Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Başka Hesaplardan görünüyor sadece benim hesabımdan arattığımda kişiye ulaşamıyorum.

Bu durumda söylemek doğru olur mu. diye düşünüyorum yani neden bende görünmiyorsun gibisinden kararsız kaldım.
Seninle Facebooktan da konusmak isterim deyip ekleyebilirsiniz. Yüzyüze konusamadigimizda ordan konusuruz dersiniz.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Kafamda bir soru işareti var. Numarasını paylaşan ve konuştuğumuz bir Kız arkadaşımız neden sosyal medya hesaplarını gizler acaba orada ayrı bir dünyası veya yüzü olduğu için mi?
Öyle değil sosyal medya kullanmiyormusun bulamadım seni bir türlü ? Dersin çorap sökuğü gibi hersey ortaya çıkmaya başlar.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Iyi günler. Ben eski telefondaki mesajları yeni telefona nasıl aktaririm? Yardı

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Seninle Facebooktan da konusmak isterim deyip ekleyebilirsiniz. Yüzyüze konusamadigimizda ordan konusuruz dersiniz.

whatsapp'dan konuşuyoruz zaten diyecek :)

Öyle değil sosyal medya kullanmiyormusun bulamadım seni bir türlü ? Dersin çorap sökuğü gibi hersey ortaya çıkmaya başlar.

Olabilir böyle bir soru yönelticem ona bakalım ne cevap alacağız nasıl bir psikoloji bu çözemedim "Kızları anlamak zor" demek bu olsa gerek. :)

Teşekkürler ederim cevaplarınız için. :flowers:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Hocam başka hesaptan baktığımda görünür linki kendi hesabında açıyorum resimde görüldüğü gibi :D

pcgu6.png

engellemiş olabilir yada çok uçuk bir ayar yapmış belki o hesap arkadaş olarak ekli de olabilir.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
whatsapp'dan konuşuyoruz zaten diyecek :)

Olabilir böyle bir soru yönelticem ona bakalım ne cevap alacağız nasıl bir psikoloji bu çözemedim "Kızları anlamak zor" demek bu olsa gerek. :)

Teşekkürler ederim cevaplarınız için. :flowers:

Kızlar zor varlık kızın sevgilisi var samimi arkadaşız kendime sevgili bulucam diyorum bulma diyor kızım benden sanane eğer seviyorsan niye başkasıyla çıkıyorsun kızlar kızlar değişik varlık bunlar :P

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
+ kızlar! bilirsin, ben onları, onları seviyorum. seviyorum ve nefret ediyorum. anlıyor musun? seviyorum ve nefret ediyorum.
- hep öyle değil mi?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
PES 2015 de V ye basınca start menüsü geliyor maç halindeyken bunu bir türlü esc ye alamadım ayarlardan esc ye basıyorum kapanıyor çok yol denedim ama başaramadım var mı bilen ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Abi TTNET falan hızlı. Konya'nın yerel interneti diye Bionet aldık aboov! TTNET onun yanında Ferrari kalıyor. 3 saat beklediğimi hatırlarım, videonun açılması için...

Benim 1 yıldır hız problemim var yani şöyle anlatıyım 8mps hız alıyorum 7.01 veriyor en fazla hız testinde öyle gözüküyor, twitch üzerinden source olarak yayını donmadan izleyemiyordum hatta onu geçtim Hight'da bile izleyemiyordum sadece medium.

Sonra hızım düştü 0.71'e 3 gün uğraştım Türk telekomdan biri geldi kontrol etti o küçük kutu bide modeme biden kablo sıkıntılı dedi ve değiştirdim tüm yayınları donma olmadan sourcede izliyorum, eskiden 480p 40DK'lık bir dizi açtığımda 20 dakika bekliyordum dolması için ama artık 720p açıyorum dolmasını beklemeden direk açar açmaz izliyorum.

Yani 1 yıldır ttnete kızıyordum ama sorun benden kaynaklıymış.

