Hocam kitaba lafim yok ama benim tarzim degilben daha cok yakin tarih ve darbeyle ilgili yazilan kitaplari severim.
Herkesin hoşuna giden bir tarz var haklısınız

Şu benim Mac ile ilgili sorunu cozebilecek kimse yok mu koca forumda?
Hocam kitaba lafim yok ama benim tarzim degilben daha cok yakin tarih ve darbeyle ilgili yazilan kitaplari severim.
Bugun paylastim haberini forumda. En korktugumda bunun akiminin baslamasi. Salak cok sonucta.Sosyal Medyada dolaşıyor :mellow:
http://www.haberturk.com/gundem/haber/1000220-mehmet-piskinin-intihar-notu
Bugun paylastim haberini forumda. En korktugumda bunun akiminin baslamasi. Salak cok sonucta.
@Ecem. Nasıl bir sorun var açıklarmısın belki yardımcı olabilirim![]()
Revo Uninstaller yükle. Köküne kadar kaldiriyor.Ya ben WineBottler diye bir şey indirdim ki indirmez olaydım. İki program var onunla ilgili. Silemiyorum :confused1: Bir de Avast indirdim. Bilgisayarım kısmında sürücü olarak mı bir şey olarak görünüyor içinde garip dosyalar var. Son olarak o Avast'ın içindeki bir dosya masaüstünde var. Siliyorum tekrar oluşuyor kendiliğinden :cursing:
Revo Uninstaller yükle. Köküne kadar kaldiriyor.
Bu saatte ders çalışmak? Benim beyin 8'ten sonra mesai saati bitiyor.Tarihe gecicek birsey yapicam..
Matematik caliscam [emoji12] pomodoro tekniginde ne kadar dayanabilcem bakalim
25 dk rahatsiz etmeyin... [emoji347] [emoji726] [emoji806]
Tarihe gecicek birsey yapicam..
Matematik caliscam [emoji12] pomodoro tekniginde ne kadar dayanabilcem bakalim
25 dk rahatsiz etmeyin... [emoji347] [emoji726] [emoji806]
Doğruya yazılar başladı.Beyler engel olmuyalim yazilidan cikinca kulaklarimiz cinlamasin![]()
Bolucemdetapatalkin sesi cirliyo habire
az durun. (Sirf ders caliscam diye forumu susturuyorum
)
...( moralim dusti
Bide Kolera ne giderya... Karpuz, peynir, ekmek gibi...şimdi sago dinleyeceksin off offf![]()
Bide Kolera ne giderya... Karpuz, peynir, ekmek gibi...![]()
Aynen aynen.diiğğ mi diğğğmi![]()