- Reaksiyon puanı
- 741
Arkadaşlar facebookta takip butonuna basmadığım kişileri takip ediyorum bu nasıl oluyor fikri olan var mı ?
Arkadas oldugunda otomatik olarak takipte ediyor.Arkadaşlar facebookta takip butonuna basmadığım kişileri takip ediyorum bu nasıl oluyor fikri olan var mı ?
Arkadas oldugunda otomatik olarak takipte ediyor.
Yine mibugünkü menüde tantuni var hımmmmmmm![]()
Yine miBugun cigkoftede alamadim. Yapma lutfen
![]()
bimeks bu konuda iyi tp-link ap almıştık ertesi gün bozuk verdik yenisi yoktu para iadesi yaptılar hemde hiç itiraz etmeden yapabiliyorsan yap.Bimeks şu 30 günde iade işinin gün sayısını arttırsın.Ben Bimeks'e eski ürünü (kulaklık) yeni ürünün kutusuna koyup iade etmekten utanıyorum ama onların umrunda değilim.
Ama hak ettiler şimdi 35 günlük MDR-E9LP bozulmuş Cevahir'e götürün diyorlar.5 gün için müşterinin memnuniyeti hiçe sayılır mı hiç.Aynısından bir tane daha aldım ayrıca aynı renginden.Sonra aklıma fikir esti yeni kulaklığı aldıktan bir hafta sonra.Eski kulaklığı koy yeni kulaklığın kutusuna bozuldu de paran yanmasın hiç değilse.
Sonuç : 2 MDR-E9LP ye sahibim.15 güne diğeri bozulur aynı kutuya koyar Bimeks amca yeniler bana.
Kusura bakmayın 3 kağıda giriyor ama en azından bozuk eşyanız olmasın diye böyle ufak işlerinizde kafanızı yürütün diye yazayım dedim
Bir de dipnot : Dikkat çektirmeyin aynı kişi olarak girmeyin.İade işlemine yakınımı gönderdim.
35 gün içinde bozuldu ama kulaklığa karşı bir memnuniyetsizliğim yok.Aksine MX80'den daha çok değer veriyorum bu kulaklıklara.O Samsung'un yolladığı çöp mikrofonlu kulaklıklara en azından 5 basar.
Bu arada kulaklık da dayanamadı bana ne yapsın günahı yok sürekli yere düşmeler cepte paralarla aynı yerde kıvrılması ezilmesi.
İyi oldu hatırlattığın izlicek bişi yok tv'de açıp izleyelim onu.
Ben de çok beğeniyorum, komediye farklı bir bakış açısı getiriyorlar, sağlam espriler çıkıyor.![]()
Başını kaçırdımneyse artık sonradan komple reklamsız izlerim nette
![]()
Bizimkiler filme başlamış tvde boşver reklamsız izlerim az daha sabredipBaşlayı 3-4 dk oldu hemen aç izle. Fena ya![]()
Kardeş Payı en kralı zaten.
Soru bana sorulmamış amacevaplamak istedimYeni bölümler ne zaman baslayacak abi?
gücü ucu ucuna yeten psu olan pcde kullanırsak nasıl olur? ilk bölümde 8 ikinci bölüm boş üçüncü bölüm LinuxMint 17 qiana dördüncü bölüm 2gb linux swap yapardım...Aşk 3 harftir " S S D " <3
![]()
Yeni bölümler ne zaman baslayacak abi?