Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darkhair

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Ben Toshiba kullanıyorum ( 1tb USB3 ) kablosu da ortalama 0,5m falan. Yazma hızı USB3 deyke. Çok rahat 120mb a çıkıyor. Okuma da biraz daha az ama.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Samsung dimi :) aynısı geçen bana Pc sini veren arkadasta vardı :)

Ürün bu

eNv6k4O.jpg

USB 3.0 girişleri kasanın arkasında, önde usb 2 girişleri var. Artık bir çaresine bakacağız. :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar Injustice Gods Among Us Ultimate Edition satın almayı düşünüyorum, mesela telefonumda var karekterlerimi geliştirip güçlendirebiliyorum ama bilgisayar versiyonunda bu varmı? normal karekterleri seçip hemen dövüşemi başlıyoruz yoksa karekterleri yavaş yavaş geliştirebiliyormuyuz? ve en önemlisi online olarak oynanabiliyormu acaba?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
160gb hd160jj samsung var 8.1enterprise-7enterprise ve LinuxMint 17.1 rebecca anca yettiyor...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
[MENTION=332513]farukarslan[/MENTION] biz bu 80 gb harddisklerle napak ya. Bendeki harddiskte 80'lik. :)

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Arkadaşlar ya usb de live cd mantığıyla çalışacak bir linux dağıtımı arıyorum bilgisi ve önerisi olan var mı?

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Linux mint veya slax ama çok randıman bekleme donmalar olabilir belki benim fanlı ısıtıcıdan öyle.

Slaxsı an itibariyle kullanıyorum. Fakat modülleri az yazılım merkezi yok , bilgi bulabileceğim kaynakda az olunca daha popüler bir dağıtıma geçeyim dedim. Randıman beklemiyorum fazla zaten :) Şimdi mint ' ı usb den çalışacak ve yaptığım yüklediğim herşeyi usb ye kayıt edecek tarzda kullanabilirmiyim?Mint da slax gibi windows kurulu ntfs formatındaki harddiskimi harici bir harddiskimiş gibi okuyabilir mi?

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
tablette chrome kullanıyorum say la başlayan birşey arattırmaya çalıştığımda chrome çöküyor anlayamadım sorun ne.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Slaxsı an itibariyle kullanıyorum. Fakat modülleri az yazılım merkezi yok , bilgi bulabileceğim kaynakda az olunca daha popüler bir dağıtıma geçeyim dedim. Randıman beklemiyorum fazla zaten :) Şimdi mint ' ı usb den çalışacak ve yaptığım yüklediğim herşeyi usb ye kayıt edecek tarzda kullanabilirmiyim?Mint da slax gibi windows kurulu ntfs formatındaki harddiskimi harici bir harddiskimiş gibi okuyabilir mi?

unetbootin'de usb hazırlarken ubuntu'ya alan ekleme şansın var onu dene usb hdd'ye mümkün olabilir ama fat sistemle.
unetbootin-screenshot.jpg

http://unetbootin.sourceforge.net/unetbootin-windows-latest.exe
http://unetbootin.sourceforge.net/unetbootin-linux-latest

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Onun için persistence ayarlaman lazım kaydettiğin dosyalar böylece flasha kaydolur LiLi ile yapabilirsin

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
unetbootin'de usb hazırlarken ubuntu'ya alan ekleme şansın var onu dene usb hdd'ye mümkün olabilir ama fat sistemle.
unetbootin-screenshot.jpg

http://unetbootin.sourceforge.net/unetbootin-windows-latest.exe
http://unetbootin.sourceforge.net/unetbootin-linux-latest

Onun için persistence ayarlaman lazım kaydettiğin dosyalar böylece flasha kaydolur LiLi ile yapabilirsin

Tamam lili ile mint kurarsam olur gibi gözüküyor.Çöken windowslu sistemimi günlük koşullarda kullanmak amacım ama gerektiğinde terminal kullanabilirim. 64 gb okuma yazma oranı iyi bir flashım var mint fazlasıyla işimi görecek gibi fakat mintında birden farklı bir sürümü var gibi siz hangisini önerirsiniz.Sistemim 2.ci nesil i5 işlemcili optimus teknolojili 4gb ramli eski bir laptop.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...