Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Onlarda flash count diye bişi yok azmi çektim s4 ten ben flash count diye
)

Root a gerek yok ama sen root isteyen uygulama kullanıyorsan root la mani tavsiye ederim g bitti ise rootla gitsin ve indir internetten Odinle kurulum yapmayı biliyormusun?
Root a gerek yok ama sen root isteyen uygulama kullanıyorsan root la mani tavsiye ederim g bitti ise rootla gitsin ve indir internetten Odinle kurulum yapmayı biliyormusun?
Yardım edeyim istersen ?Valla nasıl Root atacağımı bilmiyorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Valla nasıl Root atacağımı bilmiyorum.
Yardım edeyim istersen ?
Yardım edeyim istersen ?
Hayır dediklerimi yaparsan olmazOlur yanide atarken sıkıntı falan olur mu?
Hayır dediklerimi yaparsan olmaz![]()
Hayır dediklerimi yaparsan olmaz![]()
EvetRoot yapmadan rom yukleniyor mu ? S3 mini icin soruyorum
Hangi sürüme güncellenecek?Root yapmadan rom yukleniyor mu ? S3 mini icin soruyorum
Kardeşim Tamam'ı olay problem varmiTamam kardeşim. Sen anlat ben uyuyunca atarım onu kardeşim uyuyunca
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Tamam kardeşim. Sen anlat ben uyuyunca atarım onu kardeşim uyuyunca
Valla hic anlamam hangisi. Bi ara bakayim demistim ama s3 mini icin rom ve root birlikteymis galiba mesela tek root yapma yokmuş anladigim kadarıyla, ikisini birlikte yapiyormussunHangi sürüme güncellenecek?
Hangisi daha az riskli [emoji1]Hayır öyle bişi yok. ikiside ayrı şekilde oluyor problem olmaz siz root mu atacaksınız rom mu ?
Iki side risksiz ama doğru yaparsanHangisi daha az riskli [emoji1]
Hayır rom Yukledigin zaman dosyaları cache partition yapmassan dosyalar olduğu gibi kalırRom yuklersek sadece sonra eski haline dondurebilir miyiz
Olmazsa bi videolu anlatimlara filan bakayim teknik seyleri ogreneyim kafama yatarsa bakariz bi caresine. Teşekkürler dostumIki side risksiz ama doğru yaparsan
Hayır rom Yukledigin zaman dosyaları cache partition yapmassan dosyalar olduğu gibi kalır
Ne demek te root yapıp napacan? süper yetki ye ihtiyacın mi var?Olmazsa bi videolu anlatimlara filan bakayim teknik seyleri ogreneyim kafama yatarsa bakariz bi caresine. Teşekkürler dostum
Ben sana link atayım ozelden video anlatım bekleOlmazsa bi videolu anlatimlara filan bakayim teknik seyleri ogreneyim kafama yatarsa bakariz bi caresine. Teşekkürler dostum
Yok ya root dan ziyade rom daha iyi olur diye dusunuyorum buna guncelleme filan gelmiyorya kitkat romu filan varsa iste onlara bakarim diye sordumNe demek te root yapıp napacan? süper yetki ye ihtiyacın mi var?