Halkulvad
Profesör
Hangi fakülte?Hayatımda hiç ders yapmadım ve şuanda üniversiteyi bitiriyorum nekadar güzel birşey ahahahhaha![]()

Hangi fakülte?Hayatımda hiç ders yapmadım ve şuanda üniversiteyi bitiriyorum nekadar güzel birşey ahahahhaha![]()
Üniversiteden üniversiteye değişiyo demek kiHayatımda hiç ders yapmadım ve şuanda üniversiteyi bitiriyorum nekadar güzel birşey ahahahhaha![]()
Namık kemal üniversitesi , Saray kampüsü Muhasebe ve vergi uygulamaları okuyorum.Hangi fakülte?![]()
Hayatımda hiç ders yapmadım ve şuanda üniversiteyi bitiriyorum nekadar güzel birşey ahahahhaha![]()
Bence hayatta ders çalışmadan liseden, üniversiteden mezun olmak marifet değil. Okulları derece ile iyi notlar ile herkesin seni örnek vermesiyle hocaların taktiriyle bitirmek var bir de öyle mezun olmak var. Ben ilk kısmı tercih ettim. Bu benim düşüncem size göre de doğru olan sizin yaptığınız doğrudur ve çalışmadan sadece derste öğrenerekte iyi şekilde bitirmek var. Neyse bölümünüz ne merak ettim
@bt38 Bizim de öyleHoca geçen bir ders sınavlarla ilgili konuştu valla korktuk
![]()
Benim fikrimse okulları iyi derece ile bitirmek önemli değil önemli olan meslek sahibi olduktan sonra kendini geliştirmen , Çünkü tanıdıklarım var çok iyi ünilerde okuyupta sıradan çalışan olarak kalan. Çok tanıdıklarımda var dersleri kötü olupta dandik ünilerde okuyupta şuanda dünyanın parasını kazananlarda.
Yani iş hayatı sınıftaki ortama benzemez. Hele kızlar o konuda şanslı hocalar bol bol not veriyor tabi torpil havalarda uçuşuyo erkeklere ise hiçbirşey yokBen çok bilirim 43 den 44 den bırakıldığımı...Aynı hocalarda sadece cinsiyeti kız diye notu 70 se 90 yapıyordu ..
Yani kız olmak varmış...
Bölümüm Muhasebe ve vergi uygulamaları bu arada.
Aynen abi bu hocalar kızlara ayrıcalık tanıyor...Benim fikrimse okulları iyi derece ile bitirmek önemli değil önemli olan meslek sahibi olduktan sonra kendini geliştirmen , Çünkü tanıdıklarım var çok iyi ünilerde okuyupta sıradan çalışan olarak kalan. Çok tanıdıklarımda var dersleri kötü olupta dandik ünilerde okuyupta şuanda dünyanın parasını kazananlarda.
Yani iş hayatı sınıftaki ortama benzemez. Hele kızlar o konuda şanslı hocalar bol bol not veriyor tabi torpil havalarda uçuşuyo erkeklere ise hiçbirşey yokBen çok bilirim 43 den 44 den bırakıldığımı...Aynı hocalarda sadece cinsiyeti kız diye notu 70 se 90 yapıyordu ..
Yani kız olmak varmış...
Bölümüm Muhasebe ve vergi uygulamaları bu arada.
Notların önemide var tabiki, işe girerken öncelik tanınması gibi. Ama işe girdikten sonra notların artık bir önemi kalmıyor artık performansa bakılıyor ordada malesef torpil olayı yok yada ezberlemeli şeyler yok.Tabii ki o da önemli ama işe girerken bence notların da bir önemi var.
İnanın 1 ay bizim yerimizde olmaya dayanamazsınız. Bence hiç özenmeyin![]()
Malesef kardeşimAynen abi bu hocalar kızlara ayrıcalık tanıyor...![]()
Karbonat ve tuzlu su karisimi iyi gelir..Ağzımın içinde yanağımda yara var çok kötüdün gece uykuda olmuş herhalde :crying:
Karbonat ve tuzlu su karisimi iyi gelir..
Bugün dersanede fenerli arkadaşlarımın benden kaçışı![]()
Sen dün müsait yerde ölcektin noldu o iş ?Arkadaşlar Diskavri donuyor diye üzerine battaniye örtüm hala donuyor. Neden acaba?
Camdan atlasam ?Arkadaşlar Diskavri donuyor diye üzerine battaniye örtüm hala donuyor. Neden acaba?
Ölecektimde Diskavri izin vermedi. Garibim hastalanmış ateşi 45 derece olmuş. Çok üşüyor, sabah hastaneye gidecez.Sen dün müsait yerde ölcektin noldu o iş ?![]()