Mxm ne oluyor ?
MXM de ekran kartı çipi anakarta yerleşik olmuyor değiştirilebiliyor ama her türlü mxm daha iyi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Crysis 3 kasmadan oynuyorum 1600mhz ram kullandığı miktar windowsla beraber toplam 3060 mb ram
Mxm ne oluyor ?
Nerden bakabilirim mxm olup olmadığına? Sizin ekran kartı nedir ?MXM de ekran kartı çipi anakarta yerleşik olmuyor değiştirilebiliyor ama her türlü mxm daha iyi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Crysis 3 kasmadan oynuyorum 1600mhz ram kullandığı miktar windowsla beraber toplam 3060 mb ram
Ben S4 kullanorken alıyordum böyle bir uyarı. Knox denen servis yüzünden bu uyarı çıkıyordu. Ama nasıl kapatıldığını hatırlamıyorumBazen böyle bir uyarı alıyorum güncelle dediğim halde. çıkıyor bazen nedir konu tam olarak bilgisi olan var mı?
![]()
Nerden bakabilirim mxm olup olmadığına? Sizin ekran kartı nedir ?
Acer e1 572gMarka model ver bakalım
Acer e1 572g
Kredinin hepsini bankadan çekebiliyor muyuz ? Her ay yattığında 330 tl yi aynı anda çekme gibi bir imkanım var mı ?
Kredinin hepsini bankadan çekebiliyor muyuz ? Her ay yattığında 330 tl yi aynı anda çekme gibi bir imkanım var mı ?
Hadi ya öfmxm değil çip anakarta yerleşik değiştirilemez
Sanırsam 8.1 verildi hatta.İPad Mini'ye Apple IOS 8'i verdi mi?
Kaç GB lık ve nekadara alacaksın ?Hımm. Alabiliriz yani.![]()
Kaç GB lık ve nekadara alacaksın ?
Gayet güzel tercih şimdiden Hayırlı olsun.Abi şunu alacaklar herhalde
http://www.vatanbilgisayar.com/ipad...bluetooth-10-saate-kadar-pil-omru-308-gr.html
Gayet güzel tercih şimdiden Hayırlı olsun.
Yani bencede telefon olduktan sonra tablet gereksiz saçmaSağol. Benim tablet falan alasım yok hep Mustafa'nın istemesi....
Abi şunu alacaklar herhalde
http://www.vatanbilgisayar.com/ipad...bluetooth-10-saate-kadar-pil-omru-308-gr.html
Avatardaki kendi resmim[MENTION=419361]darkhair[/MENTION]
Knox yok bende 4.3 android sürümlere geliyor o herhalde.
ayrıca avatarınızda ki kim? yabancı gelmiyorda.![]()
Avatardaki kendi resmimmasa lambası, fön makinesi ve pixlr express ürünü bi foto
![]()
Mxm ne oluyor ?
Ve bunu program bakabilrmiyim?
@Absolut Milk vardi o da girmez oldu. Kuzenin kulaklarini cinlatiyim tekrar![]()
Avatar-nick uyumsuzluğu [emoji107]
Hımm. Alabiliriz yani.![]()
Yıllar sonra hinata gelmis foruma! Nam-ı deger PIKPIK bir tatli nick vardi o da gitti yaseninki çok uyumlu maşallah![]()
Yıllar sonra hinata gelmis foruma! Nam-ı deger PIKPIK bir tatli nick vardi o da gitti ya
PIKPIK hala burada ama absolut milk de candır sensei![]()