Halkulvad
Profesör
Şu Whatsap'takı mavi tik gördü demek miymiş?![]()
O tik çok sevgilinin ayrılmasına ndden olacak. :devil2:
Şu Whatsap'takı mavi tik gördü demek miymiş?![]()
[video=youtube;YlIi5lY78qc]http://www.youtube.com/watch?v=YlIi5lY78qc[/video]Şu Whatsap'takı mavi tik gördü demek miymiş?![]()
Aynen öyle.O tik çok sevgilinin ayrılmasına ndden olacak. :devil2:
Benim açımdan sorun yokO tik çok sevgilinin ayrılmasına ndden olacak. :devil2:
Tahmin ettiğim gibiymis de okunduğu saati falan da gösteriyormuş :O[video=youtube;YlIi5lY78qc]http://www.youtube.com/watch?v=YlIi5lY78qc[/video]
Az önce ne yazdığını gördüm ve eSa sanırsam birdaha değiştirdi yazdıklarını. Sanırım haklısın bu konuda............
Bende gördüm yazdığını ama sonra nokta gorunce garibime gitti.Az önce ne yazdığını gördüm ve eSa sanırsam birdaha değiştirdi yazdıklarını. Sanırım haklısın bu konuda.
...........
Az önce ne yazdığını gördüm ve eSa sanırsam birdaha değiştirdi yazdıklarını. Sanırım haklısın bu konuda.
O noktalar bana ait değil..
Muhtemelen kendisi değiştirdi yazdıklarını.
@mstfanar silinen bir konu yok. Ayrıca 2 sn. daha bekleseydin mesajlar ayrılmak üzere konusu hazırlanmıştı. Sen yazdın diye değil. Öyle biri söyledi diye 1 sn. değişemiyor maalesef.
Keşke silmeseydin. Yazdığının arkasında durmanı beklerdim...
O değiştirmedi ben değiştirdim konuyu düzelttiğini görünce. Ne yapalım mod değiliz ki tamamen silelim mesajlarımızı.Bende gördüm yazdığını ama sonra nokta gorunce garibime gitti.
Ben yeni sınavdan çıktım. Tatil günümdeyim. Yarın dersane var.Sabah yattık şimdi ders çalışma zamanı.![]()
Ben yeni sınavdan çıktım. Tatil günümdeyim. Yarın dersane var.(
Çok sıkıcı yaBenimde var yarın dershane.
Çok sıkıcı ya
Senin için tabiki Hayır olurBenim için hayır. Bide şu 186'ya geri gittim mi haftasonu daha da güzel olacak. :wub:
Senin için tabiki Hayır olur![]()
Sakarya sen ?Sen hangi ildesin?
Sakarya sen ?
Sakarya sen ?
Bugün 10 Kasım için provam vardı dersler kaydı3-4-5-6. derslerin boş olmasından sonra gelen 2 ders matematik ve 2 ders dershane bugün beni tükketti yav.
Tamam görüşürüz.Neyse ben gidiyim soru çözüyümTeog var...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Neyse ben gidiyim soru çözüyümTeog var...