Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Yanlız değilsiniz arkadaşlar[emoji18]

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Ortayı bitirecez daha sevgilimiz olmadı... Liseye saklıyom kendimi. :D

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Kadının olduğu yerde pozitif ayrımcılık,
Pozitif ayrımcılık = eşitsizlik,
Eşitsizlik = adaletsizlik,
Adaletsizlik = huzursuzluk,
Huzursuzluk = sorun.
Döngü sorun kısmına gelince kadın kısmı ya egemen olur ya azalır.Online ortamlar genelde bu şekilde en azından benim gördüğüm :D

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
@Mr. Depreli Biz bittirdik olduda ne oldu :) vır vır vır başka bişey yok -nerdesin aşkım -buradayım aşkım vs vs. :)

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
ortaokul hayatım boyunca kendi sınıfımdan 10 civarı , yan sınıflardan toplam 15 , mahallemdeki diğer ortaokullardan 30 civarı . İnternetten 20 falan sevgilim oldu.

Lise de bu sayı yarıya indi , Şuan ünideyim bitane manitam yok. ( Elizabeth ) :blushing:

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
ortaokul hayatım boyunca kendi sınıfımdan 10 civarı , yan sınıflardan toplam 15 , mahallemdeki diğer ortaokullardan 30 civarı . İnternetten 20 falan sevgilim oldu.

Lise de bu sayı yarıya indi , Şuan ünideyim bitane manitam yok. ( Elizabeth ) :blushing:
Hocam benzer şey benimde başıma gelebilir ortaokuldakinin çeyreği yok lisede :D

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Hocam benzer şey benimde başıma gelebilir ortaokuldakinin çeyreği yok lisede :D
Bilmiyom ama ortaokul tuhaf kızlar üstüme atlıyolardı Allah çarpsınki. Kızların hepsi bana teklif ediyordu ben bişey yapmıyodum aynı anda 5-6 kişiyle çıktığım bile oldu. Lisedeki kızlar biraz farklıydı onlarla orta yolu bulduk :D Ünide kızlar erkeklerin yanına bile yaklaşmıyo manyak bunlar ya :D

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Aramızda bayan arkadaşlarda var beyler unutmayalım :) Flört,aşklardan daha önemli sebebler vardır hayatta benim için. kısmet gelir bulur elbet ilkokulda orta okulda yaşadıklarıma aşk,sevgili dahi demiyorum :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
[MENTION=77147]GhostX[/MENTION] [MENTION=383050]Virility[/MENTION] öyle mi diyorsunuz? Ortaokul ergenliğe denk geliyor milletin olunca siz garip oluyorsunuz. Arkadaş var ayda 6 kız değiştiriyor. :P
Aslında ben sevdiğim kızlara teklifte bulunsaydım... :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bilmiyom ama ortaokul tuhaf kızlar üstüme atlıyolardı Allah çarpsınki. Kızların hepsi bana teklif ediyordu ben bişey yapmıyodum aynı anda 5-6 kişiyle çıktığım bile oldu. Lisedeki kızlar biraz farklıydı onlarla orta yolu bulduk :D Ünide kızlar erkeklerin yanına bile yaklaşmıyo manyak bunlar ya :D
Ortaokul ortamı farklıydı ya ama genelde bana teklif edenler yüzüne bakmayacağım tiplerdi lisede ise zaten meslek lisesiyiz kız yok olanı da kapıyolar zaten :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
[MENTION=77147]GhostX[/MENTION] [MENTION=383050]Virility[/MENTION] öyle mi diyorsunuz? Ortaokul ergenliğe denk geliyor milletin olunca siz garip oluyorsunuz. Arkadaş var ayda 6 kız değiştiriyor. :P
Aslında ben sevdiğim kızlara teklifte bulunsaydım... :D
Çek konuş biriyle benim ol de :P

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Onu bilmem ama nesil çok şanslı :)

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Sizinkide bişey mi yaf ben ne ilkokul ne ortaokul ne lise ne üniversitede nede şimdi sevgilim olmadı tabi ki sevdiğim olmuştur ama seven olmadı rekoru sanırım ben kıracam 72 yaşında ve hala yalnız :) 3te 1i gitti zaten son 3te 2yi de saymazsak :D

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
İpad de safariden sdn ye mesaj yazarken problem yaşayan var mı acaba ?ikide bir donuyor acaip sinir oluyorum.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Sizinkide bişey mi yaf ben ne ilkokul ne ortaokul ne lise ne üniversitede nede şimdi sevgilim olmadı tabi ki sevdiğim olmuştur ama seven olmadı rekoru sanırım ben kıracam 72 yaşında ve hala yalnız :) 3te 1i gitti zaten son 3te 2yi de saymazsak :D
Hocam siz doğuştan Elizabeth siniz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam siz doğuştan Elizabeth siniz.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
[MENTION=402282]Mr. Depreli[/MENTION] hacı sizin lise nası bi lise yav fen lisesi falan mı biz lisede trolün dibine veriyoz hocalar lanet etti artk :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Lise? Hacım bizim sınıf 8 :P
Ortaokulda bu işler daha kolay hacım mesela bizim lisede bi kız arkadaş var tüm okulu tanır :D kız ayarlama işine o bakıyo varsa böyle arkadaşın faydalan yoksa bu ayda 6 kız değiştiren arkinden rica et :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Ortaokulda bu işler daha kolay hacım mesela bizim lisede bi kız arkadaş var tüm okulu tanır :D kız ayarlama işine o bakıyo varsa böyle arkadaşın faydalan yoksa bu ayda 6 kız değiştiren arkinden rica et :)

Olmaz olur mu? Beyza var okulun Esra Erol'u. :D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Hacı bizim okuldaki kızlar serseri tipli heriflere bakıyor. Biz ağırbaşlı olunca ilgilenen yok.
Az da utangaçlık var bende...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...