Drangleic
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 263
G3 gelmek istemiyomuş discovery verem ben sana [emoji3]Seve seve gel hemen![]()
G3 gelmek istemiyomuş discovery verem ben sana [emoji3]Seve seve gel hemen![]()
Seve seve gel hemen![]()
Bende dalga geçiyor heralde hocam dedimG3 le takasa varmısın [emoji3]
Sen Xposed duymamissin belli. Guncellemede gozu kalanlarin sarildigi en buyuk nimet bu xposed. Sistem degismesede gorunumle kendimizi avutuyoruz. Yoksa hala kitkatHacı nasıl yaptın? Başka hangi yol var ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Ustune bi tel isterim![]()
Hmm belli oldu. Uğrasmam öyle şeylerle geneldeSen Xposed duymamissin belli. Guncellemede gozu kalanlarin sarildigi en buyuk nimet bu xposed. Sistem degismesede gorunumle kendimizi avutuyoruz. Yoksa hala kitkat![]()
Pek oyun oynayamıyorum ama içinde gameloft uygulaması kurulu orda modern combat 4 oyunu ücretsiz kurup oynayabilirsin mesela, tren yolculuklarımda asphalt 8 oynuyorum onun haricinde bombsquad diye bir oyunum var arada onda takılıyorum.euvallah bızde yaparız artık bıseyler oyun uygulama neler var sorması ayıp![]()
G3 te neymis.. Ustune para isterdim bile birebir takasmi olurmusG3 gelmek istemiyomuş discovery verem ben sana [emoji3]
Çaktırmadan beyler çaktırmadanG3 te neymis.. Ustune para isterdim bile birebir takasmi olurmusneyse bu kadar geyik yeter mod. (Zabita) gelmeden kacak hadi
![]()
G2 nin paraleli 1059 dan bulunurken düşmesini beklemek biraz garip olmaz mı?g2 düşer mi? şöyle 200lira filan olsa süper olurdu.
g5 çıkınca sert düşüş olur belki benim 250lira iphone4 satın alma projem devam ediyor bekliyor g2 projesi çöpe gider 950lira verecek bütçem yok çünkü.G2 nin paraleli 1059 dan bulunurken düşmesini beklemek biraz garip olmaz mı?
Ama gerçekten mükemmel olurdu.
En azından 949 tl ye düşmesi mükemmel olurdu.
Geçmiş olsun.Tatilide hastanede geçiriyorum![]()
Beyler bugün ayın kaçıncı iş günü? 1 ve 2 iş gününden sayılmadı mı?
Arkadaslar OnePlus One sitesine kayit olmustum. Simdi davetiye yollamislar. Ne yapayim bu davetiteyi? Maddi getirisi olur mu?