Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Tamam lili ile mint kurarsam olur gibi gözüküyor.Çöken windowslu sistemimi günlük koşullarda kullanmak amacım ama gerektiğinde terminal kullanabilirim. 64 gb okuma yazma oranı iyi bir flashım var mint fazlasıyla işimi görecek gibi fakat mintında birden farklı bir sürümü var gibi siz hangisini önerirsiniz.Sistemim 2.ci nesil i5 işlemcili optimus teknolojili 4gb ramli eski bir laptop.
Evet Mate iyidir ama görünümünü beğeniyorsan KDE de yükleyebilirsin Gnome'a benzer bir şey olsun diyorsan Cinnamon yükleyebilirsin Gnome 3 çatallamasıdır Cinnamon gtk3 kullanır ben Cinnamon öneririm ramin de fazlasıyla yeter üçüne de

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526

Evet Mate iyidir ama görünümünü beğeniyorsan KDE de yükleyebilirsin Gnome'a benzer bir şey olsun diyorsan Cinnamon yükleyebilirsin Gnome 3 çatallamasıdır Cinnamon gtk3 kullanır ben Cinnamon öneririm ramin de fazlasıyla yeter üçüne de

Mate daha az sistemi yoruyormuş gibi sanırım ama onun dışında uygulama vs. farkı yok anladığım kadarıyla ben cinnamondan yana kullancam tercihimi. Fat32 sistemine sanırım max 4gb persistence verebiliyoruz umarım yeterli olur :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
ben mate kullanıyorum daha iyi cinnamon kullandım fark yok tek fark bu:
MRX_ly_Ulusc3DEVoxw18vXuuF7wuWo0cTAUM0TdDvE=w689-h528-no

mate logosu cinnamon oluyor.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Vestel e uyuz oluyorum zaten mevzuluyum deşmeyin yaramı. :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
olay sadece vestelin işi değil maliye bakanlığının işi bu.

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Hocam hayırdır hiç birşeyden haberim yok sadece adı geçince sinir yaptım :)
Vestel ithal ürünler için ek vergi başvurusu yapmıştı ve başvuru kabul edildi. Başvurunun sebebi de eğer insanlar ithal ürünler almasalar vestel iphone 6 düzeyinde telefon üretebilirmiş
[emoji2] [emoji2] [emoji2]

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Mate daha az sistemi yoruyormuş gibi sanırım ama onun dışında uygulama vs. farkı yok anladığım kadarıyla ben cinnamondan yana kullancam tercihimi. Fat32 sistemine sanırım max 4gb persistence verebiliyoruz umarım yeterli olur :)

Evet Fat32 dosya sisteminde tek en büyük dosya boyutu 4 gb'tır. Mate programları Cinnamon'da kullanabilirsin sorun olmaz ama KDE sorun çıkarır çok entegre bir DE olduğu için bir KDE programı yüklesen bir sürü KDE kütüphanesini de beraberinde yüklemen gerekir KDE'yi bu yüzden sevmiyorum KDE'nin tek iyi yanı yüklenince Masaüstü Efektleri beraberinde geliyor Compizle filan uğraşmıyorsun

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Hocam hayırdır hiç birşeyden haberim yok sadece adı geçince sinir yaptım :)

ithal telefona vergi olsun demiş ithal elektroniğe genel olarak vergi gelmiş sanki kdv dışında vergi yok gibi sonuç kaş yapayım derken göz çıkartma olmuş halbuki bunu onaylıcak kişinin de iphone6'sı var...

Vestel ithal ürünler için ek vergi başvurusu yapmıştı ve başvuru kabul edildi. Başvurunun sebebi de eğer insanlar ithal ürünler almasalar vestel iphone 6 düzeyinde telefon üretebilirmiş
koçların üstüne atarlar...

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
ithal telefona vergi olsun demiş ithal elektroniğe genel olarak vergi gelmiş sanki kdv dışında vergi yok gibi sonuç kaş yapayım derken göz çıkartma olmuş halbuki bunu onaylıcak kişinin de iphone6'sı var...
Ben onaylatacak kişiyi geçtim, acaba vestelin sahibi iphone 6 mı kullanıyor yoksa kendi uyduruk telefonlaeını mı?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar Injustice Gods Among Us Ultimate Edition satın almayı düşünüyorum, mesela telefonumda var karekterlerimi geliştirip güçlendirebiliyorum ama bilgisayar versiyonunda bu varmı? normal karekterleri seçip hemen dövüşemi başlıyoruz yoksa karekterleri yavaş yavaş geliştirebiliyormuyuz? ve en önemlisi online olarak oynanabiliyormu acaba?

Bu konu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar?

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3

Vay kurnaz köylü evdeki buzdolabı vestel daha bir sene olmadı 5 kere servis geldi şuan manisadan parça gelicek onu bekliyoruz henüz olmadı ben şimdi nasıl yerli malı alayım bu durumda? saçmalıklar bir tek bizim ülkemizde oluyor ne yazık ki.

