Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Kardeşimin karnesi, ne olacak bu durum bilmiyorum telefonu alsak çare mi bilgisayarı elinden alsak çare mi?

BY5LDRq.jpg

Kısıtlama getirin. Mesela günlük şu kadar oynıcaksın. Sonra oturup ders çalışıcaksın gibi. Günlük ders tekrarını yapsa 30-40 dk o bile yetiyor.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Tecrubeli kişi olarak söyleyeyim insanın içinde yoksa olmuyor telefon veya pc yi alrsan daha beter oluyor ödül falan deneyin başka bi çözüm bulursanız bana da haber edin hocam :D

Haklısın insanın içinde olacak. Ortaokulda başarılı biriydi lise başladı böyle kötü gelmeye başladı bu son şansı tekrar yapmıştı sınıf tekrarını okuyor şuan okumasını istiyoruz O da böyle yapıyor işte bize.

Kısıtlama getirin. Mesela günlük şu kadar oynıcaksın. Sonra oturup ders çalışıcaksın gibi. Günlük ders tekrarını yapsa 30-40 dk o bile yetiyor.

Bilgisayarda minecraft saçmalığına kaptırmış gidiyordu her fırsatta oynuyordu en son kavga ile elinden aldık bilgisayarı bu sefer telefon elinden düşmez oldu oda da elinde telefon diğer bir saçma Youtube kanallarından oyun videolarını izliyordu youtuberları takip ediyordu saçma sapan işler çıkarıyordu. Telefonu da aldım bir hafta vermedim özür diledi düzeleceğini söyledi telefonu verdim tekrar ama o zaman iş işten geçmişti. Bu sefer çalışıyordu ama yine telefon elinden düşmüyordu Güzellikle konuşuyoruz tamam diyor ama değişen pek olmuyor olacak gibi de görülmüyor çok canımı sıkıyor bu durum bir çözüm yolu bulmalıyım abi olmak çok zor. Şimdi anlıyorum büyüklerimizin neden bize bağırdığını ders çalış diye isyan ettiklerini.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Haklısın insanın içinde olacak. Ortaokulda başarılı biriydi lise başladı böyle kötü gelmeye başladı bu son şansı tekrar yapmıştı sınıf tekrarını okuyor şuan okumasını istiyoruz O da böyle yapıyor işte bize.

Bilgisayarda minecraft saçmalığına kaptırmış gidiyordu her fırsatta oynuyordu en son kavga ile elinden aldık bilgisayarı bu sefer telefon elinden düşmez oldu oda da elinde telefon diğer bir saçma Youtube kanallarından oyun videolarını izliyordu youtuberları takip ediyordu saçma sapan işler çıkarıyordu. Telefonu da aldım bir hafta vermedim özür diledi düzeleceğini söyledi telefonu verdim tekrar ama o zaman iş işten geçmişti. Bu sefer çalışıyordu ama yine telefon elinden düşmüyordu Güzellikle konuşuyoruz tamam diyor ama değişen pek olmuyor olacak gibi de görülmüyor çok canımı sıkıyor bu durum bir çözüm yolu bulmalıyım abi olmak çok zor. Şimdi anlıyorum büyüklerimizin neden bize bağırdığını ders çalış diye isyan ettiklerini.
Otoriter olun. Sizden yüz buldukça istediğini yapacaktır. Biraz da negatif psikoloji ile yaklaşın. Okumazsan şöyle olursun böyle olursun, o oyunun sana nerede faydası olacak gibi. Ben kendime bu psikolojiyi uyguladım ve şu an çok iyi hissediyorum.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Otoriter olun. Sizden yüz buldukça istediğini yapacaktır. Biraz da negatif psikoloji ile yaklaşın. Okumazsan şöyle olursun böyle olursun, o oyunun sana nerede faydası olacak gibi. Ben kendime bu psikolojiyi uyguladım ve şu an çok iyi hissediyorum.
Ne fayda? Şimdiki gençler kaptırmış kendini sosyal medya ya. Ilk başta facebook. Telefonu alman care değil. Kural koymakta bir yere kadar oluyor. En sağlam yöntem yaptığına karşılık vermek ve yüz vermemek. Bu konuda tutumlu olursak belki düzeltebilir. Ama bana sorarsan ağaç yasken eğilir. O yüzden çok uğraşlar vereceksiniz [MENTION=77147]GhostX[/MENTION]

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
İstanbul'da deprem oldu ben öyle his ettim :ohmy:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ne fayda? Şimdiki gençler kaptırmış kendini sosyal medya ya. Ilk başta facebook. Telefonu alman care değil. Kural koymakta bir yere kadar oluyor. En sağlam yöntem yaptığına karşılık vermek ve yüz vermemek. Bu konuda tutumlu olursak belki düzeltebilir. Ama bana sorarsan ağaç yasken eğilir. O yüzden çok uğraşlar vereceksiniz @GhostX

Ağaç henüz yaş benim için eğmeye çalışıyoruz da zamanın çocukları dediğine katılıyorum. bir kız arkadaşı var öğrendiğim kadarı ile bir ara konuşmalarına baktım kız ondan daha beter koparmak gerekiyor her halde.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
İstanbul'da deprem oldu ben öyle his ettim :ohmy:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ağaç henüz yaş benim için eğmeye çalışıyoruz da zamanın çocukları dediğine katılıyorum. bir kız arkadaşı var öğrendiğim kadarı ile bir ara konuşmalarına baktım kız ondan daha beter koparmak gerekiyor her halde.
Koparmak derken şu şekilde. Yani o kötü tipsiz değil de daha böyle ara verin falan. Cumartesi konuşturun sadece. Yoksa tamamen ayırmak doğru değil. Daha fazla morali düşecek ve performans daha fazla dip yapacak. O yüzden buna günde bir saat konuşma hakkın var gibi bir kısıtlama getirmelisiniz. Kökten kesmek doğru olmaz.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Android'de ücretli uygulamaların Apk'sini bulup kullanıyorduk. IOS'ta da var mı böyle bişey?

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
JB de birkaç uygulama kuruluyor bunlardan biri androidin mobogenie ya da apkmaniası gibi.

Her şeyi bedava kurmanıza yarayan ayrı bir market uygulaması kuruluyordu telefonunuza

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Bir zamanlar bir paypal hesabı açmışım sallamadan email alıyorum sürekli hesaba giriş yaptım ayarlardan kapatmak istiyorum hesabı silmek istiyorum ama olmuyor nedense bilgisi olan var mı?

[h=2]Hesabı Kapat[/h]
[h=2]Hata İletisi[/h]Memnuniyetiniz ve hizmetimizi sürekli kullanmanız bizim için önemlidir. Lütfen hesapla ilgili endişeleriniz hakkında konuşmak için +1-866-648-5843 üzerinden bizimle irtibat kurun.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Samsung galaxy grand neo plus resmiyet kazanmış :)
Biz kendisinden samsung galaxy grand neo plus dual sim lte a purple edition versiyonunu bekliyoruz :D
Adamlar komple sıyırdı telefon ismine bak yabancı futbolcu ismi gibi :lol:

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=403200]Mussolini[/MENTION]

Dual sim telefonlarini alan cok, memnun kalani az :D

Babamin var bir tane galaxy young, iki uygulama yükle telefon pert oluyor.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Biz kendisinden samsung galaxy grand neo plus dual sim lte a purple edition versiyonunu bekliyoruz :D
Abi one öyle kitap yazmış resmen :D :)

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Benim telin ismi uzun derdim [emoji3]

Zte blade vec 4g

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...