Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Hayırlı Cumalar dostlar, güneşin sıcaklığı içime vurdu t-shirtla dışarıya çıkasım var :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
:(

oY6zv7.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

neyse 360p olarak düzeldi oda bir şeydir...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Türksattan çıkıp Superonline a geçeyim diyorum. Bakıyorum şikayetlere maşallahı var. Şaştım kaldım yeminlen.

Türksattan çıkıp Superonline a geçeyim diyorum. Bakıyorum şikayetlere maşallahı var. Şaştım kaldım yeminlen.
şikayetler ttnet ajanlarının sallama o şikayetleri sorun olursa modem yapıyor bizimki öldü ölecek durumda.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Sprite reklamı nedir ya kıza açıl diyo gazozun kapağı açılıyo [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji27]

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
superonline fiber 50mbps 150gb hız alanı olan var modem bozuldu gibi ama sorun yok huawei hg253s tamamen ölmeden interneti kesmiyor...
Ne kadar ödüyorsunuz? Herhangi bir problemde ekip geliyor mu? Geliyorsa ücret aliyor mu? Hat kopmalari cok oluyor mu? Modemleri uyduruk mu? Evin uzak noktasina gidince cekmemezlik oluyor mu?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Ne kadar ödüyorsunuz? Herhangi bir problemde ekip geliyor mu? Geliyorsa ücret aliyor mu? Hat kopmalari cok oluyor mu? Modemleri uyduruk mu? Evin uzak noktasina gidince cekmemezlik oluyor mu?

turkcelltv+ ile 85lira galiba teknik destek için ekip geliyor bu modemi değiştirtçez bayılıyor.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Modem değişiklik talebinde bulunun, eğer derlerse ki genelde derler değişim yapamıyoruz siz ilgili şikayet sitesinden şikayet oluşturun direk o gün sizi arayıp bugun evdemısınız modemınızı değiştirelim diyorlar :)
ben bu yol ile değişiklik yaptım. Eski pirelli modemden kurtulmuştum :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
balkonda zayıf kalıyor resimdeki modem koridorda odamda full çekiyor ama.

Modem değişiklik talebinde bulunun, eğer derlerse ki genelde derler değişim yapamıyoruz siz ilgili şikayet sitesinden şikayet oluşturun direk o gün sizi arayıp bugun evdemısınız modemınızı değiştirelim diyorlar :)
ben bu yol ile değişiklik yaptım. Eski pirelli modemden kurtulmuştum :D

bizim eskisi de pirelli di değişti ilgili salağa diyorum arıza kaydını hergün yap hat sahibi ile muhatap oluyorlar hat sahibide anlamıyor bu yöntemi yaptırtıcam.

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
HTC One M8 aldım alalı gün yüzü görmüyor hep servislerde lanet olsun KVK sana bir parçam eksik hissediyorum hep

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
balkonda zayıf kalıyor resimdeki modem koridorda odamda full çekiyor ama.

bizim eskisi de pirelli di değişti ilgili salağa diyorum arıza kaydını hergün yap hat sahibi ile muhatap oluyorlar hat sahibide anlamıyor bu yöntemi yaptırtıcam.
Süperonline ye kendi numaranı ver iletişim için, 1. telefon olarak sonra size sormuyorlar hat sahibimisiz v.s. diye :) hat normalde baba adına ama numara benim ki direk benim numaradan aradığım zaman sormuyorlar hat sahibimisin diye sadece isim veriyorum işlem yapıyorlar . Ama böyle bir şey yapamazsan ilgili siteye şikayet kaydı aç en kolayı o.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Süperonline ye kendi numaranı ver iletişim için, 1. telefon olarak sonra size sormuyorlar hat sahibimisiz v.s. diye :) hat normalde baba adına ama numara benim ki direk benim numaradan aradığım zaman sormuyorlar hat sahibimisin diye sadece isim veriyorum işlem yapıyorlar . Ama böyle bir şey yapamazsan ilgili siteye şikayet kaydı aç en kolayı o.

bizim öküze söyleyim yapsın işlemi bütüngün ya fifa15'e sövüyor yada modeme bende turkcell 3g var yedekte o söverken onu kullanıyorum...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] Hocam aynı modemi kullanıyoruz nasıl bir sorun yaşadınız? ben modemin firmware güncelleme düşündüm ama vazgeçtim sonradan problemli olur diye yapmadım.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] Hocam aynı modemi kullanıyoruz nasıl bir sorun yaşadınız? ben modemin firmware güncelleme düşündüm ama vazgeçtim sonradan problemli olur diye yapmadım.
Guncelleyemiyorsunuz izin vermiyor cihaz denedim :) arastirdigimda yetkililer dışında yazılım ile oynayamiyorsunuz.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Guncelleyemiyorsunuz izin vermiyor cihaz denedim :) arastirdigimda yetkililer dışında yazılım ile oynayamiyorsunuz.

Yazılım Güncelle alanı vs. var yüklemedim demek ki izin vermiyor superonline sağ olun hocam bilgi için. acaba çok bir fark olurmu güncelleme yapılsaydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...