administrator`ı oluşturdu kullanıcı olarak. Ama yine yönetici izni diyor. :cursing: :cursing: :cursing:
Note 4 halen Lollipop a güncellenmedi mi? Olur iş değil...
O değil de s4 5.0.1 aldıVermediler neyi bekliyorlar sa
Dediğinizden pek bişey anlamadım. Ben PS CS6 mscms.dll dosyası istediği için yapacaktım şimdi bu PS ile o uzantıyı aynı klasöre aldım. Şimdi de böyle diyor:c diskinesağ tuş özellikler yap güvenlik sekmesinden bilgisayarın isminin olduğu yani Users(Bilgisayaradı/Users) yazana tam yetki ver işini hallet sonra eski haline çevir
O değil de s4 5.0.1 aldı![]()
Dediğinizden pek bişey anlamadım. Ben PS CS6 mscms.dll dosyası istediği için yapacaktım şimdi bu PS ile o uzantıyı aynı klasöre aldım. Şimdi de böyle diyor:
![]()
Yalnız burası sohbet bölümü de değil. :dirol:Kardeşim git konu aç burası sohbet bölümü
Çok hantal. Bide 24 mbit net...İlginç olan da o işte, bu arada sdn ye ğcden giren varsa forum hantal mı sanki?
Bizde 8 varda ne değişti hocam?...benim pc de 2gb ramle kaldı onun ağırlığı var gibi...
Arkadaslar mikrofona evde nasıl bir filtre yapabilirim? Samsung kulaklık. Ben sünger ile olabilir diye düşünüyorum
Çok zahmetliMikrofona parmak ile bastırıldığında sesin çoğu engelleniyor du sanırsa
Trrs 3 kanallıses denetiminden mikrofonu kapatmadıkça ses almasını engelleyemezsin combo jack ise tabi normal ise zaten mikrofonu ayrı yere takıyorsun.
Aynen hocam çok yavasForuma sanki uzaydan baglaniyorum. Aksam vakti bu yavaslamalar beni cildirtiyor.
Gerekiyormuş sordum babamaBBam bişeyler zırvalıyo, sınırsız normal hızda internet için telefon hattı lazım mı
Trrs 3 kanallı![]()
Gerekiyormuş sordum babama![]()
ABD ile öğrenci değişim programı olan bir devlet üniversitesi var mı bildiğiniz?