- Reaksiyon puanı
- 1,317
İyi gunler. Aksam tekrar gorusmek uzereBu konu burada bitsin tek soyleyecegim bir dediğiniz bir dediginize tutmuyor. İyi günler![]()

İyi gunler. Aksam tekrar gorusmek uzereBu konu burada bitsin tek soyleyecegim bir dediğiniz bir dediginize tutmuyor. İyi günler![]()
Günaydın [emoji1] [emoji13]
Benim Matematik-Bilgisayar, ama tavsiye etmemİnşallah
Senin bölüm neydi ?
Ben de 77 aldım, merakla ne olacağını bekliyorum. Öylesine girmiştim zaten. İlk 100bindeyim daha doğrusu 100600 diyelimKPSS ortaöğretimden 75 aldım işe yarar mı arkadaşlar hiç bilgim yok kpss'den.
IstanbulHangi şehirdesin![]()
Bende diyordum bizim cami niye sela verdigt-s5360 12:08'de kapalı olmasına ramen hindistan'da bir numaya sms atmış akabinde factory reset sırasında elimde kaldı mekanı cennet olsun...
Bende diyordum bizim cami niye sela verdibaşın sağolsun
Arçelik televizyonun uydu ayarı nasıl yapılır bilen yardım edebilir mi?![]()
Istanbul![]()
Dershane Sınavı'nda 120 sorundan 1 yanlış nasıl ?
Dershane Sınavı'nda 120 sorundan 1 yanlış nasıl ?
ücretsizi yok galiba crackli olanlarıda yakalanabiliyor.Yahu bu akınsoft cafeplus programının herhangi bir sürümünü nasıl ücretsiz kullanıcam bilen var mı arkadaşlar ?
Gooolll !!! Burdan [MENTION=411658]Ecem.[/MENTION] e selamlar![]()
Bunu hep yapmak istemişimdirMaç boyu kötü oynadiniz son dakikalarda 2 tane attıniz. Siz olsanız bizi tebrik etmezsiniz ama tebrik ederim. 2. sezon Kadıköy'de sizi sahaya gömmek dileğiyle![]()