- Reaksiyon puanı
- 3
model nedir ?
s4 mini
model nedir ?
Hoşgeldin özledimForuma geri dönmek güzel, bir hafta okula gitmemek de güzel.![]()
Valla bizim de öyleArka arkaya sınavlar başlıyo yine bu sefer cidden hapı yuttum [emoji29]
S4 minilerde hep var bende de vardır S4 mini kullanırken.s4 mini
Valla neden anlamadıms4 mini
S4 minilerde hep var bende de vardır S4 mini kullanırken.
Valla neden anlamadım![]()
Insan aldıktan sonra pişman oluyor hepDüştük bir hataya aldık çok memnum değilim zaten. 8GB olanı aldım yer sıkıntısı yaşıyorum uygulamaları güncellerken sıkıntı yapıyor sürekli aldık bir kere eskisin bakarız artık.![]()
Isim nedir ? Atmadin da[MENTION=408716]The_Destroyer[/MENTION] naptın ekledin mi?
Kabul ettin?[MENTION=408716]The_Destroyer[/MENTION] naptın ekledin mi?
Kabul ettin?
Düştük bir hataya aldık çok memnum değilim zaten. 8GB olanı aldım yer sıkıntısı yaşıyorum uygulamaları güncellerken sıkıntı yapıyor sürekli aldık bir kere eskisin bakarız artık.![]()
Sağol abi. Seninde açılmış. Sende hoş geldin.[MENTION=402282]Mr. Depreli[/MENTION] Ooo kardeşim banın açılmış hoşgeldin![]()
Umarım dilediğin model telefona kavuşursun hocamsenin ki gene iyi galaxy y (galaxy young gt-s5360)'ta 160mb onda hiç bir şey kurulmuyor ekranı olan androidli vinn gibi ama ilk çıkan vinn 7,2mbps ama hiç 7mbps hızı görmeyeni...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
birde wifi dalgası.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ama kopup duranı...
Insan aldıktan sonra pişman oluyor hepnadir pişman olmadığı
![]()
Abi arkadaş benim yüzümden ceza almış.[MENTION=216045]KUZEY TEKİNOĞLU[/MENTION] özür dilerim benim yüzümden ceza aldın.
![]()
[MENTION=216045]KUZEY TEKİNOĞLU[/MENTION] , [MENTION=402282]Mr. Depreli[/MENTION] hoşgeldiniz nasılsınız?.Lafı olmaz hocam özre ne gerek var![]()
Sağol hocam iyiyiz, seni sormalı[MENTION=216045]KUZEY TEKİNOĞLU[/MENTION] , [MENTION=402282]Mr. Depreli[/MENTION] hoşgeldiniz nasılsınız?.
Sağol hocam iyiyiz, seni sormalı![]()
[MENTION=216045]KUZEY TEKİNOĞLU[/MENTION] , [MENTION=402282]Mr. Depreli[/MENTION] hoşgeldiniz nasılsınız?.
Sağolun hocam iyiyiz. Siz nasılsınız?
Eğer açılmış silahlar diyorsan doğduğun yerde bi tane dolap var ordan alıyorsun ya da hiç yoksa böyle dışarda dolanan seyyar satıcı var, oradan alıyorsun diye biliyorum.Beyler fat cry 4 te silah nerden alınıyor ?