Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
shiftdelete yine kendi logosu ve yazılı olan bardaktan mı veriyor. facebookta gördüm instagramdan paylaşım yapılmış.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Dolar 2,43 olmuş dahada yükselecekmiş şaka mı bu ya

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
arkadaşlar ekran kartım dx10.1 destekliyor fakat call of duty black ops 2 dx11 destekliyormuş. Sizce açar mı? (crysis 3 yükledim açmadı malesef)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Boş yere 20 tl para verdik kumandaya iyi mi :(

androidx

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Ceo'su açıklamış sözde. Test aşamaları başlamış ve Mart'ta güncelleme dağıtılacakmış.
Test aşamaları bitmişti ya şubatta vericez diyolardı hatta en geç 5i bütün güncellemeler dağıtılmış olcaktı hayırlısı diyelim ozaman..

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Buda tamamdır
573d91b5171fb3e683bdbaa92001299a.jpg

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Adam (!) sınırsız banlandı,hemen tekrar gelip üye olup hiç bir şey olmamış gibi konularsa yorum yapıyor. Yazık çok yazık :lol: :lol: :lol:

Loser'lık nelere kadir :dirol:

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
shift deletenin sol tık kopyalama yeri rengi her zaman pembemiydi ya :D

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Shiftdelete den otomobil ( sanırım audi a5 ( yine sanırım hakkı abinin aracı ) ) testi gelicek galiba. Bir ara hakkı abiye otopark ekibiyle ortak çalışma fikri sunacaktım ama sonradan vazgeçmiştim. Bakalım nasıl olacak.
7cfbe1202865571d94a91176258ae1a0.jpg

Otopark a rakip olabilir mi sizce shiftdelete otomobil tesleri ? Bence olamazlar ama birlikte test yaparlarsa süper olur.
Bir ara teknoseyir di galiba onlar da bu işe kalkışmışlardı ve otoparka laf felan atmışlardı ama sanırım başarılı olamadılar otomobil testlerinde .

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Shiftdelete den otomobil ( sanırım audi a5 ( yine sanırım hakkı abinin aracı ) ) testi gelicek galiba. Bir ara hakkı abiye otopark ekibiyle ortak çalışma fikri sunacaktım ama sonradan vazgeçmiştim. Bakalım nasıl olacak.
7cfbe1202865571d94a91176258ae1a0.jpg

Otopark a rakip olabilir mi sizce shiftdelete otomobil tesleri ? Bence olamazlar ama birlikte test yaparlarsa süper olur.
Bir ara teknoseyir di galiba onlar da bu işe kalkışmışlardı ve otoparka laf felan atmışlardı ama sanırım başarılı olamadılar otomobil testlerinde .
Basarili olmama durumu degildi. Incelemeyi yapanlardan Can abinin kendi firmasi vardi ve zaman bulamiyorlardi. Buna ekstra olarak maddiyatta külfet olusturuyordu. Bu yüzden kücüldüler. Simdi yapilan videolarda Otoseyiri canli tutmak adina yapiliyor.

Otoparka da rakip olamazlar. Bunuda söyleyeyim. Rakip olabilecekleri tek konu daha hizli video yükleyebilmeleri olur. Otopark ekibi anca geceleri calisabiliyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
2gb ramli pc kullanmak eziyet birde 2gb ramli notebook satıyorlar...

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Basarili olmama durumu degildi. Incelemeyi yapanlardan Can abinin kendi firmasi vardi ve zaman bulamiyorlardi. Buna ekstra olarak maddiyatta külfet olusturuyordu. Bu yüzden kücüldüler. Simdi yapilan videolarda Otoseyiri canli tutmak adina yapiliyor.

Otoparka da rakip olamazlar. Bunuda söyleyeyim. Rakip olabilecekleri tek konu daha hizli video yükleyebilmeleri olur. Otopark ekibi anca geceleri calisabiliyor.

Teknoseyiri youtube dan takip ediyordum ama pek de videolarını izlemiyordum . Sonradan şıu laf atma olayından sonra kendilerine bunu hiç yakıştırmayıp kanal aboneliğimi bıraktım . Fakat yine de ayda yılda bir girer bakarım ilgimi çeken bir şey var mı diye mesela geçen baktığımda ps tv yi gördüm izledim . Ayrıca teknoseyirin otomobil incelemeleri hakkında bilgilendirdiğiniz için teşekkürlwr.
Otopaek ekibinin videolarının yayınlanmasının zaman almasının sadece gece çalışmalarının da yanında videoların düzenlenmesinde aksaklıklar oluşması ve and abi montaj işini şuanlık kendisi üstlenmesi de sebep oldu. Fakat şuandaki ilerleyişleri gayet iyi site düzeltildi , takipçilerin baskısı sayesinde araçlar gönderilmeye başlandı ( MAZDA dahil [emoji1] ) .

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Tapatalktan neden bildirim alamıyorum. Tapatalk ayarlarında bildirimler aktif ama ayarlardaki bildirimler bölümünde tapatalk gözükmüyor . Uygulamayı kaldırıp tekrar yükledim açılışta benden konum izni istemesine rağmen bildirim izni istemedi ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
sandisk cruzer edge 8gb bozuldu galiba windows7'de gözükmüyor linux'ta winusb ile 10 teknik ön izleme zımbırtısı oluyor ama kurulumda hdd görmüyor iso mu bozuk ? usb bozuk? teknosa'ya geri götürünce ne yaparlar?

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Bugün iki tane kediyi izliyordum uzaktan bir kedi gelip diğer kedinin yanaklarından öptü bir insan gibi yetişedim resimlemek için ama çok harika bir görüntüydü ilk defa gördüm böyle bir şey [emoji4] [emoji4]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...