Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
[MENTION=402282]Mr. Depreli[/MENTION] desanedeki kızı Naptin aranız nasıl ?
BencedeSonunda bu Discovery yi postaliyorum galiba![]()
Nexus 5 düşünüyorumSatip ne alacaksiniz [emoji4] ?
Simdiden hayirli olsun.
Doğru valla herkes cok onerdi aldik ama hali gorüyorsun kitkat daha yeni geldi.Bencedebir şeye yaradığı yok onların. Kaporta da çok sıradan değilmi ? Bir kez olsun gmd tercih etmedim (y)
İzlemelik film önerisi olan varsa öne çıksın![]()
Samsung lar android 5.0 Lollipop aldı buna yeni 4.4.2 geldi :? Bu ne ilgisizlik tir ben anlamadımDoğru valla herkes cok onerdi aldik ama hali gorüyorsun kitkat daha yeni geldi.
Aslinda GM nin yapacaği cok birseyde yok gionee ne yaparsa GM de onu alip veriyor ama insanlari yakin zamanda cikacak diye kandirdilar esas bu yanlişSamsung lar android 5.0 Lollipop aldı buna yeni 4.4.2 geldi :? Bu ne ilgisizlik tir ben anlamadım
Böyle bir firmadan beklenesi normal olası olayAslinda GM nin yapacaği cok birseyde yok gionee ne yaparsa GM de onu alip veriyor ama insanlari yakin zamanda cikacak diye kandirdilar esas bu yanliş
Fiyat ?Şimdilik Nexus 5 düşünüyorum ayni fiyat aralığında başka önerisi olan varmı ?
1200 tl civarıFiyat ?
Nexus 5 ideal bence başka düşünmeyin derim1200 tl civarı
Bende öyle düşünüyorum fikir için teşekkürlerNexus 5 ideal bence başka düşünmeyin derim![]()
Ne yazayım anlamadım[MENTION=408716]The_Destroyer[/MENTION] Yaz belki yardımcı olabilirim![]()
Yani her konuda yardım edin![]()
Yavaş yavaş alisacagiz yaNasıl kullanıldığı hakkında bilgi istiyorsan kullanım klavuzu var şöyle bakın;
http://shiftdelete.net/twitter-nedir-nasil-kullanilir-10080
![]()
Nexus 51200 tl civarı
Yavaş yavaş alisacagiz ya![]()
Deneyeyim kullanmayıKullanmam pek çok zaman kaybı ihtiyaç olmadıkça bakmam![]()
![]()
Bu bilgisayarlar şahsa da satılıyor mu?
zor sipariş ile peşinat alıyorlar olmalı şirket olması gerek olabilir.
Bence z1 le 5c yi hiç düşünme bile. O fiyata g2 Nexus 5 iyidir. Veya 100 150 tl daha çıkıp z1 Compact ta düşünebilirsinizNexus 5
LG G2
iPhone 5C
Sony XPERIA Z1
dortlusunu ciddi ciddi dusunun derim.