Halkulvad
Profesör
Oğlum neyse dersine çalış Teog var. Kızdan daha önemliÖlmek geliyor ama olmuyor dersler bir ayrı bu bir ayrı
Oğlum neyse dersine çalış Teog var. Kızdan daha önemliÖlmek geliyor ama olmuyor dersler bir ayrı bu bir ayrı
Hocam naptin sen? 43Çok hemde çok 13+30
Öyle aslında haklısın sonuna kadar derslerde başarılıyim ama gece hep düşünüyorum.Oğlum neyse dersine çalış Teog var. Kızdan daha önemli
Teşekkür ederim ama günaydın için biraz geç olduSana da günaydın ve doğum günün kutlu olsun.
Şimdi olmaz lisede olurÖyle aslında haklısın sonuna kadar derslerde başarılıyim ama gece hep düşünüyorum.
D. Günün kutlu olsun dostumTeşekkür ederim ama günaydın için biraz geç oldu![]()
Hocam naptin sen? 43
Bir yıl var ha lise ha 8 ? : DŞimdi olmaz lisede olur
Haklısın hocam 43 yaşında kız neden acaba ? Evlilik falan oldumu?Yapacak bişey yok gençler su gibi gidiyor bu zaman denen meret kıymetini bilin
Neyse ben kaçar tüm foruma iyi geceler...Bir yıl var ha lise ha 8 ? : D
Iyi geceler kardeşimNeyse ben kaçar tüm foruma iyi geceler...![]()
Sence ?Bugün yine 4 gollü bir maç izler miyiz?
Sence ?Bugün yine 4 gollü bir maç izler miyiz?
Aynenİzleriz. Atarız inşallah 4 tane![]()
Sen ne tarafı tutuyorsun?İzleriz. Atarız inşallah 4 tane![]()
Türk tarafınıSen ne tarafı tutuyorsun?
Hayır tabikide Türk tarafıda hani bilmem biraz karşı taraf ? Ben tutmuyorumTürk tarafını
Şahsen Avrupa takımlarına karşı Türk takımlarını destekleme taraftarıyım. Ama genel anlamda bir takım tutmuyorum.Hayır tabikide Türk tarafıda hani bilmem biraz karşı taraf ? Ben tutmuyorum
HmmmŞahsen Avrupa takımlarına karşı Türk takımlarını destekleme taraftarıyım. Ama genel anlamda bir takım tutmuyorum.
Haklısıniz Dortmund alabilir ama Umut kesilmemeliBaşarılar Galatasaray inş yener .
Pek umudum yok Dortmund alacak büyük ihtimal ama Allahtan umut kesilmez.
Maç şikeli bu maçı alcaz![]()
Aziz style diyorsun yaniMaç şikeli bu maçı alcaz![]()