Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Bak orası doğrusüt candır...
Bilmiyorum ama seviyorum
Süt+Probis
yada
Süt +Halley ♥

Bak orası doğrusüt candır...
Bilmiyorum ama seviyorum
Süt+Probis
yada
Süt +Halley ♥
[MENTION=408716]The_Destroyer[/MENTION] nazar degdi ya![]()
Antibiyotik daha etkisini gostermedi o yuzden pek iyi değilim ama ins olacagiz aman deyim bogaz sağlığı önemliymiş bunu da anladik sebebi nedir bilmiyorum ama
3 gune bir geliyorsun onda da süt süt nerede eski @PIKPIK rahmetle anıyoruz...süt candır...
Bilmiyorum ama seviyorum
Süt+Probis
yada
Süt +Halley ♥
3 gune bir geliyorsun onda da süt süt nerede eski @PIKPIK rahmetle anıyoruz...
Fazlası zarar dikkatiş güç , havalar falan bazen direk uyuyorum
süt uyku yapıyor![]()
Fazlası zarar dikkat![]()
Iyi bari 2 bardak eder oaynen![]()
ama bende günde 1 bardak içiyorum büyük
![]()
1 büyük deviriyorum yani [emoji14]
Iyi bari 2 bardak eder oBu arada süte nasıl sardin?
AYNEN tadı çok güzel oluyorhep içerdim zatenseverdim yani çocukkende
![]()
tavsiye ediyorum en azından deneyin süt+ halley yada probis [emoji106]
Çok süt icmeyin sonra benim gibi uzun boylu zayif biri olursunuz. 15 yaşindayim boy 1.80'i aşti ve kilo 55 bile degil. Acayip orantisiz evet![]()
Ben şimdi de hep oturuyorumYGS ve LYS çalışınca yani 12 sınıfta hiç yürüme her yere araç ile git . Ye içi yürümeİster istemez kilo alıyorsun. (Bknz: Ben )
![]()
![]()
süt candır...
Bilmiyorum ama seviyorum
Süt+Probis
yada
Süt +Halley ♥
Ben şimdi de hep oturuyorumAcayip yemek yiyorum. Ama hic fast food tarzi yemekler yemedigimden heralde kilo alamiyorum. Bunye de kilo aldirmiyor. Bakalim nolacaz
![]()
Bakalim daha yaşimiz kucuk kilo aliriz boy post oturur yerine. Spor yapmak lazimda nasil olucak o iş üseniyorum arkadaşValla ben de pek yemiyorum fast food ama alıyorum kilo. Her yere babam götürüyor .Aslında spor yapmak istiyorum ama zaman yok![]()
Benim gibi üşengeç biri gittiyse sende gidersin neden olmasın yeterki kararlı ol ben eskiden zombi gibiydim kalkıp yemek yemeye bile üşenirdim annem gelene kadar beklerdim annemde akşam gelirdi yemeğe kalkarken bile yorulurdumBakalim daha yaşimiz kucuk kilo aliriz boy post oturur yerine. Spor yapmak lazimda nasil olucak o iş üseniyorum arkadaş![]()
Telefondan anliyorum diyenler 1000tl butceye hala iphone4s oneriyor. Vay be.
Lg g2 veya huawei ascend g7 al dedim. Eger ugrasirsan nexus5 te alabilirsin o fiyatlara. Yine z1c'ta alabilirsin dedim.Kabak tatlısı :drool: :tt1: Ohh mis gibi. Allah olmayanlara da versin
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Sizin öneriniz ne olurdu?