- Reaksiyon puanı
- 157
Bu melodinin trance versiyonu düşünemiyorumbunu notaya dökebilsem harmonic rush tarzından fena bir mix çıkar ortaya.:thumbup1:
140 ancak keser bizi

Bu melodinin trance versiyonu düşünemiyorumbunu notaya dökebilsem harmonic rush tarzından fena bir mix çıkar ortaya.:thumbup1:
Ne oynadın![]()
Katy perry versiyonmuThe Sims 3 :thumbup:
Evet.Katy perry versiyonmu![]()
Oyun güzelmi peki ? İndiriyimmi
İndir indir Katy Perry paketini de indir. Kardeşin onunda incelemesini yapsın.Oyun güzelmi peki ? İndiriyimmi![]()
İndiriyorum inş güzeldir. İncelemesinide yaptırcamİndir indir Katy Perry paketini de indir. Kardeşin onunda incelemesini yapsın.![]()
EvetHocam sen seneye kalmıştın dimi? Yani bu dediğine göre kalmışsın![]()
İletişim Hatası
Autodesk websitesi ve bu bilgisayar arasındaki bağlantı koptuğundan indirme ve yükleme yarıda kesildi.En muhtemel sebepler:
-Yükleme paketi, yükleme yerinden başka bir yere taşındı ki desteklenmiyor
-Yükleyici açılmadan önce Autodesk indirme sitesi kapandı yada elle yenilendi
-Bir güvenlik duvarı bağlantıyı engelledi
Lütfen mümkünse önce bu sorunları çözünüz, siteye geri dönün ve Şimdi Yükle'ye tekrar tıklayın yada başka bir indirme yöntemi kullanın. Şimdi indir
yada Tarayıcıdan İndirme
Ne tesadüf Galatasarayın da maçı varFenerin maçı var!! <3
Bu sene iyi bi sonuç al, Eskişehir'e beklerim
İnşallahBu sene iyi bi sonuç al, Eskişehir'e beklerim![]()
Galatasarayli olarak fenevin yencegini dusunuyorum. Hadi hayirlisi![]()
Ben istemesemde feneğ diyorum. R harfini soyleyemedigim icinGalatasaraylıların Fenerbahçemize Fenev demesinden nefret ediyorum ve gerçekten sinirleniyorum. Neyse
[MENTION=159021]cansermo[/MENTION] Ne tesadüfGalatasarayin maçı var olmuyor Fenerin maci var tam oluyor
![]()
Tamam senin dediğin gibi olsun FENERLİGalatasaraylıların Fenerbahçemize Fenev demesinden nefret ediyorum ve gerçekten sinirleniyorum. Neyse
@cansermo Ne tesadüfGalatasarayin maçı var olmuyor Fenerin maci var tam oluyor
![]()
Ben istemesemde feneğ diyorum. R harfini soyleyemedigim icin![]()
Aslinda corumspor luyum ama gsyi severimO zaman Galatasaray derken de Galatasağay veya Galatasavay demeniz gerekmez mi?
Neyse siz zaten anca bizi kotulersiniz saha da hirsinizi alamayınca böyle oluyor. Hakeden kazansın diyelim![]()
Ne ara kötüledik feneri ? [MENTION=385184]mic check[/MENTION]O zaman Galatasaray derken de Galatasağay veya Galatasavay demeniz gerekmez mi?
Neyse siz zaten anca bizi kotulersiniz saha da hirsinizi alamayınca böyle oluyor. Hakeden kazansın diyelim![]()
İnsanlik halimizi soyledik. Cekemiyorlar napcanNe ara kötüledik feneri ? [MENTION=385184]mic check[/MENTION]![]()
Aslinda corumspor luyum ama gsyi severimo yuzden ne dersen de gs ye
![]()