Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Atomik çalışmalar yapılmakta yaklaşmayın :D abi abartınız ama

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Pek yaş farkı yok yani öylesine yazdım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Forum bozuldumu banamı öyle geliyor
Sana öyle gelmiyor. 5 sayfadır mesaj kasmaya çalışan arkadaşımız [MENTION=408716]The_Destroyer[/MENTION] in mesajlarını okuyorum... Artık sen düşün forum ne halde

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Tictocta iş değil aslında önüne gelen mesaj atsa kimliği belli değil adamlar reklam işine girmiş şimdide bi bitmediniz.

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hocaya yağ asidi sindirim kanalında neden sındırılemıyor dedim :D bu dıkkatsızlık götürecek beni :D

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Elveda Linux... Uzun bir süre görüşmeyelim...

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Kullandığım dizüstü bilgisayara mac os x kurmayı başarınca, linux'uda (mint pardus ubuntu debian suse fedora kali backtrack ) kurupta verim (iş yerinde kullanıyorum windows ağlarında rahat gezemiyorum özellikle nas server bağlantısı yapmak ve nas server ile çalışmak ayrıca mac os ağlarına hiç bağlanamamak tabi bu ihtiyacı windows bile karşılamıyor ) alamadığım için artık linux kurup silmekten bıktım...
ne vardı ki? bu kadar kanser etti?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Tapatalkta bildirim kismi gitti bende sizde durum ne
2ba3df99e04da7e79cd449410620ca92.jpg

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Tapatalkt üzerinden foruma giremiyorum en son güncellemeyi yaptıktan sonra bu sorun ile karşılaşan var mı? (Android)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Kullandığım dizüstü bilgisayara mac os x kurmayı başarınca, linux'uda (mint pardus ubuntu debian suse fedora kali backtrack ) kurupta verim (iş yerinde kullanıyorum windows ağlarında rahat gezemiyorum özellikle nas server bağlantısı yapmak ve nas server ile çalışmak ayrıca mac os ağlarına hiç bağlanamamak tabi bu ihtiyacı windows bile karşılamıyor ) alamadığım için artık linux kurup silmekten bıktım...
iş bilgisayarında olmazdı ağ işi için bişey diyemem.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Mobil uygulamanın beni sürekli atmasından bıktım.Tavsiyesi olan?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Sana öyle gelmiyor. 5 sayfadır mesaj kasmaya çalışan arkadaşımız [MENTION=408716]The_Destroyer[/MENTION] in mesajlarını okuyorum... Artık sen düşün forum ne halde
5 sayfadir derken? Bu forumda abartı fazla oluyor sanırım topu topu aklıma sonradan geldi ve 5 kere farklı yazdım. Amacım mesaj kasmak değil. ABARTMAYALIM. Tapatalk kullanıyorum ve mesajları attıktan sonra silemiyorsun ve birleştiremiyorsun. Ben bu sözün üzerine forum yöneticilerinden rica ediyorum o mesajlar kaldırılsın. Ve forumda kendimizi bir şey sanıpta abartı yapmayalım.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Neyin mobil uygulaması ?

Shift delete'nin.Facebook'un değil herhal :-).Google play'da bir kisi daha sikayetci bu konuda.Sinirim bozuldu boyle bir sey yoktu.Format atip yeni surumu kurunca boyle oldu.Android SDN powered by Tapatalk uygulamasi.Surekli durduruldu diyip canimi sikiyor.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Shift delete'nin.Facebook'un değil herhal :-).Google play'da bir kisi daha sikayetci bu konuda.Sinirim bozuldu boyle bir sey yoktu.Format atip yeni surumu kurunca boyle oldu.Android SDN powered by Tapatalk uygulamasi.Surekli durduruldu diyip canimi sikiyor.
Neden acaba bende güncelledim öyle bir sorun yok. Sizin telefonunuzda problem olmasın?

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
5 sayfadir derken? Bu forumda abartı fazla oluyor sanırım topu topu aklıma sonradan geldi ve 5 kere farklı yazdım. Amacım mesaj kasmak değil. ABARTMAYALIM. Tapatalk kullanıyorum ve mesajları attıktan sonra silemiyorsun ve birleştiremiyorsun. Ben bu sözün üzerine forum yöneticilerinden rica ediyorum o mesajlar kaldırılsın. Ve forumda kendimizi bir şey sanıpta abartı yapmayalım.
Mesaj attiktan sonra akliniza birsey gelirse, yazdiginiz mesajin üstüne tiklayin sonra sag üstte yer alan üç noktaya basip düzenle deyin. Aklinizdakileri o mesaja ekleyebilirsiniz. Ama kaç dakika içinde düzenleniyor bilemiyorum.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Mesaj attiktan sonra akliniza birsey gelirse, yazdiginiz mesajin üstüne tiklayin sonra sag üstte yer alan üç noktaya basip düzenle deyin. Aklinizdakileri o mesaja ekleyebilirsiniz. Ama kaç dakika içinde düzenleniyor bilemiyorum.
Öyle yapıyorum ama 5 mesaj attım ve birleştirmek imkansız. Size yemin ederim amacım mesaj kasmak değildi.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Hocam yanlış okudum ve düzenleme artık yok diğer mesajda o yüzden ayrı yazdım. Buna da mesaj kasıyor demesinlerde ben söylemiş olayım. Evet bunu biliyorum ama o an kolayima geldi ve direk yazdım. Bir daha yapmam böyle bişi. Ama eger [MENTION=395233]Aedonxx[/MENTION] arkadaşımız rahatsız oluyorsa forum yöneticileri kaldırabilir sorun yok.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
dark evo 3g m7220 serbest düşüş deneyimi yaptı iphone6 plus olmadığı için hasarsız atlattı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...