Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Arkadaşlar facebookta takip butonuna basmadığım kişileri takip ediyorum bu nasıl oluyor fikri olan var mı ?

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bimeks şu 30 günde iade işinin gün sayısını arttırsın.Ben Bimeks'e eski ürünü (kulaklık) yeni ürünün kutusuna koyup iade etmekten utanıyorum ama onların umrunda değilim.

Ama hak ettiler şimdi 35 günlük MDR-E9LP bozulmuş Cevahir'e götürün diyorlar.5 gün için müşterinin memnuniyeti hiçe sayılır mı hiç :).Aynısından bir tane daha aldım ayrıca aynı renginden.Sonra aklıma fikir esti yeni kulaklığı aldıktan bir hafta sonra.Eski kulaklığı koy yeni kulaklığın kutusuna bozuldu de paran yanmasın hiç değilse.

Sonuç : 2 MDR-E9LP ye sahibim.15 güne diğeri bozulur aynı kutuya koyar Bimeks amca yeniler bana.

Kusura bakmayın 3 kağıda giriyor ama en azından bozuk eşyanız olmasın diye böyle ufak işlerinizde kafanızı yürütün diye yazayım dedim :)

Bir de dipnot : Dikkat çektirmeyin aynı kişi olarak girmeyin.İade işlemine yakınımı gönderdim :).

35 gün içinde bozuldu ama kulaklığa karşı bir memnuniyetsizliğim yok.Aksine MX80'den daha çok değer veriyorum bu kulaklıklara.O Samsung'un yolladığı çöp mikrofonlu kulaklıklara en azından 5 basar.

Bu arada kulaklık da dayanamadı bana ne yapsın günahı yok sürekli yere düşmeler cepte paralarla aynı yerde kıvrılması ezilmesi.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
İyi oldu hatırlattığın izlicek bişi yok tv'de açıp izleyelim onu.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Bimeks şu 30 günde iade işinin gün sayısını arttırsın.Ben Bimeks'e eski ürünü (kulaklık) yeni ürünün kutusuna koyup iade etmekten utanıyorum ama onların umrunda değilim.

Ama hak ettiler şimdi 35 günlük MDR-E9LP bozulmuş Cevahir'e götürün diyorlar.5 gün için müşterinin memnuniyeti hiçe sayılır mı hiç :).Aynısından bir tane daha aldım ayrıca aynı renginden.Sonra aklıma fikir esti yeni kulaklığı aldıktan bir hafta sonra.Eski kulaklığı koy yeni kulaklığın kutusuna bozuldu de paran yanmasın hiç değilse.

Sonuç : 2 MDR-E9LP ye sahibim.15 güne diğeri bozulur aynı kutuya koyar Bimeks amca yeniler bana.

Kusura bakmayın 3 kağıda giriyor ama en azından bozuk eşyanız olmasın diye böyle ufak işlerinizde kafanızı yürütün diye yazayım dedim :)

Bir de dipnot : Dikkat çektirmeyin aynı kişi olarak girmeyin.İade işlemine yakınımı gönderdim :).

35 gün içinde bozuldu ama kulaklığa karşı bir memnuniyetsizliğim yok.Aksine MX80'den daha çok değer veriyorum bu kulaklıklara.O Samsung'un yolladığı çöp mikrofonlu kulaklıklara en azından 5 basar.

Bu arada kulaklık da dayanamadı bana ne yapsın günahı yok sürekli yere düşmeler cepte paralarla aynı yerde kıvrılması ezilmesi.
bimeks bu konuda iyi tp-link ap almıştık ertesi gün bozuk verdik yenisi yoktu para iadesi yaptılar hemde hiç itiraz etmeden yapabiliyorsan yap.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Ben de çok beğeniyorum, komediye farklı bir bakış açısı getiriyorlar, sağlam espriler çıkıyor. :)

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Başını kaçırdım :( neyse artık sonradan komple reklamsız izlerim nette :D

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
Kardeş payı da başlasa keşke bi an önce. Daha yılbaşına çok var

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
suan turkıyedekı en anlamlı dizi reaksıyon.
her seyı gercekcılıgıyle anlatıyorlar... tabi anlamak lazım, bilmek lazm

Zafer Computer

Doçent
Reaksiyon puanı
9
mic check bi de PIKPIK bi canımı çektirdiniz dün bugün çiğköfteyi gözündem vurdum :D Ama me yedim be :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
+Sağlam elin bumu(sağ eli gösteriyor)
Gençlikte heba ettiniz bunu :D

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Aşk 3 harftir " S S D " <3

StorageReview-Corsair-Force-LS-240GB.jpg

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Kadın olsaydım bana ssd sağlayabilecek erkeklerle yatardım valla
Animasyon6.gif

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Aşk 3 harftir " S S D " <3

StorageReview-Corsair-Force-LS-240GB.jpg
gücü ucu ucuna yeten psu olan pcde kullanırsak nasıl olur? ilk bölümde 8 ikinci bölüm boş üçüncü bölüm LinuxMint 17 qiana dördüncü bölüm 2gb linux swap yapardım...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

pisi linux 2 bölüme olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...