- Reaksiyon puanı
- 3,278
Bir yaş daha yaşlandık bugün .....
Mutlu yıllar hocam 14 Şubat tarih manidar [emoji1] [emoji13]Bir yaş daha yaşlandık bugün .....
EyvallahMutlu yıllar hocam 14 Şubat tarih manidar [emoji1] [emoji13]
Helal. Bende öyle düsünüyorum.Tünaydınlar efenim , iyi hafta sonları herkese.
Bu arada kapitalizmin oyunu olan sevgililer gününüzü kutlarım. Bence saygı , sevgi bir gün değil her gündür![]()
İphone 5s ile Samsung S4 mini kamera kıyaslaması yaptım
Iphone gerçekten iphone apple kullanmaya teşvik etti :
Demek ki herşey marka olduğu için değilmiş. Kalite kendini böyle belli ediyor.Hocam o telefondan biri 800 liradan satılıyor diğer 1800 lira civarı. Bırak biri diğerini ezsin.![]()
5S den ucuz olan bir çok telefon 5s den daha iyi çekiyor ama belirtmek isterim.Demek ki herşey marka olduğu için değilmiş. Kalite kendini böyle belli ediyor.
Doğru tespit bende aynı şekilde düşünüyorum stabil evet ama satılma sebebi stabiliteden önce marka olayı :dirol:5S den ucuz olan bir çok telefon 5s den daha iyi çekiyor ama belirtmek isterim.
Hem zaten apple bile marka sattığını inkar etmiyor. Alanların bir çoğu da bunun farkında zaten.![]()
Tamam markayla ayakta olur satıyordur ama teknik ve donanım olarak bence kalitesinde de başarılı. işte bazı kötü yönleri de var o da olacak artık.5S den ucuz olan bir çok telefon 5s den daha iyi çekiyor ama belirtmek isterim.
Hem zaten apple bile marka sattığını inkar etmiyor. Alanların bir çoğu da bunun farkında zaten.![]()
Tamam markayla ayakta olur satıyordur ama teknik ve donanım olarak bence kalitesinde de başarılı. işte bazı kötü yönleri de var o da olacak artık.
İphone kaç hocam? hergün servise gitmiyor bakıma gitmiyor hocam ya [emoji4]Servisi iyi tabi, İstanbul'daki mağazasına randevu bulup ta gidebilirseniz tabi.
Ben beğenmedim Iphone, kardeşim de beğenmedi ki satıyoruz şimdi onun telefonunu.![]()
Doğru tespit bende aynı şekilde düşünüyorum stabil evet ama satılma sebebi stabiliteden önce marka olayı :dirol:
5sİphone kaç hocam? hergün servise gitmiyor bakıma gitmiyor hocam ya [emoji4]
5sİphone kaç hocam? hergün servise gitmiyor bakıma gitmiyor hocam ya [emoji4]
16gb yeterli mi? düşük değil mi? ve satma sebebiniz nedir hocam.
16gb yeterli mi? düşük değil mi? ve satma sebebiniz nedir hocam.
Hack olayı yok. Kendi paylaştı sonra sildi.Tamemen prim işi. Bir de açıklama yaptı.
![]()
Turbo Tutankamon Taner Tolga Tarlacı.
![]()
![]()
Bugün arkadaşlarıma anlattım hiç biri inanmadı.Ben de ekran görüntüsünü gösterdim.Biz arkadaşlarla takip ediyoruz makara adam![]()
Hala Cartoon Network'u izlemeyi bırakamdım. [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Hala Cartoon Network'u izlemeyi bırakamdım. [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Yıkıldım.[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] Furkan temsili![]()
![]()