bu adama ben gülemiyorum artık :unsure:Tolga Çevik candır![]()
perşembe gecesi uçak biletimi yakan ONUR AIR'a lanet olsun.
Atlas'tan şaştığıma bin pişmanım.bilet fiyatları biraz daha pahalı da olsa yine gidip ATLAS'tan aldım.
daha iki etmem onur seni...:cursing:
Gün ayalı bayağı geçti sanki?Günaydın yine de
![]()
hocam 45 dakka önce kapatıyorlarmış.hayırdır nasıl bi sıkıntı oldu ?
hocam 45 dakka önce kapatıyorlarmış.
ben gittim 18:30 geçe. yani 35 dakika var.
Adamlar kapatmış gitmiş.Ve o dış hatlar da bir onur görevlisi yok.İnanılır gibi değil.
Bilet alacakları da uyarıyorum Onur'a dış hatlar için kesinlikle bulaşmasınlar.
iç hatlara koştur koştur gittim,sonuç yandı bilet.
236 liraya atlas'tan aldım 21:30'a daha sonra da.
freeshop'tan alacaklarımı alamadım..:sleep:
son olarak örnek veriyorum pegasus son 5 dakika kala bile yolcu alıyor...Belki o kadar kaliteli değiller ancak yolcusunu yarı yolda bırakmıyorlar.
hocam 45 dakka önce kapatıyorlarmış.
ben gittim 18:30 geçe. yani 35 dakika var.
Adamlar kapatmış gitmiş.Ve o dış hatlar da bir onur görevlisi yok.İnanılır gibi değil.
Bilet alacakları da uyarıyorum Onur'a dış hatlar için kesinlikle bulaşmasınlar.
iç hatlara koştur koştur gittim,sonuç yandı bilet.
236 liraya atlas'tan aldım 21:30'a daha sonra da.
freeshop'tan alacaklarımı alamadım..:sleep:
son olarak örnek veriyorum pegasus son 5 dakika kala bile yolcu alıyor...Belki o kadar kaliteli değiller ancak yolcusunu yarı yolda bırakmıyorlar.
ben suçumu kabul ediyorum ancak bir yetkili olmaması ne samimiyetsizlik ne boşbakanlıktır?sızdede suc var tabiki ama almaları lazımdı sızı dedıgınız gıbı pegasus ucagı gecıktırıyor 1 tane yolusunu almak ıcın...
ornek ben check ın yapmıstım free shopta cok oyalanmısım ucak kalkma saatını 6 dakıka gectı hala beklıyorlardı benı benı alıp kalkmıstıancak thy dede kurallar cok katı saatı gelınce check ınde kapatılıyor ucakta kapanıyor.
maalesef yaptırmadım hocam.maddi ve sinirlerim tepemde olay bitti.yani haklısın tabi ama adamlara da kızmaktan başka bişey yapılmıyor bu durumda, çünkü prosedürlere göre adamlar haklı oluyor her zaman. onur air'in 4 tl'lik bi sigorta anlaşması vardı, onu aldıysan bilet tutarını iade ederler.
bu güzel gün evde geçer mi yaGünaydın gencler bugünü evde gecirmeyi planlıyorum bakalim birkac yazi yazalım foruma![]()
bu güzel gün evde geçer mi ya![]()
Paylaşmak istedim :biggrin: :clap:
@Ecem. Sadece Tapatalk indir içinde forumlar var zaten oradan Sdn'yi bul![]()
Sözde bugün ders çalışacaktım![]()