- Reaksiyon puanı
- 741
Ucuna nasıl bir lastik takacaksin !
Orasını ben ayarlıcam
Ucuna nasıl bir lastik takacaksin !
Çocuk bütün gün forumda@mr.depreli Mayıs 2014 te üye olmuşsun ve 1900 küsür mesajların nasıl oldu bu ?
Ben okadar atmadim ya ama atmaya devam edeyimÇocuk bütün gün forumdaAynı senin attığın gibi kısa kısa her konuya mesaj atıyo.
Dandirikten bir uzaktan kumandali araba al. İcinde oluyor bunlardan.Arkadaşlar bana çok acil bu motordan lazım nerde bulabilirim eskiden çok vardı şimdi bulamıyorum. Dişlerimdeki taşları temizlemem lazım ucuna lastik takıp
![]()
6 da yatıp 7 de uyanmanın etkilerini yaşıyorum.. forma açılırım diye girdim ama yazdıklarımı çift görüyorum şuanda![]()
Sınıf kaç ?Maliyet Yönetiminden anlayan var mı? Ödevimde zorlanıyorum.
Sınıf kaç ?
Arkadaşlar üniv. 1.sınıftayım askerliği tecil ettirmem gerekiyor mu kapına gelir götürürler felan diyorlar da![]()
GG ye atÜniversite öğrencilerinin tecili otomatik yapılıyor diye biliyorum.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Telefonumu internet üzerinden en kolay nasıl satabilirim sizce
Xperia LTel ne ki ,?
Hmm dediğim gibi ya gitti gidiyor a ver yada HB ya :?Xperia L
Dostum ordan güncelleme yalan. Internetten sağlıklı 2.3.6 rom indir tele göre ve Odinle kur gitsin. Yaş is yaniArkadaşlar kardeşimin Ace ikisine şöyle bir baktım da 2.3.3 deymiş. Güncelleyim dedim son sürüm yüklü falan dedi güncellemedi?
Bilmiyorsan yardım ederim dostumDostum ordan güncelleme yalan. Internetten sağlıklı 2.3.6 rom indir tele göre ve Odinle kur gitsin. Yaş is yani![]()
Dostum ordan güncelleme yalan. Internetten sağlıklı 2.3.6 rom indir tele göre ve Odinle kur gitsin. Yaş is yani![]()
Dostum ordan güncelleme yalan. Internetten sağlıklı 2.3.6 rom indir tele göre ve Odinle kur gitsin. Yaş is yani![]()
Root a gerek yok ama sen root isteyen uygulama kullanıyorsan root la mani tavsiye ederim g bitti ise rootla gitsin ve indir internetten Odinle kurulum yapmayı biliyormusun?Valla cihaxın garantisi bitmiş sanırım. Adam bize sıfır diye ikinci eli satmış. Cihazı kullananda temiz kullanmış, bir tane çizik bile yoktu. Neyse bunu Root layım mı
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Valla cihaxın garantisi bitmiş sanırım. Adam bize sıfır diye ikinci eli satmış. Cihazı kullananda temiz kullanmış, bir tane çizik bile yoktu. Neyse bunu Root layım mı
internetten galaxy ace s5830 du sanırım indir bunun tr romunu ki imei problemi yaşama ve Odinle flashla basit ya ama yapamazsan team la hallederimRoot a gerek yok ama sen root isteyen uygulama kullanıyorsan root la mani tavsiye ederim g bitti ise rootla gitsin ve indir internetten Odinle kurulum yapmayı biliyormusun?