Bizim sokak. İstanbul/bayrampasa. Kar tutmakla tutmamak arasinda gidip geliyor sabaha ne olur bilinmez.
Hocam ets 2 de bir türlü orta mouse tekerleğini secemiyorum seciyordum önceden şimdi neden olmuyor biliyormusun uz![]()
Bizim sokak. İstanbul/bayrampasa. Kar tutmakla tutmamak arasinda gidip geliyor sabaha ne olur bilinmez.
Anlamadim ama.Hocam ets 2 de bir türlü orta mouse tekerleğini secemiyorum seciyordum önceden şimdi neden olmuyor biliyormusun uz
Ayarlar dan klavye kısmından bir türlü tus olarak mouse tekerleğini secemiyorum seciyordum önceden neden oldu acaba anlamadım ?Anlamadim ama.
Beyler yatın tatil resmi açıklama geldi ilk orta okullara gözümüz aydın![]()
![]()
![]()
Kamu haber den geldiSakarya için mi?
İstanbul'a gelsin hele bir.
Bilmiyorum malesefAyarlar dan klavye kısmından bir türlü tus olarak mouse tekerleğini secemiyorum seciyordum önceden neden oldu acaba anlamadım ?
Neyse saolBilmiyorum malesef
Neredeyse 1 saattir dışarıdayız. Bilek seviyesini geçti kar, dünden beri de hiç durmadı. Bu akşam da devam eder gibi.İstanbul'da kar tutmuyor.
![]()
Bu hacı yi şimdi gördüm bende![]()
Biz kar küremekten bıktık b.cekmece de ahhah![]()
Evet hocamFar kıray 4'ten demi bu ?![]()
Spada nın kılıflarını tavsiye ederim istediğin renk al sararma ve renk bozulması yapmıyor ilk günkü rengini koruyor ve gerçekten çok iyi malzeme kalitesi var digerlerıne göre.
Tamam anladım ben ileriki dönemler için söyledimYorumunuzu şimdi gördüm teşekkür ederim.
Sararma derken kılıfın rengine bir şey olmuyorflash açtığımızda ışıktan dolayı sarımsı gözüküyor çok hoş
![]()
İnanmıyorum abi penta attığım maçı kaybettik ve sırf 3 kill aldğı icin ilah olan master yüzünden ne zaman nerf gelecek bilmiyorum [emoji35]
Model nedir ?Bazen böyle bir uyarı alıyorum güncelle dediğim halde. çıkıyor bazen nedir konu tam olarak bilgisi olan var mı?
![]()
Ben sabaha yerleri beyaz gormeyi bekliyodum yagmur yagmis 😠Kar tam tutmaya başlamıştı yağmur yine götürdü hepsini [emoji58]