Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
[MENTION=405855]KatyPerry[/MENTION] acaba usb ile otgden bahsediyor olmasın ? :D

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Muhasebeden ödevim var . Birde sunum yapacağım , bıktım lan ..

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Don't falan frequency adverbs'ten önce geliyor :thumbup: Sınavım var da :(

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Off etute okula geldim etut yok napam ben simdi taksi parasida yok Allahtan WiFi var :p

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Çok güzel hava var dışarda çıkın gezin :D

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
2. grup olman kötü olmuş. nisande gelecektin ne güzel. ex topçu onbaşı olarak topçu olmak zordur ama güzeldir. obüsle az gezmedik :D

Aynen 2. gruba kalmam planları bozdu bir buçuk ay daha bekle babam bekle. Topçu ne yapar ne eder bilmiyorum daha :)

hayırlı olsun sağ sağlim dön kısa devre diyenlere kızma sende onlara uzun devre dersin.

Allah razı olsun kardeş hayırlısıyla gidip geleceğiz kısmetse..

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Bu Windows 8.1 ne güzelmiş ya sorun çıktı Wireless a bağlanmada sorunları çöz diye bir seçenek vardı basınca harbiden de çözdü. Ben Windows 7 gibi bizi servise yönlendireceğini sanıyordum. Sonunda dahili parmak izi okuyucumu da kullanabiliyorum bilgisayarı açarken. Windows Vistada kullanılıyordu Windows 7 de aramamıştım belki onda da vardır haksızlık olmasın :p

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Windows 8.1 ile ilgili bir sorum olacak bilgisayar açılırken eskiden Change boot device order gibi seçenekler ve tuşları aşağıda yazıyordu artık o yok ? bazen çıkıyor bazen çıkmıyor neden ki? Benim Kali Linux Live USB im vardı kendi çapımda kendimi hackliyordum. :D . Kul Hakkı olmasın diye. :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bu Windows 8.1 ne güzelmiş ya sorun çıktı Wireless a bağlanmada sorunları çöz diye bir seçenek vardı basınca harbiden de çözdü. Ben Windows 7 gibi bizi servise yönlendireceğini sanıyordum. Sonunda dahili parmak izi okuyucumu da kullanabiliyorum bilgisayarı açarken. Windows Vistada kullanılıyordu Windows 7 de aramamıştım belki onda da vardır haksızlık olmasın :p

Artık Windows 10'a da 1 sene sonra geçip ne güzelmiş dersin. :)

Şaka bir yana 8.1 zaten 7'ye göre güzeldi. Sadece başlat menüsü ve aero yoktu ki, ben bunları pek aramadığımdan hiç sorun olmadı. :)

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Artık Windows 10'a da 1 sene sonra geçip ne güzelmiş dersin. :)

Şaka bir yana 8.1 zaten 7'ye göre güzeldi. Sadece başlat menüsü ve aero yoktu ki, ben bunları pek aramadığımdan hiç sorun olmadı. :)
Windows 10u biliorum kullandım zaten :)
Ayrıca dışarıda gezinirken üstünde Amerika bayraklı tshirtlü kızlara rastladım
Sizin gibi Türk olmaz olsun
Ne Mutlu Türk'üm Diyene [MENTION=402282]Mr. Depreli[/MENTION] sana gönderme yapmıyorum yanlış anlama :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Windows 10u biliorum kullandım zaten :)
Ayrıca dışarıda gezinirken üstünde Amerika bayraklı tshirtlü kızlara rastladım
Sizin gibi Türk olmaz olsun
Ne Mutlu Türk'üm Diyene @Mr. Depreli sana gönderme yapmıyorum yanlış anlama :)

Windows 10 şu anda iyi gibi görünse de teknik önizleme bir sürü küçük hata var fakat final sürümde iyi bir işletim sistemi olacağı belli. Bu halini bile bir çok kullanıcı iyi olarak değerlendiriyor zaten. :)

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ya hani dış mekanları kapladiklari naylon brandalar var. Onlar böyle lekeli lekeli ve yapışkan. Nasıl geçer bilen var mi?

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
3. saat 40 dakika da dolan batarya ..:D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bu akşam ve yarın konumuz wordpress... kurulum, menü, eklentiler, temalar vs. antin kuntin ne varsa üstünden geçeyim yakında çart diye bana kitleyecekler...

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz bi benim telefon Discovery KitKat Güncellenmesini yaptıktan sonra zil sesi degistiremiyorum yani özel muziklerimi koyamiyorum telin zil seslerini bunun için program varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...