Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184

Hangilerini kapatmaliyim?
Bence z1 le 5c yi hiç düşünme bile. O fiyata g2 Nexus 5 iyidir. Veya 100 150 tl daha çıkıp z1 Compact ta düşünebilirsiniz
Her sperm damlası 37.5MB boyutunda DNA taşır, bu da demektir ki sıradan bir orgazmda dışarıya 1587GBlık veri transferi yaparız.
Bu gerçek bir bilgidir.
BenimdeBenimki 3.0
Sır gitsinSatmayı düşündüğüm bir kaç pc var . Ortalama ne kadar edeceğini merak ediyorum sizce buradan mı sorayım yoksa ikinci el bölümünü konu açıp mı sorayım ?
Ben hepsine 1500 verirdimToshiba qosmio F60-111
Sadece fanı sorunlu . Onun hariçinde sıkıntısı yoktur.
Toshiba A200-1UB
Bataryası ve şarj aleti yoktur.
Samsung NP-N150
Şarj aleti yoktur ve klavyedeki bir tuşu kayıptır.
Asus TRANSFORMER TF-101 TABLET + DOCK
Sadece şarj kablosu yoktur . Şarj adaptörü vardır. Ekstra olarak dock ünitesi ( klavye+mouse+usbgirişi ) vardır.
Ürünlerin hiçbirinin garantisi yoktur.
Ben hepsine 1500 verirdim![]()
Inşallah alıcısı çıkar hayirlisiyla. Kolay gelsinBakalım ben ne kadara satabilecem . Bilgisayar alıp satan yerlerden telefonla ortalama fiyat alıp ona göre götürüp birisine satmayı düşünüyorum.
Inşallah alıcısı çıkar hayirlisiyla. Kolay gelsin![]()
Adam içten söylüyor.Bu adamı her izlediğimde efkarlanmayacağım varsa da efkarlanıyorum.
[video=youtube;8jPir15Ms8c]http://www.youtube.com/watch?v=8jPir15Ms8c[/video]
Ihtimal yüksek. Veya ekli olmayanlarin görmesini istemiyordur.Kafamda bir soru işareti var. Numarasını paylaşan ve konuştuğumuz bir Kız arkadaşımız neden sosyal medya hesaplarını gizler acaba orada ayrı bir dünyası veya yüzü olduğu için mi?
Ihtimal yüksek. Veya ekli olmayanlarin görmesini istemiyordur.
Ortak arkadaş olmayınca aramada çıkmama gibi bi seçenek olabilir, emin değilimBaşka Hesaplardan görünüyor sadece benim hesabımdan arattığımda kişiye ulaşamıyorum.
Bu durumda söylemek doğru olur mu. diye düşünüyorum yani neden bende görünmiyorsun gibisinden kararsız kaldım.
arkadaş olarak eklemedikçe göremezsin facebook güvenlik yaklaşımı bu...
Ortak arkadaş olmayınca aramada çıkmama gibi bi seçenek olabilir, emin değilim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Tabi engelleme seçeneği de var![]()