re13el
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 114
Bf kaç ? 4 u bitirdim adamlar grafiğe yükleniyor ve görev az oluyor. Çok b**tan bitti sonu.
BF4 Multi.

Bf kaç ? 4 u bitirdim adamlar grafiğe yükleniyor ve görev az oluyor. Çok b**tan bitti sonu.
Pek yaş farkı yok yani öylesine yazdımTeşekkür ederim sağolun5 yaş fark olunca ne oluyor yani
![]()
Sana öyle gelmiyor. 5 sayfadır mesaj kasmaya çalışan arkadaşımız [MENTION=408716]The_Destroyer[/MENTION] in mesajlarını okuyorum... Artık sen düşün forum ne haldePek yaş farkı yok yani öylesine yazdım
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Forum bozuldumu banamı öyle geliyor
Aslında bu konu söyle rahatla olduğundan saçma şeyler olabilir ama diğer konular fena değil gibi.Yalan yok Forum ölüyor gibi![]()
Elveda Linux... Uzun bir süre görüşmeyelim...
ne vardı ki? bu kadar kanser etti?
iş bilgisayarında olmazdı ağ işi için bişey diyemem.Kullandığım dizüstü bilgisayara mac os x kurmayı başarınca, linux'uda (mint pardus ubuntu debian suse fedora kali backtrack ) kurupta verim (iş yerinde kullanıyorum windows ağlarında rahat gezemiyorum özellikle nas server bağlantısı yapmak ve nas server ile çalışmak ayrıca mac os ağlarına hiç bağlanamamak tabi bu ihtiyacı windows bile karşılamıyor ) alamadığım için artık linux kurup silmekten bıktım...
Mobil uygulamanın beni sürekli atmasından bıktım.Tavsiyesi olan?
5 sayfadir derken? Bu forumda abartı fazla oluyor sanırım topu topu aklıma sonradan geldi ve 5 kere farklı yazdım. Amacım mesaj kasmak değil. ABARTMAYALIM. Tapatalk kullanıyorum ve mesajları attıktan sonra silemiyorsun ve birleştiremiyorsun. Ben bu sözün üzerine forum yöneticilerinden rica ediyorum o mesajlar kaldırılsın. Ve forumda kendimizi bir şey sanıpta abartı yapmayalım.Sana öyle gelmiyor. 5 sayfadır mesaj kasmaya çalışan arkadaşımız [MENTION=408716]The_Destroyer[/MENTION] in mesajlarını okuyorum... Artık sen düşün forum ne halde
Neyin mobil uygulaması ?
Neden acaba bende güncelledim öyle bir sorun yok. Sizin telefonunuzda problem olmasın?Shift delete'nin.Facebook'un değil herhal.Google play'da bir kisi daha sikayetci bu konuda.Sinirim bozuldu boyle bir sey yoktu.Format atip yeni surumu kurunca boyle oldu.Android SDN powered by Tapatalk uygulamasi.Surekli durduruldu diyip canimi sikiyor.
Mesaj attiktan sonra akliniza birsey gelirse, yazdiginiz mesajin üstüne tiklayin sonra sag üstte yer alan üç noktaya basip düzenle deyin. Aklinizdakileri o mesaja ekleyebilirsiniz. Ama kaç dakika içinde düzenleniyor bilemiyorum.5 sayfadir derken? Bu forumda abartı fazla oluyor sanırım topu topu aklıma sonradan geldi ve 5 kere farklı yazdım. Amacım mesaj kasmak değil. ABARTMAYALIM. Tapatalk kullanıyorum ve mesajları attıktan sonra silemiyorsun ve birleştiremiyorsun. Ben bu sözün üzerine forum yöneticilerinden rica ediyorum o mesajlar kaldırılsın. Ve forumda kendimizi bir şey sanıpta abartı yapmayalım.
Öyle yapıyorum ama 5 mesaj attım ve birleştirmek imkansız. Size yemin ederim amacım mesaj kasmak değildi.Mesaj attiktan sonra akliniza birsey gelirse, yazdiginiz mesajin üstüne tiklayin sonra sag üstte yer alan üç noktaya basip düzenle deyin. Aklinizdakileri o mesaja ekleyebilirsiniz. Ama kaç dakika içinde düzenleniyor bilemiyorum.
Hocam yanlış okudum ve düzenleme artık yok diğer mesajda o yüzden ayrı yazdım. Buna da mesaj kasıyor demesinlerde ben söylemiş olayım. Evet bunu biliyorum ama o an kolayima geldi ve direk yazdım. Bir daha yapmam böyle bişi. Ama eger [MENTION=395233]Aedonxx[/MENTION] arkadaşımız rahatsız oluyorsa forum yöneticileri kaldırabilir sorun yok.Mesaj attiktan sonra akliniza birsey gelirse, yazdiginiz mesajin üstüne tiklayin sonra sag üstte yer alan üç noktaya basip düzenle deyin. Aklinizdakileri o mesaja ekleyebilirsiniz. Ama kaç dakika içinde düzenleniyor bilemiyorum.
Bu forum kolay kolay ölmezYalan yok Forum ölüyor gibi![]()
Zaten şakasına yazdım yahuBu forum kolay kolay ölmez[emoji106]