Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Oraya tağmur yağıyordur büyük ihtimal bugün tvde izledim rizeyi orada yaşayasım geldi yahu ne güzel yeşillik taş köprüler,ırmak :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Oraya tağmur yağıyordur büyük ihtimal bugün tvde izledim rizeyi orada yaşayasım geldi yahu ne güzel yeşillik taş köprüler,ırmak :)
Oyle ama kar hep en son yagio isyan etcem burayada carsamba gelcek diolar insallah

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
lafı yanlıs anlama kendıme cahıl dedım :) sana nıye dıyımkı ? dedıgıme cevap verıcenmı yoksa bole bos bos konuscazmı kardeşim. :)

lafı yanlıs anlama kendıme cahıl dedım :) sana nıye dıyımkı ? dedıgıme cevap verıcenmı yoksa bole bos bos konuscazmı kardeşim. :) ve umarım salak lafını bana soylememısındır.... ! :)
Her şey karşılıklı :) bana dedin sandım dedim bunu gizlemem :)

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
belkı gereksız dersınızde ucuzluk varmıs bıde zam gelıo malum bıtane galaxy tab 4 aldım 210 tl ye cok ucuz bence tablete ne yuklenır napılır tablette kullananlar napıyor ben actımda yukleyecek bıle bısey bulamadım :D
Çok iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Tablet kullanım amacın ne [MENTION=413672]kemal_ksk[/MENTION]

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1

senın turkce ogretmenıne selamlar soyluyorum, nasıl ogrencı yetıstırmısler hadi eyvallah.

senın turkce ogretmenıne selamlar soyluyorum, nasıl ogrencı yetıstırmısler hadi eyvallah...

Çok iyi fiyata almışsınız hayırlı olsun.

tesekkurler kardeşim

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
senın turkce ogretmenıne selamlar soyluyorum, nasıl ogrencı yetıstırmısler hadi eyvallah.

senın turkce ogretmenıne selamlar soyluyorum, nasıl ogrencı yetıstırmısler hadi eyvallah...
Alakasız alakasız konuşuyorsun. Konuyu sapitma. Adam gibi cevap veriyoruz işte. Iyilikte yaramıyor.

nikimaus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öğretmenlere niye giydiriyosunuz arkadaşlar? Birbirinize giydirin :p

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Alakasız alakasız konuşuyorsun. Konuyu sapitma. Adam gibi cevap veriyoruz işte. Iyilikte yaramıyor.

6 saat sonra oda iyimiş geç olsun güc olmasın dıyorsun yani :) ucuz dıye aldık napcam bılmıyorum kamera hele efsane rezalet napılırkı tablette herhalde fılm ızlenır laptop yokken

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Burada atismaniz sizin icin pek hayırlı olmaz

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Asusun yeni telinin ismi ne bulamiom meraktan olcem 😃

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
6 saat sonra oda iyimiş geç olsun güc olmasın dıyorsun yani :) ucuz dıye aldık napcam bılmıyorum kamera hele efsane rezalet napılırkı tablette herhalde fılm ızlenır laptop yokken
Film müzik takılıyorum ben bendede tab 4 var [emoji1]

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1

bana 1 gıdene ben 100 gıderım oncekı yorumlara bak gor hakaretler kufurler havada ucustu bı yanlıs anlamada :))
boylemıymıs buralar aylar sonra gıreyım dedım

bana 1 gıdene ben 100 gıderım oncekı yorumlara bak gor hakaretler kufurler havada ucustu bı yanlıs anlamada :))

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

Buraların modu ben değilim ben sadece sizi uyarmakla mükellefim :) [MENTION=105823]bt38[/MENTION]

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184

Küfür edilse idi Moderatörler armut toplamiyor. Müdahale ederlerdi ;) [MENTION=105823]bt38[/MENTION]

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
On dakkadır konuyu okuyorum kimin kime kendini üstün görüp salak dediği ortada zeytinyağı gibi üste çıkma istersen.

herşey ortada goren gorur kardeşım bız saygımızı bırakmayalım ufaktan ınce ve derın konusalım yeter... zaten anlar arkadas hatasını umarım

On dakkadır konuyu okuyorum kimin kime kendini üstün görüp salak dediği ortada zeytinyağı gibi üste çıkma istersen.

herşey ortada goren gorur kardeşım bız saygımızı bırakmayalım ufaktan ınce ve derın konusalım yeter... zaten anlar arkadas hatasını umarım

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Ben bu forumda derdimi anlatamıyorum galiba ? Adam gibi yazsın cevaplarını açıklayıcı ;) galaxy 4 ne dedim cahil dedi .Sen kimsin kardeşim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...