Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] Aga benim çizgiler bide ışık patlaması vardıya Oğuz abiye sordum dediki ya vga kablosundan yada ekran kartından, vga kablo alıcamda şöyle bişi var ekran kartımın girişinde bir parça var onun diğer ucu vga oluyor yani bir nevi giriş dönüştürücüsü, diyorum ki vga almasam ekran kartımın girişinde ki kablodan alsam direk hangisi daha iyidir?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
@Seyhoo Aga benim çizgiler bide ışık patlaması vardıya Oğuz abiye sordum dediki ya vga kablosundan yada ekran kartından, vga kablo alıcamda şöyle bişi var ekran kartımın girişinde bir parça var onun diğer ucu vga oluyor yani bir nevi giriş dönüştürücüsü, diyorum ki vga almasam ekran kartımın girişinde ki kablodan alsam direk hangisi daha iyidir?

İlk önce DVI to VGA parçasının VGA çıkışına iyi girmiş olduğuna emin ol

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Hocam nereden geliyor o saldırı size öyle 1.Dünya Siber saldırı size mi yapılıyor yoksa. :D

valla bilmiyorum ki bende :D taşınabilir harddiski uzun zamandır kullanmıyordum. bi girdim içine saldırılar başladı :D
Trojan vardı sanırım :) yeniden başlattım bilgisayarı harddiski kaspersky ile taradım 53 virüs buldu :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
valla bilmiyorum ki bende :D taşınabilir harddiski uzun zamandır kullanmıyordum. bi girdim içine saldırılar başladı :D
Trojan vardı sanırım :) yeniden başlattım bilgisayarı harddiski kaspersky ile taradım 53 virüs buldu :)

Benimde kısaltılmış linkle beraber downloader geliyordu da yakalandı hıyar. :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Rom yukleyince goruntu kalitesi artarmi. bende garip sekilde kalite artisi oldu da.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@Mehmet.Yildiz @GhostX
884976.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Rom yukleyince goruntu kalitesi artarmi. bende garip sekilde kalite artisi oldu da.

Görüntü kalitesi derken? çözünürlükten falan bahsediyorsanız artmaz :D ama çok güzel görüntü sunan temalar var onlar sanki kalite artmış gibi hava katıyor.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
İlk önce DVI to VGA parçasının VGA çıkışına iyi girmiş olduğuna emin ol

O zaman tornavida ile iyice sıkıyım güzelce oturttummu ssd de gelince bir test ederim bakalım 1 hafta boyunca çizgiler devam ederseni yeni kablo alırım düzelmezse ekran kartı servise.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Sana öyle geliyor hacı duvar kağıtlarından falandır rom yüklesen nolur çözünürlük gene aynı :D eşeğe altın semer vursan eşek gene eşek :D

@Mehmet.Yildiz @GhostX
884976.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Görüntü kalitesi derken? çözünürlükten falan bahsediyorsanız artmaz :D ama çok güzel görüntü sunan temalar var onlar sanki kalite artmış gibi hava katıyor.
Kaliteden kastim cozunurluk degil o kadar saf degiliz :) renkler daha canli duruyor. daha parlak. stock romda renkler cok cansizdi. ondan bahsediyorum :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
belki çözünürlüğe müdahale eden olmuştur teli kızartma pahasına...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Valla ilk senden duydum bunu :D sana öyle geliyor :)
daha gecen gun gittim goz doktoruna. nolduki acaba. bakiyim onceki ss'lerle karsilastircam varmi biseyler :D

su muzik widgetindeki cd'ye bakin.

b4b0cafd46ae6a89bcc9d0743fb10751.jpg

bu onceki stock rom

172b63b5f2eef77ce7f02446a9523802.jpg

buda az once yukledigim romla cekilen ss. sizde fark varmi. bende yenisi biraz daha canli gibi duruyor.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Kesin sonuca vardim. ilk gozume carpan facebookun ust bari olmustu. onceki ss ile simdiki gordugum ayni. yani eski ss de ust bar kapali mavi lacivert gorunurdu simdi acik mavi gorunuyor :D ne oluyo l.n :D

58d2e234d7b62dc6f865f79d9df4ddd0.jpg

su ust bar bende acik mavi gibi suan sizde nasil.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Steamde ki oyunları C den D ye taşımam mümkün mü ?

taşıyabilirsin. C ye kurduğun steam klasörünü komple D ye taşı ve D deki klasör içerisinden steam uygulamasını çalıştır.
Her formatta oyunlar silinmesin diye ben bu şekilde kullanıyorum :)

Bahsettigimde renk ayari. renkler daha canli duruyor. imkani var degilmi boyle biseyin.

elbette var. Renk, kontrast gibi seçenekler yazılım ile bir miktarda olsa değiştirilebiliyor :)
zamanında sony cihazlara Bravia Engine yazılımını yükleyip görüntü kalitesini bir nebze de olsa artırmak için uğraşıyorduk :)

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Yedekledikten sonra tekrar indirme gibi bir dert olmuyor o zaman. İndirirse baya uzun sürer akk den kurtulamadigimiz için.
Yok olmaz steami d ye kurunca oyunları yedeklerinden okutursun steame. Tabi yedeklemeden sonra dosyaları başka bi yere almak gerekiyor :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Tüm pazar gününü yatarak geçirdikten sonra saat 12:00 de sabahki ödev teslimi için hazırlıklara başladım. Önümde yaklaşık iki saatlik çalışma daha var. Sizce değer mi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...