- Reaksiyon puanı
- 16,126
Modemin Led tv çok yakın olması yanında olması bir zararı olabilirmi acaba?
tv etkileyebilir ...
Modemin Led tv çok yakın olması yanında olması bir zararı olabilirmi acaba?
tv etkileyebilir ...
Aralarında 1 metre gibi mesafe var veya yok etkiliyordur gibi geliyor bana da bakalım bir çözüm yolu bulabilirmiyim.
Modem Salonda koridor da olsa uzak kalıyor kablosuz bağlantı ile kullaniyorum tv ünitesi üzerinde şuan bir yer ayarlamaya çalışıcam.birinin yerini değiştir bizim modem koridorda sigorta panosunun yanında oraya priz ayarlamıştım oraya kurulmuştu adsl de super online fiber de orda optik kabloda ordan giriyor yani modem odamın tam karşısında![]()
bu küçük vestel wifi zımbırtısı 802/11n 150mbps destekli olabilir.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
vestel der ki:
USB Adaptör ile mikrodalga fırınlar, cep telefonları,
bluetooth cihazlar ve diğer tüm Wi-Fi uyumlu
cihazlar arasında en az üç metre mesafe olmasını
sağlayınız.
usb adaptörü modem olarak kabul et.
Server kurulum işlerini çok seviyorum..Ben bu iş için üretilmişim
![]()
Server ayarlama kurulum vb. öğrenmek istiyorum nereden başlamam gerekiyor?
Paylaşman mümkün mü? hocam özeldenValla eğitim şartama bununla alakalı çok güzel siteler var yardımcı olabilecek başlama safhasında olanlar için ideal. Çoğu bilgiye ben bile oradan erişiyorum
![]()
Laf atmayalımBugün fakültede check in yapmayanı dövüyolar sanırım![]()
Ben de aynı düşünüyorum noel de aynı şekilde sırf para kazanmak için varTünaydınlar efenim , iyi hafta sonları herkese.
Bu arada kapitalizmin oyunu olan sevgililer gününüzü kutlarım. Bence saygı , sevgi bir gün değil her gündür![]()
Swarmda 10 checkin in 7si okul olunca öyle demiştimLaf atmayalım![]()
Uzun bir bekleyişin ardından hala yarısı şantiye olan yurdum açılmış kombi yanmiyor feci durumdayim su an
Abi bizim a-101 de satılıyo 2.5 ve 1.5 versiyonları
bizim kinde dolaba koymuyorlar 2,5zero nadir bulunur oldu...
Bizde de koymuyorlar öyle tadı mı çıkar ya
Ingilizce ödevim için acil çeviriye ihityacım var bir cümle sınf Arkadaşlarım günde kaç bardak asitli içecek iciyorlar ?
Kelimelerini biliyorum ama düzenleyemiyorum how many Cups of fizzy drinks my classmates drink a day ? Oldu mu? @bt38![]()
How much my classroom friends drinks drinks classed as acidic beverages
http://www.vatanbilgisayar.com/casp...26ghz-4gb-500gb-hdd-156-2gb-w81-notebook.html
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION], abi gasper caspere döner gibi görünüyor. Adam olmaya başlamışlar mı ne![]()