Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Hayır hayır bu fren ayarlar da otomatik retarder felan varya buda ot. Motor freni fren yani ?Bende hersey manuel. Arada vitesi otomatige aliyorum o kadar.
Hayır hayır bu fren ayarlar da otomatik retarder felan varya buda ot. Motor freni fren yani ?Bende hersey manuel. Arada vitesi otomatige aliyorum o kadar.
Dedigini anlamadim desemHayır hayır bu fren ayarlar da otomatik retarder felan varya buda ot. Motor freni fren yani ?
Neyse. Saol yinede bişi daha sorcam. Benim profile tıkla. Orda ınfractions diye bişi var. Sende Var mı ve bu nedir ?Dedigini anlamadim desem![]()
4.4.4. olanlarda var sadece. Geliştirici seçenekleri->Çalışma zamanıBeyler kardeşim forum istiyor![]()
uye yapayimmi sizce ? Oda sizin bizim gibi meraklı da
Telefonu nasıl art a alacağım ve note 3 için var mı bu özellik ?
Teşekkürler. 4.4.2 off ya 0.0.2 kaybettim4.4.4. olanlarda var sadece. Geliştirici seçenekleri->Çalışma zamanı
Bende 4.4.2 var art'ye alabiliyorum. Ama uretici kapattiysa cikmayabilir sende.Teşekkürler. 4.4.2 off ya 0.0.2 kaybettim![]()
Aynen kesin kapattı p. Samsung..Bende 4.4.2 var art'ye alabiliyorum. Ama uretici kapattiysa cikmayabilir sende.
Art ye buyuk umutlarla gectim ama en ufak bir fark bile görmedim [emoji4]Teşekkürler. 4.4.2 off ya 0.0.2 kaybettim![]()
Bazılarında öyle oluyor .Art ye buyuk umutlarla gectim ama en ufak bir fark bile görmedim [emoji4]
Geliştiriliyor heralde:/Bende art'de gecince uygulamalar felan hizli acilir demistim.. Hic acilmamaya basladilar.
Daha kötü olmuşO da bişey mi benim telf açılmıyor :cursing:
Evet o kadar abartmaya gerek yok :d![]()
![]()
bende bu frisby var ps/2 10lira g300'e o kadar para vermeye gerek yok.
Çokmu oyun oynuyorsun ?Fazladan tuşu olması Lazım![]()
Hepsi öyle oluyor ayrıldıktan sonra...Eski sevgilim tam bir köpek![]()
Hepsi öyle oluyor ayrıldıktan sonra...![]()
Ttnet ?Bir siteye giriş yapmaya çalışıyoruz. Adres çubuğunun başında kimlik doğrulanmadı hatasını veren işaret var. Şifreyi falan girip girişe basınca bekletiyor sonra da web sayfası görüntülenemiyor hatası veriyor. Bunu nasıl çözebilirim?![]()
Ttnet ?
Ttnet işte ne beklersiniz kiKullandığımı soruyorsanız Ttnet olması lazım bayağı önce bağlatmıştık hatırlamıyorum :/