Ama başvuruyu yapmasaydı kimsenin ithal ürünlere ek vergi getireceği yoktu. İnşallah ek vergi dedikleri çok cüzi bir miktarda kalır da insanlar da mağdur olmazlar

Bunları anlatmak zor ben @ConfickerBelasi katılıyorum malum ülkemizin dış ilişkiler durumdan dolayıda veya dolaysız bir sebep vardır. bu haberi Tv izledim ama direk olarak vestel ismini vermediler bende pek fazla anlamayadım olayı.

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Vay kurnaz köylü evdeki buzdolabı vestel daha bir sene olmadı 5 kere servis geldi şuan manisadan parça gelicek onu bekliyoruz henüz olmadı ben şimdi nasıl yerli malı alayım bu durumda? şaçmalıklar bir tek bizim ülkemizde oluyor ne yazık ki.

Bunları anlatmak zor ben @ConfickerBelasi katılıyorum malum ülkemizin dış ilişkiler durumdan dolayıda veya dolaysız bir sebep vardır. bu haberi Tv izledim ama direk olarak vestel ismini vermediler bende pek fazla anlamayadım olayı.
Valla kardeşim bizim evde bi vestel derin dondurucu var. Yılı dolmadan üstündeki son durumu belirtmeye yarayan ampuller patladı :D
TV de tam isim veremezler. Hem halk o markalara karşı antipati besler " ki haklılar valla ben bi daha vestelin yanına yaklaşmam" hemde bildiğim kadarıyla General Mobile, Casper gibi yurtdışından getirip satan üreticiler de Vestelin bu talebine destek çıkmış. Yani bunu talep edenlerin listesi uzun ama ilk Vestelin başvurduğu kesin bilgi.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
markayı veremezler basın yoluyla bilmem ne? derler hakaret,küçük düşürdü derler mahkemeye verirler tazminat alırlar birde rtuk cezası var ondan adı geçirtilmez.

Ben onaylatacak kişiyi geçtim, acaba vestelin sahibi iphone 6 mı kullanıyor yoksa kendi uyduruk telefonlaeını mı?

belki özel yapım venüs'ü vardır ama iphone5s'i olduğu net iphone6 almış olması da yüksek ihtimal ama ik 'cilerinden birinde s4 gördüm benim gt-s5360'ı çıkartıp bak dedesi geldi diye espri yaptım ama kız gülmedi...

Vay kurnaz köylü evdeki buzdolabı vestel daha bir sene olmadı 5 kere servis geldi şuan manisadan parça gelicek onu bekliyoruz henüz olmadı ben şimdi nasıl yerli malı alayım bu durumda? saçmalıklar bir tek bizim ülkemizde oluyor ne yazık ki.

bizim derin dondurucu arçelik onun üzerinde bir tane bile ışık yok termostad düğmesi arkasında durum ışığı yok demek bundan hiç led,neon filan yok yeni no frost dolabta da yok...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Halsizlik, uykusuzluk ile başlayan bir gün.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Paranin kiymeti kalmadi resmen.. 10 bin tl maas da alsan az gelecek resmen. :(

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Bugün nasıl bir gün ? Hoca sınav yaptı kopya serbest dedi gözümün önünde e okul a girip 100 girdi allahım sana geliyorum :)

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
[MENTION=402282]Mr. Depreli[/MENTION] kaç gün cezası kaldı
Üzüldüm çocuğa ya :) burası söyle rahatla ama söyle rahatla nın keyfini sdn muhabbet kafe vermiyor. Burda söylenecek çok şey var ama söyleyince siliyorsunuz? Napalım şimdi ? :) :) :)

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Canım sıkıldı. Ne yesem acaba?

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
@Mr. Depreli kaç gün cezası kaldı
Üzüldüm çocuğa ya :) burası söyle rahatla ama söyle rahatla nın keyfini sdn muhabbet kafe vermiyor. Burda söylenecek çok şey var ama söyleyince siliyorsunuz? Napalım şimdi ? :) :) :)
Küfür, hakaret olmadıkça silmiyoruz. Kaç defa söylemem lazım?
forum kurallarına uygun olduğu sürece diyelim biz şuna :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
çok kasmak kalbe zararlı dün bir kedi gördüm arabanın üstünde güneşleniyor seveyim dedim elimi uzattım patisi ile itti elimi rahat bırak mesajı verdi hiç kasmadı kendini.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Argo kelimelerin içeriklerini bazılarını yıldız koyduktan sonra neden siliniyor ve uyarı veriliyor ?
Argo-küfür ayrımına dikkat etmek lazım. Buradaki arkadaşlarımız yıllardır böyle mesajlarla karşılaşıyo ve artık hangisine ne yapılması gerektiğini çok iyi biliyolar. Yıldız koymak hiçbişeyi değiştirmez. Deyim yerindeyse çakallık yapmanın bi anlamı yok :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
10 ders boş okuldan erken çıkmak gibisi yok aksiyon macera bilim kurgu tarzında film önerisi olan ? :)

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Gel birde Edirne'ye bak sisten bulut gormek bile imkansiz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...