Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Abi istanbul tatil neden sakarya değil burdada kar var
:/

Hocam bizi mi kastettin iz?gelince de niye geldin? git dersiniz...
Hocam bizi mi kastettin iz?
Aklıma sey geldi arkadasa karı izliyorum demiştim hemen sapık muamelesi yaptıkarı gelsin isteyenlere....
pardon kar isteyenlere.
Fark etmez.karı gelsin isteyenlere....
pardon kar isteyenlere.
Abi nasıl yaptı onu öyleNe sandın @AliA çok aktif bi abimdi![]()
Aynen benimde bitiyor Superonline fiber e geçeceğim inşallahBekle beni Mersin, 10'unda sana kavuşuyorum inşallah, daha doğrusu fiber internetime kavuşuyorum inşallah![]()
Şubat 13'de 2 senelik taahhüt bitiyor. Bitmeden sömüreceğim interneti nihahaha
![]()
Oha abi nasıl kazık yiyoruz biz ? Çok iyi telefonmusAsus koptu beyler
5.5 1080p 400 ppi ips ekran. ekranın panele oranı %72
5 farklı renk seçeneği
64 bit 4 çekirdekli intel z3580
13 mp ve 5 mp kamera
4 gb ram
3000 mah batarya
android 5.0 sadece 199$
Optic zoomlu modeli 399$
Firmalar bize kazık atıyormuş la
Sürekli haber paylaşırdı gereksizde paylaşmazdı sen üye olduğun tarihten bi ay önce felan bıraktıydı diye hatırlıyomAbi nasıl yaptı onu öyleyaşamdan soldum
Kırk yıl uğraşsam yapamam![]()
950 TL felan oluyo doğruysa güzelde 4gb rame gerek var mı?Asus koptu beyler
5 farklı renk seçeneği
13 mp ve 5 mp kamera
4 gb ram
3000 mah batarya
android 5.0 sadece 199$
Optic zoomlu modeli 399$
Benimki zaten fiberAynen benimde bitiyor Superonline fiber e geçeceğim inşallah![]()
Abarttilar ram i benceSürekli haber paylaşırdı gereksizde paylaşmazdı sen üye olduğun tarihten bi ay önce felan bıraktıydı diye hatırlıyom
950 TL felan oluyo doğruysa güzelde 4gb rame gerek var mı?
Hocam sizide surundurduler resmen yaŞu kykya yaptığım itiraz kabul edilse de stresi üzerimden atsam baska bir beklentim yok
Öyle vallaArkadaş bu soğuk nedir yahu ülkeyi kutuplara mı itelediler ne yaptılar 15 dakika dışarı çıktım kardan adam oldum
Hocam ayrı bişi sorcam. Siz moderator adayı nasıl oldunuz acarmisiniz merak ediyorum daArkadaş bu soğuk nedir yahu ülkeyi kutuplara mı itelediler ne yaptılar 15 dakika dışarı çıktım kardan adam oldum
Aynen çok merak ediyorum.Hocam ayrı bişi sorcam. Siz moderator adayı nasıl oldunuz acarmisiniz merak ediyorum da![]()
Galaxy 4?belkı gereksız dersınızde ucuzluk varmıs bıde zam gelıo malum bıtane galaxy 4 aldım 210 tl ye cok ucuz bence tablete ne yuklenır napılır tablette kullananlar napıyor ben actımda yukleyecek bıle bısey bulamadım![]()
galaxy tab 4 ıste cahıllıkGalaxy 4?
Bu ne gercekmi ces temi tanitildi ? Bu arada buraya zerre kar yagmadi isyanlardaym rizeAsus koptu beyler
5 farklı renk seçeneği
13 mp ve 5 mp kamera
4 gb ram
3000 mah batarya
android 5.0 sadece 199$
Optic zoomlu modeli 399$
Sakarya ya yağdı durduBu ne gercekmi ces temi tanitildi ? Bu arada buraya zerre kar yagmadi isyanlardaym rize
Oraya tağmur yağıyordur büyük ihtimal bugün tvde izledim rizeyi orada yaşayasım geldi yahu ne güzel yeşillik taş köprüler,ırmakBu ne gercekmi ces temi tanitildi ? Bu arada buraya zerre kar yagmadi isyanlardaym rize