Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
sandisk cruzer edge 8gb bozuldu galiba windows7'de gözükmüyor linux'ta winusb ile 10 teknik ön izleme zımbırtısı oluyor ama kurulumda hdd görmüyor iso mu bozuk ? usb bozuk? teknosa'ya geri götürünce ne yaparlar?
Çok dandik bir bellek hocam o ya benimde vardı 32 gb uçları kırıldı plastik zaten hediye gelmişti bir yerden yoksa para verilecek bir bellek değil.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bu flash diskleri dandik psular bozmuyorsa ben hiçbir şey bilmiyorum

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Telefondan herhangi bir konuya girerken son sayfa diyorum ilk sayfa aciliyor. Neden böyle?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Çok dandik bir bellek hocam o ya benimde vardı 32 gb uçları kırıldı plastik zaten hediye gelmişti bir yerden yoksa para verilecek bir bellek değil.

garantisi var bunu transcent elite 4gb bozulunca tekoasist'e götüğrdüm bozuk bu dedim eleman gasper notebook'unda denedi baktı baktı faturası var mı? dedi yok dedim ambalajındaydı barkodu okuttu sattıkları ürün olduğunu gördü siteye de uluslar arası garantiye kayıtlı olunca sandisk cruzer edge 8gb verdiler birde faturayı kaybetme dedi kızçe...
the-grudge almıştı o transcend'i ben para vermedim...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu flash diskleri dandik psular bozmuyorsa ben hiçbir şey bilmiyorum

25liraya ikinci el 400watt sadece molex olan psu alınır mı? gerçi gitmiştir...

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Hocam aynı sorun bende var 2730 classic kullanıyorum her tarayıcılarda böyle

Masrafa gerek yok 2. el candır :)

ama elim gitmiyor yarın sorayım belki duruyordur alırım axess amca öderse...
bu microsoft 7'yi çizmedi mi? dün 7 enterprise x64 kurdum güncellemeye boğdular sp1 de geldi şuan 182 güvenlik güncellemesi geldi yükleniyor odin bunda da çalışmadı kafasına sıkacam 10 kuracam bir dünya güncelleme olunca kıyamıyorum...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
ama elim gitmiyor yarın sorayım belki duruyordur alırım axess amca öderse...
bu microsoft 7'yi çizmedi mi? dün 7 enterprise x64 kurdum güncellemeye boğdular sp1 de geldi şuan 182 güvenlik güncellemesi geldi yükleniyor odin bunda da çalışmadı kafasına sıkacam 10 kuracam bir dünya güncelleme olunca kıyamıyorum...
Hocam siz sürekli sistem kuruyorsunuz herhalde.sorun mu çıkarıyor yoksa öylesine mi? :)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Google klavye için yapılan bir yorum. Bence çok doğru bir tespit. :)
VLNkVcp

http://imgur.com/VLNkVcp

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Hayırlı cumalar Arkadaslar. Samsung trrs s4 kulaklığım var. Telefondan çok acayip kaliteli ses kayıtları yapıyorum. Ama pc de kalite çok düşüyor. Neden ? [MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] [MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION]

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Hangi ses kayıt yazılımıyla kayıt yapıyorsun ? Ayrıca kayıt cihazın kaliteli mi buda önemli. Laptop veya anakart marka model verir misin ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
kaydı tel s4 ile yapıyor sanırım ve ses kaydı ile uğraşmıyorum fikrim yok ama onbord ses kartlarnın değerleri düşük iyi değil.
Ekran%2BAl%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B15.PNG

24 bit bile değil...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Ses kartı Realtek. Hocam. Ben telefon kulaklığını telefona takip kayıt yaptığımda çok kaliteli ses. Ama pc ye takip kulaklığı kayıt yaptığımda kötü. Neden acaba bunu soruyorum

dikkat' pcde combo soket yoksa mikrfonu kullanamıyor 4pinli değil pclerdeki kulaklık,mikrofon girişleri.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Ey ahaliiiiiii!!!!!!!! Hololens mii yoksaa pc mi alsam. 700 TL biriktirdim. 2000 e ulaşmaya çalışıyorum hayırlısıyla. E görüşlerinizi alayım dedim.

E tabi hayırlı cumalar!

yasin0252

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ana sayfada akıllı masa haberi var ama konuya yorum yazamadım.. Buraya yazayım söyleyeceklerim içimde kalmasın..
Haber bu:
http://shiftdelete.net/masa-basinda-yuruyerek-calisin-58079

Yorumum da bu:
Kesinlikle hayır tutmaz bu..
Çünkü insan beyni iki şeye aynı anda odaklanamıyor.. Yani şöyle bi örnek vereyim. Bir masada oturuyorsunuz önünüzde bilgisayar monitör yanıbaşınızda da tv var diyelim. Her ikisi de açık çalışıyor konumda eğer siz monitöre odaklandıysanız tv %90 boşuna çalışıyor demektir. Eğer tv ye odaklandıysanız o anda monitördeki işinizle pek ilgilenemiyorsunuz demektir. Yani buda demek oluyorki iki şey aynı anda olmuyor.

Beyniniz yürümeye odaklanacağından %60 - 70 çalışma kaybı olacağından bu masanın tutma ihtimali %1..

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Sonunda az fırsat bulup foruma gelebildim :dirol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...