Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Kisa yapmalarinin sebebi okablo uzayınca hız düşüyor kablolar dandik çünkü.

Kisa yapmalarinin sebebi okablo uzayınca hız düşüyor kablolar dandik çünkü.
Kisa yapmalarinin sebebi o![]()
Samsung dimiaynısı geçen bana Pc sini veren arkadasta vardı
![]()
Evet arkada olması kötüÜrün bu
![]()
USB 3.0 girişleri kasanın arkasında, önde usb 2 girişleri var. Artık bir çaresine bakacağız.![]()
70 gb ?Bi harddisk almak lazım harici. 70 lik yetmiyor![]()
Bi o var laptopla bi de masaüstünde 80 gb70 gb ?
Hmm çok azBi o var laptopla bi de masaüstünde 80 gb![]()
Aynen azHmm çok azbenim oyun cracklerim bile neredeyse okadar
![]()
Yeni pc paran varsa en iyisiAynen azYakında alırım inşallah bı harici (ya da yeni pc)
![]()
Üniversite sınavına hazırlanıyorum. Hemen alamam ama ilerde alıcamYeni pc paran varsa en iyisi![]()
Valla şimdilik kullanıyom da[MENTION=332513]farukarslan[/MENTION] biz bu 80 gb harddisklerle napak ya. Bendeki harddiskte 80'lik.![]()
Arkadaşlar ya usb de live cd mantığıyla çalışacak bir linux dağıtımı arıyorum bilgisi ve önerisi olan var mı?
Ben de daha yeni izledim
Arkadaşlar ya usb de live cd mantığıyla çalışacak bir linux dağıtımı arıyorum bilgisi ve önerisi olan var mı?
Linux mint veya slax ama çok randıman bekleme donmalar olabilir belki benim fanlı ısıtıcıdan öyle.
Slaxsı an itibariyle kullanıyorum. Fakat modülleri az yazılım merkezi yok , bilgi bulabileceğim kaynakda az olunca daha popüler bir dağıtıma geçeyim dedim. Randıman beklemiyorum fazla zatenŞimdi mint ' ı usb den çalışacak ve yaptığım yüklediğim herşeyi usb ye kayıt edecek tarzda kullanabilirmiyim?Mint da slax gibi windows kurulu ntfs formatındaki harddiskimi harici bir harddiskimiş gibi okuyabilir mi?
Onun için persistence ayarlaman lazım kaydettiğin dosyalar böylece flasha kaydolur LiLi ile yapabilirsinSlaxsı an itibariyle kullanıyorum. Fakat modülleri az yazılım merkezi yok , bilgi bulabileceğim kaynakda az olunca daha popüler bir dağıtıma geçeyim dedim. Randıman beklemiyorum fazla zatenŞimdi mint ' ı usb den çalışacak ve yaptığım yüklediğim herşeyi usb ye kayıt edecek tarzda kullanabilirmiyim?Mint da slax gibi windows kurulu ntfs formatındaki harddiskimi harici bir harddiskimiş gibi okuyabilir mi?
unetbootin'de usb hazırlarken ubuntu'ya alan ekleme şansın var onu dene usb hdd'ye mümkün olabilir ama fat sistemle.
![]()
http://unetbootin.sourceforge.net/unetbootin-windows-latest.exe
http://unetbootin.sourceforge.net/unetbootin-linux-latest
Onun için persistence ayarlaman lazım kaydettiğin dosyalar böylece flasha kaydolur LiLi ile yapabilirsin