Teşekkür ederim de aklıma bir şey gelmiyor ışteDüşünelim döneceğim sana
Sevdiği istediği ne varsa işte bence

Teşekkür ederim de aklıma bir şey gelmiyor ışteDüşünelim döneceğim sana
Sevdiği istediği ne varsa işte bence
Yardım edemedim teşekkür u haketmedim ama haketmeye çalışacağım.Teşekkür ederim de aklıma bir şey gelmiyor ışte![]()
Aklıma hiç gelmedi. Siz de ona eşlik edebilirsiniz o çalarken.9yaşında kızçeye gitar al ver müzisyen kimliği çıkar mı? yeni bir sıla çıkar mı? gör bir süre kafa şişirebibilir ama buna değer.
Aklıma hiç gelmedi. Siz de ona eşlik edebilirsiniz o çalarken.![]()
Hahaha evetsonra birde bakmışız kargalar da eşlik ediyor...
Hahaha evet
Nede olsa onların mutluluğu icin değilmi?
Hayır görünüyor bir problem yok.Sağdaki yeni mesajlar görünmüyor normalde fakat vpn kullanınca görünüyor. Sitede sorun mu var acaba?
Adı ne anlayamadım resimden.Su oyunun manyagi oldum varya
![]()
![]()
Don't tap the tap white tileAdı ne anlayamadım resimden.
Hemen bakıyorumDon't tap the tap white tile
Harbi bağımlılık oyunuDon't tap the tap white tile
Gözü 42 mp diye okumuştum bir yerde ama ne kadar doğru bilmiyorum hafızaya gelince sınırsız heraldeSize sorum olacak merak ettim düşüncelerinizi. Insanin gözü sizce lac mp ve beyni kaç tb ?
Gözü 42 mp diye okumuştum bir yerde ama ne kadar doğru bilmiyorum hafızaya gelince sınırsız heralde![]()
750 1000 arası değişebilir bencede bende öyle düşünüyorum.Nokia purewiev 41 mp zatenben 750mp civarı diye duymuştum. ama odaklandığımız kısım 50 mp felandır.
41 çok az değilmi? Hafıza aynen sinirsizGözü 42 mp diye okumuştum bir yerde ama ne kadar doğru bilmiyorum hafızaya gelince sınırsız heralde![]()
Ne buldun ?Kuzenime hediye bakarken kendime buldum :mrgreen:
Çok doğru bir söz benceBaşkasının ızdırabı ile huzur bulandır mutsuz insan..!
Hmm.Fotoğraf makinesi![]()