Benim yaptığımı yap. Kitap okuma...
-,- En azından gerçekte yaşayamadığımız hayatı okurken yaşadığımızı hissediyoruz ve gerçeklerden uzaklaşıyoruz. Ayrıca kitabın etkisiyle daha mutlu oluyoruz. Bence sen benim yaptığımı yap ve oku

Benim yaptığımı yap. Kitap okuma...
Bir telefondan başka telefona internet paylaşımı. Wifi Hotspot deniliyor.usb hotspot ne ya ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
usb hotspot ne ya ?
2. grup olman kötü olmuş. nisande gelecektin ne güzel. ex topçu onbaşı olarak topçu olmak zordur ama güzeldir. obüsle az gezmedik![]()
hayırlı olsun sağ sağlim dön kısa devre diyenlere kızma sende onlara uzun devre dersin.
Bu Windows 8.1 ne güzelmiş ya sorun çıktı Wireless a bağlanmada sorunları çöz diye bir seçenek vardı basınca harbiden de çözdü. Ben Windows 7 gibi bizi servise yönlendireceğini sanıyordum. Sonunda dahili parmak izi okuyucumu da kullanabiliyorum bilgisayarı açarken. Windows Vistada kullanılıyordu Windows 7 de aramamıştım belki onda da vardır haksızlık olmasın![]()
Burası da![]()
Burası resmen kış![]()
Windows 10u biliorum kullandım zatenArtık Windows 10'a da 1 sene sonra geçip ne güzelmiş dersin.
Şaka bir yana 8.1 zaten 7'ye göre güzeldi. Sadece başlat menüsü ve aero yoktu ki, ben bunları pek aramadığımdan hiç sorun olmadı.![]()
Windows 10u biliorum kullandım zaten![]()
Ayrıca dışarıda gezinirken üstünde Amerika bayraklı tshirtlü kızlara rastladım
Sizin gibi Türk olmaz olsun
Ne Mutlu Türk'üm Diyene @Mr. Depreli sana gönderme yapmıyorum yanlış anlama![]()
Kulaklığım bozuldu ��
Keşke öyle olsa telefonun kulaklığı bozuldu.avatarındaki ise garantisi var yenisini verirler...
BuyurIngilizcesi iyi olan birisi bana ulaşabilir mi?
Çeviri işiyse hallederizIngilizcesi iyi olan birisi bana ulaşabilir mi?