Bu aralığın 31'in de 2 yıllık sözleşme bitiyor kısmetse 2 yıllık daha alıcam ve 16mps hız veriyorlarmış anlaşılan geliştirmişler kendilerini :) artık çok daha hızlı olucak netim valla kimse ttnete suç atmasın ben gayet memnunum şu anda.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Benim 1 yıldır hız problemim var yani şöyle anlatıyım 8mps hız alıyorum 7.01 veriyor en fazla hız testinde öyle gözüküyor, twitch üzerinden source olarak yayını donmadan izleyemiyordum hatta onu geçtim Hight'da bile izleyemiyordum sadece medium.

Sonra hızım düştü 0.71'e 3 gün uğraştım Türk telekomdan biri geldi kontrol etti o küçük kutu bide modeme biden kablo sıkıntılı dedi ve değiştirdim tüm yayınları donma olmadan sourcede izliyorum, eskiden 480p 40DK'lık bir dizi açtığımda 20 dakika bekliyordum dolması için ama artık 720p açıyorum dolmasını beklemeden direk açar açmaz izliyorum.

Yani 1 yıldır ttnete kızıyordum ama sorun benden kaynaklıymış.

Bu aralığın 31'in de 2 yıllık sözleşme bitiyor kısmetse 2 yıllık daha alıcam ve 16mps hız veriyorlarmış anlaşılan geliştirmişler kendilerini :) artık çok daha hızlı olucak netim valla kimse ttnete suç atmasın ben gayet memnunum şu anda.
Abi doğrudur yani. Mesela kuzenimgilinki de TTNET onların bizimkinden hızlı. :)

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] küçük kutu dediğin splitter :D

TTnet mağduru çok ama işini bilirsen sorun yaşamazsın.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Küçük bir sorum olacaktı. :blush:

Şu patch kablolar zamanla çürür ya da aşınır mı?

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Kaliteli olduğunu sanmıyorum ama 4 sene falan oldu alalı. Şuan kablo çalışmıyorda acaba kapı arasına sıkışmaktan ya da çürüdü mü?

Tabi ki deforme olmuştur, içindeki kablolardan teki yırtılmıştır. Yenisini al ne kadar kalitelide alsan kapı arasına sıkışa sıkışa ömrü azalır. 100 megabitten fazla hızında olmuyacağı için kaliteli almana gerek yok.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Kaliteli olduğunu sanmıyorum ama 4 sene falan oldu alalı. Şuan kablo çalışmıyorda acaba kapı arasına sıkışmaktan ya da çürüdü mü?

kapı arasına ne takarsan tak bozulur kabloları döşerken min.10yıl dayanır diye döşüyoruz diyen elektrikçi gördüm ...

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ömrünü doldurmuş işte. Gerçi patchlerın kafa kısmı esnemeye daha dayanıklı ama yinede bir yere kadar dayanıyorlar. Ben daha bunu 10 sene kullanırım

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Tabi ki deforme olmuştur, içindeki kablolardan teki yırtılmıştır. Yenisini al ne kadar kalitelide alsan kapı arasına sıkışa sıkışa ömrü azalır. 100 megabitten fazla hızında olmuyacağı için kaliteli almana gerek yok.

kapı arasına ne takarsan tak bozulur kabloları döşerken min.10yıl dayanır diye döşüyoruz diyen elektrikçi gördüm ...

Ömrünü doldurmuş işte. Gerçi patchlerın kafa kısmı esnemeye daha dayanıklı ama yinede bir yere kadar dayanıyorlar. Ben daha bunu 10 sene kullanırım

Hımm. Anladım. :) Aklımızda var yeni kablo almak ama bide şu wifi adaptörleri varya ondan mı alsak diyoruz. Hangisini alalım arkadaşlar? :)

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
.arkadaşlar şu kitabın özeti varmı sizde -Guzelcede bir kaçak Memo- olan varsa ve verirse COOK mutlu olurum sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...