fatihhhh37
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 4
Abi hayırlısı neyse o olsun ya :laugh:
Boşver olmasn ya para tuzağı bunlarOrtayı bitirecez daha sevgilimiz olmadı... Liseye saklıyom kendimi.![]()
Boşver olmasn ya para tuzağı bunlarKaradut pastanesine gitmiştik soyulmuştuk bildiğin ben yemedim seyrettim
![]()
Hocam benzer şey benimde başıma gelebilir ortaokuldakinin çeyreği yok lisedeortaokul hayatım boyunca kendi sınıfımdan 10 civarı , yan sınıflardan toplam 15 , mahallemdeki diğer ortaokullardan 30 civarı . İnternetten 20 falan sevgilim oldu.
Lise de bu sayı yarıya indi , Şuan ünideyim bitane manitam yok. ( Elizabeth ) :blushing:
Bilmiyom ama ortaokul tuhaf kızlar üstüme atlıyolardı Allah çarpsınki. Kızların hepsi bana teklif ediyordu ben bişey yapmıyodum aynı anda 5-6 kişiyle çıktığım bile oldu. Lisedeki kızlar biraz farklıydı onlarla orta yolu buldukHocam benzer şey benimde başıma gelebilir ortaokuldakinin çeyreği yok lisede![]()
Ortaokul ortamı farklıydı ya ama genelde bana teklif edenler yüzüne bakmayacağım tiplerdi lisede ise zaten meslek lisesiyiz kız yok olanı da kapıyolar zatenBilmiyom ama ortaokul tuhaf kızlar üstüme atlıyolardı Allah çarpsınki. Kızların hepsi bana teklif ediyordu ben bişey yapmıyodum aynı anda 5-6 kişiyle çıktığım bile oldu. Lisedeki kızlar biraz farklıydı onlarla orta yolu buldukÜnide kızlar erkeklerin yanına bile yaklaşmıyo manyak bunlar ya
![]()
Hayır, aslında hepimiz yalnızızYanlız değilsiniz arkadaşlar[emoji18]
Hayır, aslında hepimiz yalnızızsorun da o ya
Çek konuş biriyle benim ol de[MENTION=77147]GhostX[/MENTION] [MENTION=383050]Virility[/MENTION] öyle mi diyorsunuz? Ortaokul ergenliğe denk geliyor milletin olunca siz garip oluyorsunuz. Arkadaş var ayda 6 kız değiştiriyor.
Aslında ben sevdiğim kızlara teklifte bulunsaydım...![]()
Çek konuş biriyle benim ol de![]()
Onu bilmem ama nesil çok şanslı![]()
Hocam siz doğuştan Elizabeth siniz.Sizinkide bişey mi yaf ben ne ilkokul ne ortaokul ne lise ne üniversitede nede şimdi sevgilim olmadı tabi ki sevdiğim olmuştur ama seven olmadı rekoru sanırım ben kıracam 72 yaşında ve hala yalnız3te 1i gitti zaten son 3te 2yi de saymazsak
![]()
Hocam siz doğuştan Elizabeth siniz.Sizinkide bişey mi yaf ben ne ilkokul ne ortaokul ne lise ne üniversitede nede şimdi sevgilim olmadı tabi ki sevdiğim olmuştur ama seven olmadı rekoru sanırım ben kıracam 72 yaşında ve hala yalnız3te 1i gitti zaten son 3te 2yi de saymazsak
![]()
Lise? Hacım bizim sınıf 8[MENTION=402282]Mr. Depreli[/MENTION] hacı sizin lise nası bi lise yav fen lisesi falan mı biz lisede trolün dibine veriyoz hocalar lanet etti artk![]()
Bence ben yanlış ülkede dünyaya gelmişimHocam siz doğuştan Elizabeth siniz.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hocam siz doğuştan Elizabeth siniz.
Ortaokulda bu işler daha kolay hacım mesela bizim lisede bi kız arkadaş var tüm okulu tanırLise? Hacım bizim sınıf 8![]()
Ortaokulda bu işler daha kolay hacım mesela bizim lisede bi kız arkadaş var tüm okulu tanırkız ayarlama işine o bakıyo varsa böyle arkadaşın faydalan yoksa bu ayda 6 kız değiştiren arkinden rica et
![]()
Tamam işte onunla muhabbeti iyi tut her türlü kaparsınOlmaz olur mu? Beyza var okulun Esra Erol'u.![]()
Esra erollara bayılırım yaOlmaz olur mu? Beyza var okulun Esra Erol'u.![]()