Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
[MENTION=101185]mr.[/MENTION]depreli Mayıs 2014 te üye olmuşsun ve 1900 küsür mesajların nasıl oldu bu ?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Arkadaşlar bana çok acil bu motordan lazım nerde bulabilirim eskiden çok vardı şimdi bulamıyorum. Dişlerimdeki taşları temizlemem lazım ucuna lastik takıp

images
Dandirikten bir uzaktan kumandali araba al. İcinde oluyor bunlardan.

cutinç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6 da yatıp 7 de uyanmanın etkilerini yaşıyorum.. forma açılırım diye girdim ama yazdıklarımı çift görüyorum şuanda:sleeping:

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Maliyet Yönetiminden anlayan var mı? Ödevimde zorlanıyorum.

ccosan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar üniv. 1.sınıftayım askerliği tecil ettirmem gerekiyor mu kapına gelir götürürler felan diyorlar da :D

Üniversite öğrencilerinin tecili otomatik yapılıyor diye biliyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Telefonumu internet üzerinden en kolay nasıl satabilirim sizce

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Bu arada win 8.1.1 de hizli baslati kapatmadan pc kapanmıyor neden bilen çıksın

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Arkadaşlar kardeşimin Ace ikisine şöyle bir baktım da 2.3.3 deymiş. Güncelleyim dedim son sürüm yüklü falan dedi güncellemedi?

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Dostum ordan güncelleme yalan. Internetten sağlıklı 2.3.6 rom indir tele göre ve Odinle kur gitsin. Yaş is yani ;)

Valla cihaxın garantisi bitmiş sanırım. Adam bize sıfır diye ikinci eli satmış. Cihazı kullananda temiz kullanmış, bir tane çizik bile yoktu. Neyse bunu Root layım mı

Dostum ordan güncelleme yalan. Internetten sağlıklı 2.3.6 rom indir tele göre ve Odinle kur gitsin. Yaş is yani ;)

Valla cihaxın garantisi bitmiş sanırım. Adam bize sıfır diye ikinci eli satmış. Cihazı kullananda temiz kullanmış, bir tane çizik bile yoktu. Neyse bunu Root layım mı

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184

Root a gerek yok ama sen root isteyen uygulama kullanıyorsan root la mani tavsiye ederim g bitti ise rootla gitsin ve indir internetten Odinle kurulum yapmayı biliyormusun?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Root a gerek yok ama sen root isteyen uygulama kullanıyorsan root la mani tavsiye ederim g bitti ise rootla gitsin ve indir internetten Odinle kurulum yapmayı biliyormusun?
internetten galaxy ace s5830 du sanırım indir bunun tr romunu ki imei problemi yaşama ve Odinle flashla basit ya ama yapamazsan team la hallederim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...