Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Hmm43 günlük çocuğumu düşünüyorum da. Onun için zaten vakit geçmiyor. Bir an önce saat gelsinde yanına gideyim diye..![]()

Hmm43 günlük çocuğumu düşünüyorum da. Onun için zaten vakit geçmiyor. Bir an önce saat gelsinde yanına gideyim diye..![]()
Cadd9 akoruBeyler bişi sorcam şu akor neydi bilen varmı ?
TeşekkürlerCadd9 akoru
Eğlenceli sıkıcı bir aradaSudoku oynayan var mı arkadaşlar nasıl bir oyun öğrenmek istiyorum şunu![]()
Sudoku oynayan var mı arkadaşlar nasıl bir oyun öğrenmek istiyorum şunu![]()
Hasta ettik kendimizi iyi mi? :cursing:
Onlar gittikçe çoğalıyorlar Türkiyem sonumuz Hayır olsun inşallah bu arada bu ne ya aaaa tapatalk bi güncellendi yeni konu butonu yok nerde bu illet ?Anlamıyorum polis şu tinercileri neden almıyor duraklardan bir milyoncuları insanları rahatsız ediyorlar her durakta 4 5 kişi var nedir bu arkadaş ya!
Geçmiş olsun [emoji46]Sabah göğüs kısmım ağrıyor diye gittim akciğer sönmesinden hastaneye yatirdilar umarım ameliyat gerekmez.![]()
Sabah göğüs kısmım ağrıyor diye gittim akciğer sönmesinden hastaneye yatirdilar umarım ameliyat gerekmez.![]()
Sabah göğüs kısmım ağrıyor diye gittim akciğer sönmesinden hastaneye yatirdilar umarım ameliyat gerekmez.![]()
Hepinize teşekkürler iyiyim şuan bugün ameliyat olup olmayacağıma karar verecekler.Geçmiş olsun [emoji46]
Kendini nasıl hissediyorsun şimdi?
Geçmiş olsun üzüldümSabah göğüs kısmım ağrıyor diye gittim akciğer sönmesinden hastaneye yatirdilar umarım ameliyat gerekmez.![]()
İnşallah teşekkürler. Hayat nerden nereye basit bir ağrı diye gitmiştim halbuki.Geçmiş olsun üzüldüm
Inşallah ameliyat olmassin allah şifa versin![]()
Iyi ki gitmissiniz ya gitmeseydiniz? Allah beterinden saklamis. !İnşallah teşekkürler. Hayat nerden nereye basit bir ağrı diye gitmiştim halbuki.