Mazlum'u getirin banaO değil ya, 100 mesaj sınırına erişmek isteyen biri oldu da. Yeni mesajlara bakarsan her konuya peşpeşe yazmış.

Mazlum'u getirin banaO değil ya, 100 mesaj sınırına erişmek isteyen biri oldu da. Yeni mesajlara bakarsan her konuya peşpeşe yazmış.
Evet nick değişikliği yaptım eski nick sosyalli[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] önceden hiç dikkatimi çekmemişti. Yeni üye de değil. Yoksa nick mi değiştirdi ?
Evet nick değişikliği yaptım eski nick sosyalli
EyvallahHayırlı olsun o zaman yeni nickin [emoji4]
Hayırlı cumalarHayırlı Cumalar dostlar, güneşin sıcaklığı içime vurdu t-shirtla dışarıya çıkasım var![]()
şikayetler ttnet ajanlarının sallama o şikayetleri sorun olursa modem yapıyor bizimki öldü ölecek durumda.Türksattan çıkıp Superonline a geçeyim diyorum. Bakıyorum şikayetlere maşallahı var. Şaştım kaldım yeminlen.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Türksattan çıkıp Superonline a geçeyim diyorum. Bakıyorum şikayetlere maşallahı var. Şaştım kaldım yeminlen.
şikayetler ttnet ajanlarının sallama o şikayetleri sorun olursa modem yapıyor bizimki öldü ölecek durumda.
Hocam siz de Superonline mı var?
Ne kadar ödüyorsunuz? Herhangi bir problemde ekip geliyor mu? Geliyorsa ücret aliyor mu? Hat kopmalari cok oluyor mu? Modemleri uyduruk mu? Evin uzak noktasina gidince cekmemezlik oluyor mu?superonline fiber 50mbps 150gb hız alanı olan var modem bozuldu gibi ama sorun yok huawei hg253s tamamen ölmeden interneti kesmiyor...
Ne kadar ödüyorsunuz? Herhangi bir problemde ekip geliyor mu? Geliyorsa ücret aliyor mu? Hat kopmalari cok oluyor mu? Modemleri uyduruk mu? Evin uzak noktasina gidince cekmemezlik oluyor mu?
Modem değişiklik talebinde bulunun, eğer derlerse ki genelde derler değişim yapamıyoruz siz ilgili şikayet sitesinden şikayet oluşturun direk o gün sizi arayıp bugun evdemısınız modemınızı değiştirelim diyorlar![]()
ben bu yol ile değişiklik yaptım. Eski pirelli modemden kurtulmuştum![]()
Süperonline ye kendi numaranı ver iletişim için, 1. telefon olarak sonra size sormuyorlar hat sahibimisiz v.s. diyebalkonda zayıf kalıyor resimdeki modem koridorda odamda full çekiyor ama.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bizim eskisi de pirelli di değişti ilgili salağa diyorum arıza kaydını hergün yap hat sahibi ile muhatap oluyorlar hat sahibide anlamıyor bu yöntemi yaptırtıcam.
Hocam onda subniminal var. Patla felan diyo tobe tobeSprite reklamı nedir ya kıza açıl diyo gazozun kapağı açılıyo [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji27]
Süperonline ye kendi numaranı ver iletişim için, 1. telefon olarak sonra size sormuyorlar hat sahibimisiz v.s. diyehat normalde baba adına ama numara benim ki direk benim numaradan aradığım zaman sormuyorlar hat sahibimisin diye sadece isim veriyorum işlem yapıyorlar . Ama böyle bir şey yapamazsan ilgili siteye şikayet kaydı aç en kolayı o.
Kapıyı kıran robot iyimiş
Kapıyı kıran robot iyimiş![]()
Guncelleyemiyorsunuz izin vermiyor cihaz denedim[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] Hocam aynı modemi kullanıyoruz nasıl bir sorun yaşadınız? ben modemin firmware güncelleme düşündüm ama vazgeçtim sonradan problemli olur diye yapmadım.
Guncelleyemiyorsunuz izin vermiyor cihaz denedimarastirdigimda yetkililer dışında yazılım ile oynayamiyorsunuz.