wolkhy1903
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 79
shiftdelete yine kendi logosu ve yazılı olan bardaktan mı veriyor. facebookta gördüm instagramdan paylaşım yapılmış.
Euro ile yarışıyor mübarekDolar 2,43 olmuş dahada yükselecekmiş şaka mı bu ya
Euro ile yarışıyor mübarek
sterlini geçerse ...
Benim 5 yıllık pc acıyor ama bilememarkadaşlar ekran kartım dx10.1 destekliyor fakat call of duty black ops 2 dx11 destekliyormuş. Sizce açar mı? (crysis 3 yükledim açmadı malesef)
arkadaşlar ekran kartım dx10.1 destekliyor fakat call of duty black ops 2 dx11 destekliyormuş. Sizce açar mı? (crysis 3 yükledim açmadı malesef)
Ceo'su açıklamış sözde. Test aşamaları başlamış ve Mart'ta güncelleme dağıtılacakmış.Sony cephesinden güncelleme konusunda hala bir hareket yok şubat 5 oldu hala bekliyoruz
Test aşamaları bitmişti ya şubatta vericez diyolardı hatta en geç 5i bütün güncellemeler dağıtılmış olcaktı hayırlısı diyelim ozaman..Ceo'su açıklamış sözde. Test aşamaları başlamış ve Mart'ta güncelleme dağıtılacakmış.
Basarili olmama durumu degildi. Incelemeyi yapanlardan Can abinin kendi firmasi vardi ve zaman bulamiyorlardi. Buna ekstra olarak maddiyatta külfet olusturuyordu. Bu yüzden kücüldüler. Simdi yapilan videolarda Otoseyiri canli tutmak adina yapiliyor.Shiftdelete den otomobil ( sanırım audi a5 ( yine sanırım hakkı abinin aracı ) ) testi gelicek galiba. Bir ara hakkı abiye otopark ekibiyle ortak çalışma fikri sunacaktım ama sonradan vazgeçmiştim. Bakalım nasıl olacak.
![]()
Otopark a rakip olabilir mi sizce shiftdelete otomobil tesleri ? Bence olamazlar ama birlikte test yaparlarsa süper olur.
Bir ara teknoseyir di galiba onlar da bu işe kalkışmışlardı ve otoparka laf felan atmışlardı ama sanırım başarılı olamadılar otomobil testlerinde .
Basarili olmama durumu degildi. Incelemeyi yapanlardan Can abinin kendi firmasi vardi ve zaman bulamiyorlardi. Buna ekstra olarak maddiyatta külfet olusturuyordu. Bu yüzden kücüldüler. Simdi yapilan videolarda Otoseyiri canli tutmak adina yapiliyor.
Otoparka da rakip olamazlar. Bunuda söyleyeyim. Rakip olabilecekleri tek konu daha hizli video yükleyebilmeleri olur. Otopark ekibi anca geceleri calisabiliyor.
2gb ramli pc kullanmak eziyet birde 2gb ramli notebook satıyorlar...
Bozuldu mu?![]()
Kimin gözü kaldıysa onu Allaha havale ediyorum![]()
Bozuldu mu?
Benim de flash diskimin ucu biraz yamuk ama sorun yok çalışıyorDükkandaydı çökmüş biri üzüldüm şimdi inşallah bulurum